Verpleeghuis verhuizing

 Verpleeghuis verhuizing
bij Euromovers

Wanneer een verpleeghuis, of verzorgingshuis, verhuisd moet worden, zijn er veel zaken die optimaal geregeld moeten worden. Er zal bijvoorbeeld veel kostbare apparatuur vervoerd moeten worden, en het is tijdens het gehele verhuisproces ontzettend belangrijk dat alle bewoners er zo min mogelijk last van ondervinden. Euromovers is hét gespecialiseerde verhuisbedrijf dat met alle zaken rekening houdt die belangrijk zijn voor het verpleeghuis! Wij zorgen dat alle materialen, apparatuur, bedden en alle andere verhuisbare goederen veilig en voorzichtig worden verplaatst, zetten alles op de juiste plek neer én sluiten alle apparatuur netjes weer aan.

Meer weten? Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Planning en coördinatie

Bij de verhuizing van een verzorgingstehuis is het van vitaal belang dat de bewoners en het personeel hier zo min mogelijk last van ondervinden. Een groot deel van het ongemak van een verhuizing kan al worden verholpen met de juiste planning, coördinatie en communicatie. De apparaten moeten op het juiste moment weer aan staan, alle mensen die betrokken zijn bij het verpleeghuis moeten weten waar ze aan toe zijn en zij zullen moeten weten wanneer ze waar moeten zijn.


Bij Euromovers weten we hoe belangrijk het is dat een duidelijk en compleet draaiboek wordt uitgewerkt voordat het daadwerkelijke verplaatsen van spullen begint. Wij maken een zorgvuldige planning die ervoor zorgt dat zowel uw medewerkers als de bewoners van het verzorgingshuis van tevoren weten waar ze aan toe zijn!

Coordinatie verpleeghuis verhuizing