Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland
zonder stress.

Verhuizen naar het buitenland? Waar dan ook ter wereld, wij kunnen veel voor u betekenen. Door ons internationale netwerk kennen wij de situatie waarnaar u verhuist. Daardoor kunnen wij, indien nodig, altijd plaatselijke experts inschakelen. Verhuizen naar het buitenland is niet alleen maar het vervoeren van meubels. We staan u daarom ook bij met het papierwerk, geven u advies over uw nieuwe woonomgeving, maar zorgen ook voor u als u weer terugkeert naar Nederland. 

Verhuizen binnen de Europese Unie

Wij hanteren zeer gunstige tarieven. Dit komt door ons gebruik van zogenaamde Powerlanes: wekelijkse ritten binnen Europa waarin verhuizingen gecombineerd worden vervoerd. Natuurlijk kunnen wij uw inboedel ook apart verhuizen op een door u zelf gewenste datum. 

Snel en vakkundig

Als internationaal verhuisbedrijf hebben wij Europese samenwerking. Er zijn dus altijd voldoende mensen in de buurt om te helpen met lossen. Met onze internationale kwaliteitseisen kunt u overal rekenen op dezelfde snelle en vakkundige service. Al onze internationale auto's worden bemand met twee chauffeurs. Ze hebben een opbouwlift bij zich die tot de 3e verdieping reikt, genoeg dekens, rollend- en verpakkingsmateriaal en zo nodig oprijplaten voor het vervoer van personenauto's. Eventuele grensproblemen lossen wij op met lokale douane-experts. Zij zijn goed op de hoogte van de ingewikkelde douane- en belastingregels. Wilt u verhuizen binnen de Europese Unie?

Vraag nu een offerte aan!

Foto van huizen binnen de EU
Sfeer afbeelding huis buiten de EU

Verhuizen buiten de Europese Unie

Zaken die bij een 'gewone' verhuizing vanzelfsprekend zijn, kunnen bij een internationale verhuizing ineens vraagtekens opleveren. Is alles goed verzekerd? Hoe komt de auto in New York? Mogen we ons huisdier meenemen? Daarnaast kan de taalbarrière ook erg lastig zijn bij het emigreren. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf die al jaren op de internationale markt opereert. 

Onze aanpak

Onze verhuisadviseur maakt een afspraak om u te adviseren over de verhuizing. Op basis van de grootte van uw inboedel en bestemming maakt hij met u een verhuisscenario. Vervolgens ontvangt u een gespecificeerde kostenbegroting. Op de verhuisdag komt ons team uw inboedel verpakken volgens de internationale normen. Dit komt, samen met eventuele vervoersmiddelen, terecht in een houten kist of stalen container. Euromovers zorgt vervolgens voor verscheping en transport naar de plaats van bestemming. Douane aangelegenheden, in- en uitvoer van goederen en verzekeringen worden ook door ons afgehandeld. Het uitpakken en monteren van uw inboedel wordt door onze lokale partner gedaan. Ook hij voldoet aan onze kwaliteitseisen. Zijn er producten waar u snel weer over wilt beschikken? Deze kunnen wij per luchtvracht verhuizen.

Gaat u emigreren? Van of naar het buitenland? Kies voor Euromovers en emigreer snel en vakkundig.

Vraag nu een offerte aan

Extra diensten emigreren

In samenwerking met een aantal partners bieden wij extra diensten voor uw emigratie. Dat kan zowel komend naar Nederland, als vertrekkend naar het buitenland. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van extra diensten die wij aanbieden. 

Terug naar Nederland:

 • Het zoeken van een geschikte woning in de gewenste woonomgeving;
 • Begeleiding, advies en ondersteuning bij woninginrichting;
 • Hulp bij het maken van contracten bij de nutsbedrijven;
 • Het zoeken naar een school voor de kinderen;
 • Het zoeken naar een huisarts en tandarts;
 • VIP service voor kader en directie;
 • Het afhalen van het gezin op vliegveld van aankomst;
 • Hulp wanneer het gezin weer naar het buitenland vertrekt.

Naar het buitenland:

 • Hulp bij het opzeggen van contracten bij de nutsbedrijven;
 • Hulp bij bij het opzeggen van huurovereenkomsten;
 • Bij de nieuwe locatie hetzelfde als bij iemand die Nederland binnenkomt.
Foto voorbeeld extra diensten emigreren