Opslagruimte huren voor tijdelijke opslag

Een tijdelijke opslagruimte huren dicht bij u in de buurt.

Komt u ruimte tekort en heeft u tijdelijke opslagruimte nodig? Wilt u een tijdelijke opslagruimte huren? Bij ons kunt u terecht voor het huren van een opslagruimte en voor diverse beheer, zowel zakelijk als particulier. Zo kunt u uw inboedel bijvoorbeeld tijdelijk onderbrengen bij een verbouwing, uw inventaris bij ons opslaan, uw archieven door ons laten beheren in elektronisch beveiligde en verwarmde opslagruimtes en bieden wij opslag goederen aan. Heeft u bijvoorbeeld opslag voor uw verhuizing nodig? Euromovers Nederland heeft door haar landelijk spreiding altijd wel een opslagruimte bij u in de buurt. 

Vraag nu een offerte aan! Neem nu contact op

Opslag Inboedel

Bent u van plan om te verbouwen? Of heeft u tijdens uw verhuizing opslagruimte voor uw meubels nodig? Wilt u inboedel opslaan? U kunt bij ons terecht voor het tijdelijk onderbrengen van uw inboedel. De opslag vindt altijd plaats in beveiligde en verwarmde opslagruimtes.

Dat werkt als volgt

De inboedel kan bij u worden opgehaald en door onze medewerkers in de container(s) worden geplaatst. Na de periode van tijdelijke opslag kan het weer worden afgeleverd in uw nieuwe woning. Deze methode wordt ook veel gebruikt bij renovaties/verbouwingen.

 

Opslagmogelijkheden

Het kan zijn dat uw inboedelverzekeraar niet uw inboedel verzekert tijdens de opslagperiode. Wij kunnen dan voor u een tijdelijke verzekering afsluiten. Zo kunt u zonder zorgen uw inboedel opslaan. Voor de opslag heeft u de keuze tussen houten containers van ca 9 m³ (bxhxd 225x225x180) of 20” zeecontainers van ca 33 m³. Benieuwd naar de opslagkosten?

Vraag nu een offerte aan!

Archief opslag

Kosten besparen

Uw opslagkosten kunnen de pan uit rijzen. Vergelijkt u uw opslagkosten eens met het bij ons onderbrengen van uw archief. U zult verrast zijn met de uitkomst. Kies er daarom voor om bij ons uw archief op te slaan. Zo kunt u uw dure (kantoor)ruimte voor andere processen gebruiken. 

Ons archiefopslag vindt plaats in elektronisch bewaakte ruimtes die alleen voor geautoriseerde personen toegankelijk zijn. De opslag van archiefdozen op locatienummers gebeurt in speciaal daarvoor ingerichte containers. Uw archief staat daarom altijd binnen handbereik. 

Onze specialisatie

Heeft u speciale wensen? We hebben binnen Euromovers Nederland een aantal bedrijven die zijn gespecialiseerd in:

 • Geconditioneerde opslag en archiefbeheer (elektronisch beveiligde opslagruimte)
 • Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
 • Archiefverhuizing
 • Digitalisering
 • Archiefvernietiging (ook gecertificeerd)
 • Consultancy

Vraag nu een offerte aan!

 

Archiefbeheer

Een aantal Euromover leden slaan archieven op in elektronisch beveiligde ruimtes. Hier voert gescreend personeel uiterst discreet haar werkzaamheden uit. Ons archiefbeheer houdt onder andere in:

 • Het dagelijks op afroep opzoeken van dossiers.
 • Afleveren bij uw bedrijf of instelling.
 • Het weer ophalen en correct opbergen.
 • Indien gewenst, digitaliseren van dossiers.
 • Tevens bewaken wij wanneer dossiers vernietigd mogen worden.

Archiefbeheer | Tijdelijke opslag | opslagruimte huren

Inventaris Opslag

Opslag meubelen tijdens verhuizing

Door onze landelijk spreiding is er altijd wel een bedrijf dicht bij u in de buurt voor opslag van uw inventaris. Wij halen de goederen bij u op en bezorgen ze op tijd weer terug bij uw bedrijf. Indien gewenst zorgen wij ook voor de plaatsing van uw inventaris. Het is ook mogelijk uw goederen geconditioneerd op te slaan. Onze zeecontainers zijn geconditioneerd. Wilt u inboedel opslaan in een container? Wij beheren de opslag voor enkele grote landelijke klanten. Ook uw inventaris bij ons opslaan? Het is tevens mogelijk te kiezen voor opslag van meubelen tijdens verhuizing. 

Beheer van uw inventaris

Het beheer van uw invenaris overlaten aan een externe partij. Wij zorgen ervoor dat uw inventaris op locatienummer wordt opgeslagen in containers of op open locaties. Zo is het altijd binnen handbereik. U kunt op afroep inventaris bij ons laten bezorgen, of afhalen, maar op afspraak kunt u ook altijd terecht bij uw eigen inventaris. Het is ook mogelijk de inventaris te digitaliseren met foto's en die toegankelijk te maken via internet. Zo is altijd inzichtelijk voor uw personeel wat er staat, in welke staat, en of dat voor een andere werkplek inzetbaar is. Nadat u ons daar opdracht toe geeft bezorgen wij deze inventaris door geheel Nederland binnen de afgesproken termijn.  

Opslagruimte huren | Tijdelijke opslag bij Euromovers

Opslagruimte voor kunst en antiek

Een opslagruimte voor kunst en antiek vraagt om perfectie. Wij leveren geconditioneerd (wereldwijd) transport en beschikken over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersings-systemen, zo ook geconditioneerde zeecontainers. Indien nodig zijn er extra fysieke bewakingsfaciliteiten mogelijk voor uw kunst of antiek. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een gerenommeerde naam bij befaamde musea opgebouwd!

Neem nu contact op

Bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersings-systemen