Partners

Prinsen Euromovers | Verhuisbedrijf Drachten

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Drachten

Verhuisbedrijf Prinsen is een allround verhuisbedrijf gevestigd in Drachten. Prinsen is in 1996 ontstaan met een vrachtwagen en een aantal opslagcontainers. Nu, twintig jaar later is Prinsen een gevestigde naam als vertrouwd verhuisbedrijf in drachten en omstreken. Het contact en de wensen van de klant staan bij ons centraal. Samen zorgen we dat al uw goederen op een efficiënte manier op de plaats van bestemming komen. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Drachten? Bel Prinsen!

Prinsen Euromovers

Diensten

Prinsen levert verschillende diensten met betrekking tot verhuizen. Of het nou gaat om een particuliere verhuizing of een zakelijk project, wij hebben alle kennis en kunde in huis. Door onze jarenlange ervaring zijn wij daarom ook een expert geworden op het gebied van verhuizen en nemen wij graag al uw zorgen uit handen.

Neem contact met ons op!

Zakelijk verhuizen

Bij Prinsen zorgen we ervoor dat uw zakelijke verhuizing snel en efficiënt verloopt. Wij bieden u daarnaast ook extra diensten aan voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan archiefopslag, raamcontracten voor personeel verhuizingen en handyman services. Omdat zakelijk verhuizen meer is dan enkel het verhuizen van goederen van A naar B adviseren wij u ook graag over de lokale omgeving. Prinsen is aangesloten bij het Euromovers partnernetwerk, waardoor er altijd kan worden teruggevallen op waardevolle partners die elkaar versterken. Zodoende is er nooit sprake van een capaciteitstekort.

Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Particulier verhuizen

Laat Prinsen uw zorgen uit handen nemen bij uw particuliere verhuizing. Wij bieden tal van persoonlijke diensten aan en ondersteunen u tegelijk in de voorbereiding en planning van de verhuizing. Als Erkende Verhuizer staat Prinsen voor kwaliteit en vertrouwen, en helpen we u graag met het inpakken van goederen, het het aanleveren van kwalitatief materiaal, transport en technische oplossingen. Wij demonteren uw spullen, pakken het in en verplaatsen het. En natuurlijk zetten we het op de juiste plek weer in elkaar!

Bij Prinsen wordt de hele inboedel die wij verhuizen verzekerd met een garantiecertificaat. Ook kan u zelf beslissen hoeveel hulp u inschakelt. Wilt u dat wij de gehele verhuizing op ons nemen? Of heeft u liever dat wij enkel de zware spullen verhuizen? Alles is mogelijk. Wilt u ook in één dag verhuisd zijn? Vraag nu een offerte aan!

Bel ons

+31 (0)512 51 50 00

Opslag

Heeft u toevallig uw huis verkocht maar is uw nieuwe woning nog niet klaar? Of bent u op zoek naar een tijdelijke ruimte voor uw meubels voor tijdens de verbouwing? Dat komt goed uit, want bij Prinsen hebben we een ruim aanbod aan opslagcontainers waar u op afspraak altijd bij kan.

Daarnaast hebben wij onze opslagloodsen voorzien van een klimaatbeheersing en inbraak- en brandbeveiliging, waardoor u met een gerust hart uw eigendommen kan hier kan opslaan. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Kunst en antiek

Onze verhuisexperts hebben na al die jaren ervaring ook de juiste kennis opgedaan over het verhuizen van speciale objecten, zoals piano’s, vleugels, computerapparatuur, beelden, schilderijen en kostbaar serviesgoed. Ook weten wij door de 100 jaar lange ervaring als geen ander hoe wij kunst en antiek moeten vervoeren en opslaan.

Euromovers biedt (wereldwijd) geconditioneerd transport en wij beschikken over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

Vraag nu een offerte aan

Nationaal en internationaal

Bij Prinsen merken we dat het verhuizen naar het buitenland de laatste jaren weer ontzettend in de trek is. Onze internationale verhuizers verhuizen wekelijks inboedels naar verschillende landen binnen en buiten Europa. Daarnaast kunt u ook voor overzeese emigratie bij ons terecht. Door gebruik te maken van ons internationaal netwerk kunnen wij uw emigratie over de hele wereld realiseren. Met behulp van het internationale Euromovers partner netwerk bieden we plaatselijk experts.

Met onze ervaren agenten, tussenpersonen en douane experts lossen wij eventuele issues bij de grensovergang direct op. Wij zijn door onze ervaring goed op de hoogte van de ingewikkelde douane- en belastingregels. Gaat u emigreren? Van of naar het buitenland? Kies voor Euromovers en verhuis snel en vakkundig! Vraag nu een offerte aan.

Waarom Prinsen | Euromovers

Bij Prinsen onderscheiden we ons elke dag van andere verhuisbedrijven. Dit doen we door middel van het aanbieden van extra diensten, het hebben van een transparante communicatie en het werken met enkel professionals. U kunt vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde, zorgeloze verhuizing.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Drachten, gespecialiseerd in zowel verhuizingen als opslag, nationaal en internationaal? Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Prinsen Euromovers Drachten

Prinsen Euromovers | Verhuisbedrijf Drachten

Loswal 6
9206 AH Drachten
+31 (0)512 51 50 00
info@verhuisbedrijfprinsen.nl

Werkgebied

Drachten, Friesland