Studentenverhuizing

 Studentenverhuizing
door Euromovers

Als je voor het eerst op kamers gaat wonen kan het voorkomen dat er veel in een keer op je afkomt. Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden, en dan komt de fysieke verhuizing hier ook nog bij kijken. Om de stress van verhuizen te verminderen kun je het overlaten aan verhuisservice Euromovers.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Contact

Internationale studentenverhuizing

Als je tijdelijk in het buitenland gaat studeren of permanent naar het buitenland verhuist, moeten jouw spullen natuurlijk met je mee. Euromovers heeft naast Nederlandse connecties ook de juiste connecties in het buitenland. Zo kun je binnen Europa gebruik maken van onze Powerlanes, wekelijkse ritten die Euromovers maakt binnen Europa waar meerdere verhuizingen gecombineerd worden. Daarnaast heb je de optie om zelf een verhuizing in te plannen.

Ook studentenverhuizingen buiten Europa zijn mogelijk. Met een verhuisadviseur wordt er gekeken naar het huidige scenario en wordt er een checklist gemaakt. De spullen worden opgehaald bij de oude woning en volgens internationale normen vervoerd naar het buitenland, zowel met verscheping als luchtvracht. Bekijk meer informatie over verhuizen naar het buitenland.

Neem contact met ons op om jouw internationale studentenverhuizing te regelen!

Contact

Ben je al toe aan een koopwoning? Bekijk hier ons blog hierover!

Internationale studentenverhuizing