Handyman service

Huur een handyman voor uw verhuizing

Een verhuizing brengt vaak een overvloed van taken met zich mee; van het inpakken van dozen tot het regelen van transport. Maar zelfs nadat alle meubels op hun nieuwe plek staan, blijven er vaak nog kleine klusjes over zoals lampen ophangen, het installeren van tv-geluidsapparatuur, het aansluiten van de wasmachine, of het wegwerken van kabels. Gelukkig biedt Euromovers de perfecte oplossing: onze handige Handyman service! Hiermee krijgt u de perfecte klusjesman voor uw verhuizing.

Neem direct contact op

Wat houdt de Handyman service in?

Onze Handyman is gespecialiseerd in het uitvoeren van allerlei kleine klusjes in en rondom het huis, waardoor uw verhuizing een zorgeloze ervaring wordt. Zo zorgt onze Handyman ervoor dat alles klaar is voor verhuizing in de huidige woning door verschillende taken uit te voeren, zoals het zorgvuldig inpakken van schilderijen, het loskoppelen en gereedmaken van de wasmachine, radio, tv en computer, het verwijderen en voorbereiden van lampen voor transport en het uitvoeren van eventuele kleine reparatiewerkzaamheden voor de oplevering van de woning. 

Vervolgens helpt onze handige klusser bij aankomst in uw nieuwe woning met verschillende taken om de overgang soepel te laten verlopen. Hierbij kunt u denken aan het ophangen van lampen, het aansluiten en programmeren van de wasmachine, radio en tv, het installeren van de computer, het doortrekken van telefoonkabels indien nodig en het ophangen van schilderijen op de door u aangewezen plaatsen. Hierdoor krijgt de nieuwe woning al snel een vertrouwde en persoonlijke uitstraling.

Handyman van Euromovers voor al uw verhuizing klussen

Verhuizers of handyman inhuren van Euromovers neemt al uw stress weg

De voordelen van de Handyman service

  1. Tijdbesparing: Verhuizen kost al genoeg tijd en energie. Met onze Handyman service kunnen klusjes snel en efficiënt worden afgehandeld, zodat u zich volledig kan concentreren op het settelen in uw nieuwe huis!

  2. Deskundigheid: Onze klusjesman beschikt over de nodige vaardigheden en ervaring om allerlei klusjes aan te pakken. U kunt erop vertrouwen dat het werk professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. 

  3. Gemak: Geen stress en gedoe meer met het zoeken van het juiste gereedschap of het proberen te begrijpen van moeilijke instructies. Onze Handyman komt met alle benodigde tools en kennis voor uw klusjes!

  4. Gereedschap: U hoeft niet allerlei gereedschap aan te schaffen dat u eigenlijk alleen maar op uw verhuisdag nodig heeft. Dit scheelt kosten en opbergruimte in uw nieuwe woning!

Zorgeloos verhuizen

Bespaar tijd, moeite en stress door onze professionele Handyman in te schakelen voor al uw klusjes in en rondom het huis. Met de Handyman service van Euromovers, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kleine details en kunt u met een gerust hart verhuizen. Maak uw verhuizing een zorgeloze ervaring met Euromovers!

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd