Verhuisdozen

verhuisdozen huren

Verhuisdozen huren of kopen bij Euromovers

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u opzoek naar een bedrijf waar u goede kwaliteit verhuisdozen kan huren? Dan bent u bij Euromovers aan het juiste adres. Wij helpen u graag om uw verhuizing in goede banen te leiden. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het helpen verhuizen van objecten, we beschikken ook over een ruim aanbod aan verhuishulpmiddelen. In onze verhuiswinkel vindt u onder andere verschillende soorten dozen waarmee u elk object kunt vervoeren. Het is bij ons mogelijk om zowel de dozen te huren en te kopen. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op!

De voordelen van het huren van verhuisdozen

Het huren van verhuisdozen tijdens een verhuizing kent vele voordelen. Het is namelijk vanzelfsprekend dat u niet ieder jaar verhuisd en er daarom niet op zit te wachten dat u met de verhuisdozen blijft zitten. Vaak verdwijnen deze dozen dan na het verhuizen bij het oud papier. Dit is erg zonde omdat er zo een hoop papier verloren gaat. Het huren van verhuisdozen is niet alleen goed voor de circulaire economie ook is huren stukken goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe verhuisdozen. Doordat de dozen bij meerdere verhuizingen kunnen worden gebruikt zal de kostprijs per verhuizing stukken lager uitvallen. 

Welke soorten verhuisdozen zijn er te huur?

Bij Euromovers vindt u voor elk product een geschikte verhuisdoos. Door het verpakken van breekbare producten gaat er niets mis tijdens het vervoeren. Daarom is et belangrijk dat u de juiste doos gebruikt voor de daarvoor geschikte producten, daarom hebben wij voor speciale verhuisdozen die bij de objecten aansluiten. Zo beschikken we over speciale servies dozen, dozen voor glazen, schilderijdozen, kledingdozen, boekendozen en nog veel meer. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er een doos voor. Over het algemeen zijn er drie meest gebruikte verhuisdozen. Dit zijn de standaard verhuisdoos, de emigratie verhuisdoos en de garderobe verhuisdoos. De standaard verhuisdoos is zeer stevig en geschikt voor maximaal 25 kilo. Daarnaast is de emigratie verhuisdoos en de garderobe verhuisdoos ook erg populair tijdens het verhuizen. De emigratie verhuisdoor is 3 keer zo groot als de standaard verhuisdoos en de garderobe verhuisdoor is zoals de naam het al zegt geschikt voor het kreukvrij verhuizen van uw kleding. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft verhuisdozen huren of kopen neem dan contact met ons op. 

soorten verhuisdozen
verhuisbedrijf Euromovers

Onze inpaktips

 • Overleg het inpakken in ieder geval met uw Euromovers-verhuisbedrijf
 • Begin met inpakken zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u denkt.
 • Noteer op iedere verhuisdoos wat er in zit en in welke kamer het hoort
 • Als u verhuisdozen te kort denkt te komen: bel dan uw erkende verhuizer
 • Kleding kunt u zo uit de kast in speciale garderobedozen hangen
 • Kastjes en dergelijke op slot doen, sleutel in de handbagage
 • Boeken in boekendozen of verdelen over verschillende dozen. Open ruimte opvullen met lichte voorwerpen
 • Flessen rechtop in de dozen. Brandbare en gevaarlijke stoffen apart houden
 • Vraag uw Euromovers-verhuisbedrijf hoe u breekbare zaken het beste kunt inpakken. De verzekering tegen breuk geldt alleen als uw Euromovers-verhuisbedrijf ook het inpakken en uitpakken heeft verzorgd!
 • Rol tafelzilver op in vloeipapier
 • Pak geen scherpe dingen in bij kwetsbare zaken
 • Grote spiegels en schilderijen niet inpakken: Uw Euromovers-verhuisbedrijf neemt die zorg op zich
 • Kleine planten bij elkaar in een doos zetten. Grote planten niet inpakken, daar zorgt uw Euromovers-verhuisbedrijf voor

Overtuigd?

Voordelig uw verhuisdozen huren doet u bij ons! Wij bieden een optimale prijs-kwaliteit verhouding zodat u zorgeloos kunt verhuizen. Wilt u meer weten over onze verhuisdozen service? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact met ons op!