Facilitaire ondersteuning

Facilitaire ondersteuning van verhuisbedrijf Euromovers

Elke onderneming streeft naar kostenbesparing en efficiency. Met EM Facilities van Euromovers bereikt u beide. Wij bieden een breed pakket van facilitaire diensten aan. Zo nemen wij ondersteunende taken uit handen waardoor u efficiënter kunt werken en uiteindelijk kosten kunt besparen!

Ons team bestaat uit ervaren mensen die zich verdiepen in elk detail van uw organisatie. Onze vakmensen (met jarenlange ervaring) zijn na een strenge selectieronde flexibel, servicegericht, inventief, secuur en komen met adequate oplossingen. Diverse grote bedrijven besteden hun facilitaire werkzaamheden al jaren met grote tevredenheid aan ons uit. Graag willen wij u ook kennis laten maken met onze dienstverlening.

Klik op een aanvullende faciliteit waar u meer informatie over wenst:

Facilitaire Ondersteuning 1: Projectmanagement
Facilitaire Ondersteuning 2: De Verhuisservice
Facilitaire Ondersteuning 3: Ruimtebeheer
Facilitaire Ondersteuning 4: ICT beheer
Facilitaire Ondersteuning 5: Archiefbeheer
Facilitaire Ondersteuning 6: Voorraadbeheer
Facilitaire Ondersteuning 7: Handyman service
Facilitaire Ondersteuning 8: Facilitair medewerker

Verhuisservice

Als gecertificeerd verhuizer hebben wij jarenlange ervaring bij zowel grote bedrijven als overheidsinstellingen. Dit zijn meestal complexere verhuizingen die nauwkeurige planning en zorgvuldige afhandelingen vereisen. Maar ook bij kleinere projecten helpen wij u graag! Aandacht voor elk detail en een goede coördinatie zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Onze medewerkers zijn doorgewinterde experts met toegang tot moderne tools. De demontage en montage van meubels kunt u overlaten aan onze verhuizers. Ook voor kunstobjecten hebben wij alle kennis, materiaal en gespecialiseerde art-handlers in huis.

Met onze verhuizers staat u er niet alleen voor! Heeft u nu hulp nodig van een verhuizer? Klik dan op onderstaande buttons en neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem nu contact op! Vraag nu een offerte aan!

Euromovers Verhuisservice

ICT Beheer

Computers en randapparatuur verhuizen is meer dan uw computer ergens anders neerzetten. Alle bekabeling, aansluitingen en datazuilen moeten ook op de juiste plek zitten en werken.

Onze ICT'ers zorgen ervoor dat uw personeel snel weer operationeel is en ongestoord hun werk kunnen voortzetten. Dit alles vraagt natuurlijk om samenwerking met uw eigen IT-beheerder.

Onze servicedesk kan de volgende zaken voor u uitvoeren: 

Computers

Verhuizen, aansluiten, bemiddelen bij en verzorgen van de aankopen van alle benodigde middelen.

Bekabeling

Compleet van een werkplek vanaf de outlet, het wegwerken van bekabeling in zuilen, eventueel verplaatsen van datazuilen en labeling van data- en telefoniebekabeling.

Onderhoud

Onderhoud van uw computerapparatuur. Verhelpen van ICT storingen en stroringen van presentatiemiddelen in vergaderzalen, alsmede het bezorgen en opstellen van thuiswerkplekken.

Wilt u gebruik maken van ICT Beheer? Klik dan op onderstaande button en neem vrijblijvend contact op met Euromovers!

Neem nu contact op! Vraag nu een offerte aan!

Euromover ICT beheer

Voorraadbeheer

Heeft u overtollige inventaris maar wilt u deze bewaren voor in de toekomst? Heeft u niet genoeg ruimte voor uw voorraad? U heeft geen extra meters nodig. Wij bieden een voordelige oplossing.

U kunt bij ons een goed beveiligde ruimte met airconditioning huren voor de opslag van uw inboedel, werkmateriaal of goederenvoorraad. Wij brengen en halen de goederen wanneer u dat wilt. Het is ook mogelijk de inventaris te digitaliseren met foto’s en die toegankelijk te maken via internet. Zo is altijd inzichtelijk wat er in de opslag staat.

EMFacilities biedt u onder meer deze diensten aan:

Beheer

Aannemen, bewaren en uitleveren van bestelde goederen en opslag van pallets, voorraad en meubilair.

Administratie

Bijhouden van uw voorraad en up-to-date houden van de voorraadstand, overzichten maken voor uw inkoopafdeling en meldingen als er nieuwe bestellingen nodig zijn.

Veiligheid

Geconditioneerde opslag en gegarandeerde privacy d.m.v. genummerde verzegeling.

Wilt u gebruik maken van Voorraadbeheer? Klik dan op onderstaande button en neem vrijblijvend contact op met Euromovers!

Neem nu contact op! Vraag nu een offerte aan!

Voorraadbeheer

Facilitair Medewerker

Wij bieden u de mogelijkheid om alleen losse diensten bij ons af te nemen, maar u kunt ook net zo gemakkelijk al uw facilitaire zaken met een gerust hart aan ons overlaten.

Onze facilitair medewerker is permanent inzetbaar voor alle facilitaire taken binnen uw onderneming. De facilitaire medewerker handelt snel en secuur, met een scherp oog voor detail en is uw betrouwbare rechterhand. Op deze manier kunt u op personeelskosten besparen omdat de verschillende facilitaire werkzaamheden niet door meerdere fte’s uitgevoerd worden, maar uw facilitaire behoefte voorzien worden door een van onze multifunctionele medewerkers. Zo kan uw organisatie zich meer richten op haar core business, zonder zich druk te maken over het operationele facilitaire proces.

De facilitaire medewerkers kunnen bijvoorbeeld de volgende zaken beter uit handen geven: 

  • Begeleiden van externe partijen
  • Voorbereiden, uitvoeren en afronden van verhuizingen en projecten
  • Handyman/conciërge werkzaamheden
  • Aansluiten, verhuizen, onderhouden en repareren van IT-apparatuur
  • Faciliteren, inrichten en beheren van archiefruimte
  • Ontvangen, uitleveren en beheren van magazijngoederen
  • Verzorgen van interne en externe post- en pakketzendingen
  • Opstellen en inrichten van ergonomische (thuis-)werkplekken, vergaderruimtes of kunstexposities.

Wilt u gebruik maken van een Facilitair Medewerker? Klik dan op onderstaande button en neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem nu contact op! Vraag nu een offerte aan!

Facilitaire ondersteuning

Bent u op zoek naar aanvullende diensten voor tijdens de verhuizing?

Klik dan op de onderstaande button om te zien welke aanvullende diensten Euromovers aanbiedt.

Wilt u contact opnemen of een offerte aanvragen, klik dan op de andere buttons.