MVO

Net als vele bedrijven houdt ook Euromovers Nederland zich bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Zo wordt afval gescheiden, geregistreerd en door gecertificeerde bedrijven afgevoerd.

Bij de aanschaf van werkmateriaal worden alleen de laatste technieken, zoals bijvoorbeeld de laatste Euronorm voor vrachtwagenmotoren, aangeschaft bij bedrijven die koploper zijn op het gebied van milieu besparende uitvindingen. Bij het opzetten van nieuwe vestigingen worden energiezuinige maatregelen doorgevoerd en worden materialen gebruikt die aan alle hedendaagse kwaliteits en milieu eisen en normen voldoen. 

De nieuwe kledinglijn die in gebruik genomen gaat worden voldoet aan de FairWear Foundation condities, waarmee aangetoond wordt dat tijdens het voortbrengingsproces fundamentele mensenrechten worden gerespecteerd.

Op het personele vlak zijn integriteit, arbeidsparticipatie (een divers personeelsbestand), gezondheid (fiets van de zaak en fruit in de kantine) en gewoon belangstelling voor niet werkgerelateerde zaken, factoren waarmee Euromovers zich onderscheidt.

Het printen van papieren beperken wij zoveel als mogelijk, maar daar waar toch geprint moet worden, gebeurt dit voornamelijk dubbelzijdig.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO