Verhuiswagen met Chauffeur

Verhuizen met verhuiswagen

Wanneer je met een verhuisauto verhuist is het toch belangrijk goed na te denken over hoe de verhuizing verloopt. Wij kunnen u de volgende tips geven:

  • Inladen in de juiste volgorde. Bedenk goed welke spullen je als eerst uit wil laden bij je nieuwe adres en zet die als laatste in de verhuiswagen. 
  • Parkeren van de verhuiswagen. Natuurlijk is het nodig de verhuiswagen ergens te parkeren, zowel bij het oude huis als bij het nieuwe huis, zet bijvoorbeeld in de ochtend vast pylonen neer zodat u een parkeerplek reserveert.
  • Het verhuisteam. Ook is het zo dat u vaak niet met uw gehele verhuisteam in de verhuisbus past. Je kan dan met een andere auto (of auto’s) meerijden, zodat er door het hele team ingeladen en uitgeladen kan worden. Of je verdeelt de teams over het oude en het nieuwe huis, waardoor zij niet extra heen en weer hoeven te reizen.

Verhuizen met verhuiswagen met chauffeur

Inruimen van de verhuisauto

Het inruimen van de verhuisauto is nog een hele klus. Alles moet goed vast staan en beschermd zijn zodat er niets tijdens de autorit kan beschadigen. Tijdens het inruimen kan je aan een aantal dingen denken, het is bijvoorbeeld slim om het per kamer in te delen, of bijvoorbeeld de grote dingen eerst erin zetten en als laatst eruit halen. Dan kunnen er kleinere items bovenop gestapeld worden. Daarbij is het ook belangrijk dat de zwaarste dingen onderop komen, dit helpt tegen het beschadigen van de items, maar ook tegen het schuiven en maakt zelf het rijden met de inboedel comfortabeler. Daarnaast hebben de meeste verhuiswagens ook een laadklep, hier kunnen de spullen makkelijk neergezet worden waarna het extra makkelijk ingeladen kan worden.

Contact Offerte

Inruimen van een verhuisauto