Over ons

Uw verhuisfirma

Euromovers Nederland bv maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisfirma's in heel Europa, de Verenigde Staten, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland. In Nederland is elk postcodegebied vertegenwoordigd, zodat ook bij uw bedrijf in de buurt een Euromover verhuisfirma te vinden is.

Bundeling van expertises

De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent dit dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen. Met Euromovers is er altijd een bedrijf dat uw lokale situatie kent.

Vanzelfsprekend zijn Euromovers Erkende Verhuizers. Verhuist u naar het buitenland? Dan heeft u met Euromovers een hele zorg minder. Door het internationale netwerk staan wij u, waar dan ook ter wereld, bij met onze lokale experts.

 

 

Onze unieke formule

Het selectiebeleid van Euromovers is er op gericht dat de activiteiten en specialiteiten van de individuele groepsleden complementair aan elkaar zijn. Hierdoor is een unieke formule ontstaan met een potentieel dat aan alle mogelijke wensen van de klanten voldoet. Dit maakt Euromovers tot een partner bij uitstek voor omvangrijke "corporate accounts'.

Lees meer over de kwaliteitsnormen en bedrijfsfilosofie van Euromovers: