Bibliotheekverhuizing

 Bibliotheekverhuizingen
bij Euromovers

Een bibliotheek bevat heel veel boeken maar ook kunstobjecten, mediadragers, boekenkasten, stoelen, bureaus en misschien een opslag of archief. Organiseer dan maar eens een bibliotheekverhuizing! Het verhuizen van een grote bibliotheek is een hele klus, maar ook het verhuizen van een kleinere bibliotheek kan al een hele onderneming zijn. Zo’n klus wilt u graag vlot en efficiënt laten verlopen. 

Wat kunnen wij allemaal?

  • De stellingen met boeken nauwkeurig inpakken en in de juiste volgorde terugplaatsen.
  • De stellingen afbreken en weer opbouwen.
  • De archief- of dossierkasten compleet verhuizen, inclusief inhoud.
  • Alle apparatuur loskoppelen en opnieuw aansluiten.
  • Het losstaande meubilair uit elkaar halen en weer in elkaar zetten.
  • De overtollige inventaris tijdelijk opslaan in onze opslagloods.

Met de verhuizers van Euromovers staat u er niet alleen voor! 

Opslag

Kunt u nog niet verhuizen naar uw nieuwe pand, maar moet u uw huidige pand verlaten? Is uw opslagruimte of archief te vol of wilt u een collectie bewaren voor later? Sla het op bij Euromovers!

Wij bieden flexibele opslagfaciliteiten door heel Nederland die voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. Of het nu gaat om tijdelijke of langdurige opslag van uw inventaris, documenten, boeken of mediadragers, voor elk hebben wij de juiste opslagmethode.

Archiefbeheer opslag

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u gebruik maken van de opslagfaciliteiten van Euromovers? Heeft u op dit moment hulp nodig van een verhuisbedrijf? Wilt u gebruik maken van Archiefbeheer? Klik dan op onderstaande button en neem vrijblijvend contact op met Euromovers! 

 Contact