Verhuislift huren Kampen

Bent u op zoek naar een verhuislift in Kampen om te huren? Woont u in een flat, of verhuist u juist naar een appartement? Wanneer er geen lift aanwezig is zal de verhuizing u veel moeite kosten, en zelfs voor appartementen met een lift kan een verhuislift u veel moeite besparen. De zware en grote spullen zullen ook naar boven (of beneden) moeten, u moet dan meerdere trappen op en af zowel met spullen als met lege handen. Om nog niet te spreken over smallen gangen of trappen wat het verhuizen extra moeilijk maakt (denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan uw spullen). Dit kan veel gemakkelijker door een verhuislift te huren. Of u nou op de derde of de negende verdieping woont, de lift is groot genoeg en haalt uw galerij, balkon, balustrade of uw raam met gemak.

Om schade aan uw pand, items en de lift te voorkomen worden de verhuisliften bediend door onze professionals (die in het bezit zijn van een VCA). U heeft dus uw handen vrij om de spullen erop te zetten en er boven weer af te halen, dit scheelt u erg veel tijd.

Door het huren van een verhuislift heeft u een aantal voordelen:

 • Het is sneller en efficiënter, u loopt niet naar boven en beneden met alle spullen.

 • Uw meubels raken niet beschadigd en daarnaast zal het trappenhuis ook geen schade oplopen.

  U ondervindt geen problemen aan uw lichaam door vreemde manoeuvres op de trap.

 • Grote objecten kunnen ook naar uw nieuwe woning gebracht worden, ook al is het trappenhuis of uw voordeur te klein.

 • Het is een stuk veiliger, u hoeft niet op een onveilige manier uw spullen naar boven te sjouwen.

Een verhuislift huren in Kampen kan gemakkelijk bij Euromovers

Wij hebben verschillende liften in assortiment geschikt voor verhuur (waaronder ladderliften), deze zijn op veel locaties inzetbaar. Wij verhuren onze liften altijd met professionele bediening zo bent u er zeker van dat alles goed verloopt. Daarbij kunt u gebruik maken van extra’s zoals: Verhuisdekens, Spanbanden en verhuishondjes. Een verzekering tegen schade aan het pand of de objecten zit er ook automatisch bij. 

U maakt het uzelf makkelijk door een verhuislift te huren. De lift kan gebruikt worden voor goederen als: Kasten, witgoed, grote bedden, een piano, een bankstel, fitnessapparatuur en tafels. Het is ook mogelijk een lift te huren als u een nieuwe bank gekocht heeft en deze niet tot in uw woonkamer bezorgd kan worden. Waar mogelijk leveren wij ook verhuisliften met spoed.

Vraag nu een offerte verhuislift huren aan

Met wat moet u rekening  houden tijdens het gebruik van een verhuislift?

Er zijn een aantal dingen waar u aan moet denken, hieronder zijn de belangrijkste uitgelegd:

 • Ontheffing, u kunt bij uw gemeente vragen of er een vergunning nodig is voor het gebruik en de plaatsing van een verhuislift. Wanneer dit zo is, moet u deze op tijd aanvragen met de geplande verhuisdatum in gedachte.
 • Het meubilair en de overige spullen dienen wel goed ingepakt te zijn, het wordt alsnog verplaatst en is natuurlijk ook buiten, bijvoorbeeld in verhuisdozen.
 • De plek waar de verhuislift neergezet moet worden. Deze kan tot maximaal 10m van het pand geplaatst worden, er kunnen geen auto’s onder staan en de verhuislift kan alleen op de straat geplaatst worden (dus niet op het gras). Ook moet er rekening gehouden worden met vrije parkeerplekken, zo moet u op ongeveer 10m2 rekenen, u moet er ook omheen kunnen lopen om de spullen op te laden. Een tip hiervoor is: uw eigen auto parkeren op de plaats die u nodig heeft, hierdoor weet u zeker dat de plek leeg is als u deze nodig heeft. 
 • Er mogen geen lantaarnpalen, reclameborden, of bomen in de weg zitten. Houdt er dus rekening mee dat de lift inclusief het meubilair langs alles kan.
 • Het raam of de deur moet open of verwijderd kunnen worden en de objecten moeten erdoorheen passen, meet dit dus van tevoren op!
 • Het hefvermogen van de lift moet voldoende zijn voor de zwaarste spullen. De sterkste lift heeft een capaciteit van maximaal 400 kg.
 • Er zit een maximum aan hoeveel u kunt verplaatsen in een bepaalde tijd, zo staat een uur met de verhuislift ongeveer gelijk aan 10m3. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe hoog u moet zijn, heeft u dus veel spullen te verhuizen, dan zult u de lift langer nodig hebben.

Om zeker te zijn dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing kunt u de verhuischecklist gebruiken.

Verhuislift:

Hefvermogen:

400 kg

Maximale hoogte:

12e verdieping

Ladder lengte:

27 meter

Gewicht lift:

3000 kg

Afmetingen laadplatform:

200 x 150 cm *kan opengeklapt worden

Keuring:

Jaarlijks