Verhuisservice

Zorgeloos verhuizen doe je met Euromovers.

Euromovers verhuist u zonder zorgen binnen Nederland met een verhuizer bij u in de buurt. Deze lokale verhuizer kent uw woonplaats door en door. Dat maakt het verhuizen net iets makkelijker. Euromovers: particuliere verhuisservice biedt net een beetje meer: seniorenservice; hulp bij senioren verhuizen, praktische hulp bij zelf verhuizen of het transporteren van uw kostbare vleugel, een wasmachine verhuizen of kunst. Klinkt dat als muziek in uw oren? Vraag nu een offerte aan voor onze verhuisservice, of neem contact op voor meer informatie. 

Uw verhuizing is onze zorg

Advies en oplossingen

Verhuizen is voor veel mensen een grote stap. Het is stressvol en er komt veel bij kijken. Zo is een goede voorbereiding erg belangrijk. Maar hoe combineert u dat als u het al druk genoeg heeft met uw kinderen of uw werk? Dan is het fijn als er een vakkundig verhuisbedrijf voor u klaarstaat met advies en oplossingen.

Met onze verhuisdienst kiest u zelf hoeveel u zelf doet en hoeveel u door ons laat doen. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen de grote meubelstukken te laten verhuizen. Maar wij verhuizen natuurlijk ook graag uw hele inventaris. Euromovers is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dat biedt vertrouwen. Een erkende verhuizer voldoet namelijk aan meerdere eisen op het gebied kwaliteit, milieu en veiligheid.

Uw verhuizing vakkundig uitgevoerd

Verhuizen is een vak. Als u al een keer verhuisd bent, kunt u dat waarschijnlijk bevestigen. De meeste tijd zit in de voorbereiding. Wij helpen u daarbij met een persoonlijke checklist die we stap voor stap met u doorlopen. Wij helpen u met inpakken, leveren stevige verhuisdozen, transport, technische oplossingen en eventueel het uitpakken. U kunt er ook voor kiezen om uw meubilair door ons te laten (de)monteren. Daarnaast kan onze handy man onder andere uw lampen ophangen en uw wasmachine aansluiten en bieden wij een wasmachine verhuisservice. Zo hoeft u niet uw zware witgoed te verhuizen maar kunt u specialisten inhuren die u helpen bij de zwaardere meubels te vervoeren en te plaatsen in uw nieuwe woning. Naast het verplaatsen van uw wasmachine kunt u ook denken aan de koelkast, vriezer, ovens, fornuizen en vaatwassers.

 

 

Expertise op elk gebied

Elke verhuizing is anders. U kunt erop rekenen dat wij ervaring hebben met elke situatie. Heeft u grote kasten of ander meubilair dat moeilijk via de trap naar beneden vervoerd kan worden? Dan maken de verhuizers van Euromovers gebruik van een verhuislift. Heeft u kunst of antiek in huis? Dan schakelen wij ons team van professionele art handlers in. Heeft u inboedel die u in uw nieuwe woning niet kwijt kunt? Uw inboedel slaan we graag tijdelijk voor u op in een verhuiscontainer. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Neem contact met ons op om uw probleem te bespreken.

Neem contact op!

De verhuisdag zelf

Op de verhuisdag zelf ontzorgen wij u als particulier zoveel mogelijk. U kunt ondertussen de kinderen naar school brengen, boodschappen doen of de laatste voorbereidingen treffen in uw nieuwe woonomgeving. Dat is makkelijk! Daarnaast is uw inboedel op waarde verzekerd met een garantiecertificaat. Dat biedt extra zekerheid. Indien nodig regelen wij de ontheffingen om bij u voor de deur te staan. 

Wilt u in één dag op uw eigen bank genieten van uw nieuwe woning?

Vraag nu een offerte aan!

Hulp bij zelf verhuizen; De verhuishulp

Verhuist u liever zelf, maar wilt u hulp met verhuizen van een professional? Wij bieden verschillende mogelijkheden om samen te werken:

 • Verhuizing van alleen de grote meubelen. U laat dus het zware werk door Euromovers doen en verhuist de rest zelf, oftewel De verhuishulp
 • U doet de verhuizing helemaal zelf, maar huurt bij Euromovers goed inpakmateriaal en verhuismaterieel. Dit kan via de verhuiswinkel van Euromovers;
 • U maakt gebruik van een professionele doe-het-zelf verhuiscontainer van 33 m³. Euromovers vervoert de container veilig naar uw nieuwe adres, waar u hem zelf uitlaadt;
 • U huurt een auto met chauffeur en helpt zelf bij het inladen en uitladen.

Zit hier een optie tussen die u wel ziet zitten en wilt u zorgeloos verhuizen?

Neem nu contact op!

  Verhuisservice particulieren

  Verhuisservice voor senioren

  Met zorg en aandacht verhuizen

  Verhuizen is voor veel mensen een grote stap. Een stressvolle gebeurtenis waar lang tegenop wordt gezien. Daarom kan u wel wat hulp gebruiken bij het verhuizen. Voor senioren is een verhuizing extra ingrijpend. Een vertrouwde omgeving wordt ingeruild voor een nieuwe woonruimte. Daarnaast moeten persoonlijke spullen worden ingepakt en misschien moet er zelfs afscheid worden genomen van het meubilair. Dat is niet niks. Bij zo'n ingrijpende verhuizing is het fijn dat er iemand klaarstaat met raad en daad. Iemand die persoonlijke begeleiding biedt. Euromovers begrijpt het maar al te goed. Daarom hebben wij een speciale service voor de verhuizing van senioren. Dit kunnen ouderen zijn die kleiner gaan wonen of naar een aanleunwoning gaan. Maar ook bijvoorbeeld de bewoners van een verzorgingshuis die verhuizen naar een nieuwbouwcomplex. Wij nemen voor iedereen de tijd.

  Van inpakken tot gordijnen uitzoeken

  De service van Euromovers is bij wijze van spreken grenzeloos. Wij helpen met het op rustige wijze inpakken van de verhuisdozen. Maken de oude woning schoon en leeg. Onze verhuisdirigentes gaan zelfs mee naar de winkel om nieuwe vloerbedekking of gordijnen uit te zoeken die bij het meubilair passen. In de nieuwe woning helpen we met uitpakken en inrichten. Desgewenst bieden we onze handyman service aan voor het verrichten van klussen. Deze klusjesman kan bijvoorbeeld een lamp of schilderij voor u ophangen. Indien er medicijnen worden geslikt houden wij er rekening mee dat deze dagelijkse medicijnen apart meekomen.

  Onze expertise in het verhuizen van senioren zorgt ervoor dat de verhuizing zorgeloos verloopt. Lees hier meer!

  Vraag nu een offerte aan

   

   

  Opslag inboedel

  Als er na de verhuizing overtollige inboedel achterblijft, kan Euromovers dit vakkundig opslaan. De eigenaar ontvangt een gedetailleerde inventarislijst. Als de eigenaar dat wenst, schenken wij de achtergebleven inboedel aan een goed doel.

  Intensieve begeleiding

  Het tempo van een ‘normale’ verhuizing ligt vrij hoog. Voor senioren is dat hoge tempo niet prettig. Daarom neemt Euromovers alle tijd om ook hen op een fijne manier naar de nieuwe woonomgeving te brengen. Wij hebben gespecialiseerde verhuisdirigentes in dienst, die expert zijn in het begeleiden van senioren. Desgewenst regelen zij dat de woning wordt leeggeruimd of wordt hersteld in de oorspronkelijke staat. Zo bieden wij ook senioren een verhuisservice op maat!  Twee senioren gelukkig met de verhuisservice