Aanvullende diensten

Alle aanvullende diensten van verhuisbedrijf Euromovers.

Naast dat Euromovers een verhuisbedrijf is, bieden wij ook nog aanvullende diensten aan. Dit zijn uiteenlopende diensten zoals: een handyman, schoonmaakservice, boedelbeheer, grote stukken verhuizen (zoals wasmachines, koelkasten en vriezers), het aanbieden van opslagruimtes, een verhuisdirigente, een oudere service, doe-het-zelf-verhuispakket en de service World Budget Moving. U kunt onderstaande inhoudsopgave gebruiken om te navigeren binnen de pagina.

Klik op een aanvullende dienst waar u meer informatie over wenst:

Aanvullende dienst 1: Een Handyman
Aanvullende dienst 2: De Schoonmaakservice
Aanvullende dienst 3: Boedelbeheer
Aanvullende dienst 4: Grote stukken verhuizen
Aanvullende dienst 5: Opslag
Aanvullende dienst 6: Verhuisdirigente
Aanvullende dienst 7: Een Speciale ouderen service
Aanvullende dienst 8: Doe-het-zelf-verhuispakket
Aanvullende dienst 9: Wold Budget Moving

De Schoonmaakservice

Na of voor de verhuizing is er nog de taak om het huis schoon te maken. In een toch al drukke periode is dit vaak geen prettig werk en tijdrovend. Ook een dienst die wij u graag uit handen nemen.

Binnen ons dienstenpakket hebben wij verschillende serviceniveaus, van eenvoudige werkzaamheden tot een full service grondige reiniging. Denk aan ramen lappen, tapijt schoonmaken, zolders en schuren schoonmaken, niets is ons teveel. 

Wij bieden ook mogelijkheid tot bezemschoon opleveren van de woning, wij kunnen tapijt of parketvloeren verwijderen en overtollig meubilair herbestemmen. Wilt u gebruik maken van de schoonmaakservice van Euromovers? Klik dan op onderstaande button en neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem nu contact op! Vraag nu een offerte aan!

Verhuizing schoonmaakservice

Grote stukken verhuizen

Wilt u toch besluiten om kleine spullen en dozen te verhuizen, maar wilt u uzelf niet vertillen aan grote, zware spullen zoals koelkasten, vriezers of wasmachines? Wij kunnen ook grote artikelen zoals wasmachines, koelkasten, banken etc. voor u vervoeren!

Dit kan in combinatie met een van onze handymannen worden gebruikt voor het demonteren en monteren van bijvoorbeeld uw linnenkasten, wandmeubels of bedden. Wij bieden u ook de mogelijkheid om onze verhuisliften individueel te combineren of te gebruiken met bediening. 

Met deze inzet kunt u ook zelf grote stukken verhuizen en toch op een gemakkelijke en professionele manier verhuizen. Wilt u de grote stukken verhuizen overlaten aan de professionals? Klik dan op onderstaande button en neem vrijblijvend contact op!

Neem nu contact op! Vraag nu een offerte aan!

Witgoed wasmachine verhuizen

Verhuisdirigente

Om uw verhuizing perfect te organiseren kunt u een beroep doen op onze Verhuisdirigente. Haar of zijn rol is om alle vragen met met betrekking tot de verhuizing te regelen.

Op professionele wijze biedt zij ondersteuning en hulp bij het organiseren van alle administratie handelingen, verhuisberichten, het opstellen van indelingsplattegronden om te adviseren over de inrichting van de nieuwe woning, alles is mogelijk én nog veel meer.

Met de verhuisdirigente staat u er niet alleen voor! Heeft u nu de hulp nodig van een verhuisdirigente? Klik dan op onderstaande buttons en neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem nu contact op! Vraag nu een offerte aan!

Euromovers verhuishulp

Doe-het-zelf verhuispakket

Denkt u toch aan zelf verhuizen ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een kant-en-klaar verhuispakket aan met daarin een map met handige tips waar u direct mee aan de slag kunt.

Een goed begin van uw verhuizing en eventueel in combinatie met het inhuren van 1 chauffeur met verhuiswagen, om uw inboedel op vakkundige wijze te laden, vervoeren en te lossen. Op deze manier bent u verzekerd van de inzet van een gecertificeerde verhuisspecialist. Wilt u een Doe-het-zelf verhuispakket? Klik dan op onderstaande button en neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem nu contact op! Vraag nu een offerte aan!

Zelf verhuizen pakket

Bent u op zoek naar facilitaire ondersteuning voor tijdens de verhuizing?

Klik dan op de onderstaande button om te zien welke facilitaire ondersteuning Euromovers aanbiedt.

Wilt u contact opnemen of een offerte aanvragen, klik dan op de andere buttons.