Verhuislift huren Nijmegen, Barneveld, Duiven en Kampen

Verhuislift huren Nijmegen, Barneveld, Duiven en Kampen

Als u ergens in de hoogte woont, of hier juist naartoe wilt verhuizen, is het verhuizen van uw spullen vaak een stuk lastiger dan voor mensen op de begane grond. Er moeten trappen, liften, gangen en gallerijen worden doorlopen met zware en kostbare spullen. Een verhuislift huren kan hierbij uitkomst bieden! Deze lift uw spullen direct naar de juiste verdieping, waardoor alle vervelende hindernissen ontweken worden. Via Euromovers kunt u daarom een verhuislift huren in Nijmegen, Barneveld, Duiven en Kampen! Ook in andere steden kunt u bij ons terecht, kijk daarvoor op onze partners pagina.

Verhuislift huren Nijmegen, Barneveld, Duiven en Kampen

Met een bank, een kast of een koelkast de trap oplopen is voor velen niet bepaald een hobby. De kans op beschadigingen is vrij groot en daarbij kunt u ook nog schade aan uw rug oplopen door het vele tillen. Een verhuislift voorkomt deze problemen! De verhuisliften die wij verhuren komen tot en met de 9e verdieping en kunnen daar aansluiten op uw balkon, galerij, balustrade of zelfs uw raam. Dit maakt het verhuizen een stuk makkelijker!

Verhuislift huren Nijmegen, Barneveld, Duiven en Kampen

Laat onze professionals het uit handen nemen

De professionals van Euromovers bedienen voor u de verhuislift. Zo wordt het risico op schade aan uw pand, uw spullen of onze lift voorkomen. Een bijkomend voordeel is dat u daardoor alle tijd en ruimte heeft om alle spullen eraf te nemen en op de juiste plek te zetten! Onze professionals zijn allen in het bezit van een VCA en staan klaar om u te helpen met uw verhuizing!

De voordelen van het huren van een verhuislift:

 • Het verhuizen gaat efficiënter, er hoeft niemand de trap op en af, dit spaart u energie. Het makkelijkste is om iemand beneden spullen op de lift te laten zetten en iemand anders te hebben die ze er boven weer af haalt. 
 • Het trappenhuis, uw meubels en uzelf lopen veel minder kans beschadigd te raken
 • U hoeft geen gevaarlijke toeren uit te halen om uw inboedel boven of beneden te krijgen.
 • Ook grote objecten kunnen verhuisd worden, zelfs als het trappenhuis niet groot genoeg is.

Waar moet u rekening mee houden tijdens het gebruik van een verhuislift?

Er is een aantal zaken dat u in acht moet nemen bij het huren van een van onze verhuisliften - we hebben hieronder de belangrijkste uitgelicht:

 • Ontheffing; in een aantal gemeenten is het nodig een vergunning aan te vragen wanneer u een verhuislift wilt gebruiken - dit kunt u navragen. Mocht dit zo zijn, zal deze op tijd aangevraagd moeten worden!

 • Het is raadzaam te zorgen dat uw inboedel goed ingepakt is. Ook al heeft u het comfort van de verhuislift, de spullen komen alsnog buiten en worden verplaatst. Veel spullen zullen dus alsnog het best in verhuisdozen geplaatst kunnen worden.

 • De plaatsing van de verhuisladder is erg belangrijk. De ladder kan tot maximaal 10 meter van het pand worden gezet. Daarbij kan de ladder niet op gras staan, maar per se op een stenen ondergrond (zoals de straat) en er kunnen er nooit auto's onder staan. Daarnaast moet er ongeveer 10m2 aan ruimte vrij zijn zodat u om de verhuislift heen kunt lopen tijdens het verhuizen. Als u zorgt dat, bijvoorbeeld, uw eigen auto op de plek staat waar de verhuislift moet komen te staan, kunt u deze op de verhuisdag verplaatsen zodat de ruimte beschikbaar is!


Verhuislift huren Duiven, Kampen, Nijmegen of BarneveldVerhuislift huren Kampen, Nijmegen, Barneveld of Duiven


 • De lift moet een vrije weg hebben van de wagen naar de gewenste verdieping. Houd daarbij rekening met eventuele bomen of lantaarnpalen!
 • Omdat de spullen natuurlijk door een raam of deur moeten passen, is het belangrijk dat u ten eerste kijkt of deze open kunnen, of verwijderd kunnen worden. Ten tweede zullen de spullen door de opening moeten passen. Door dit van tevoren op te meten komt u niet voor verrassingen te staan.

 • Onze sterkste lift kan maximaal 400 kilo aan. Het is belangrijk dat van tevoren weet of u geen zwaardere spullen heeft dan dit.

 • Een verhuislift kan gemiddeld ongeveer 10m3 aan spullen uw huis inliften per uur. Dit is daarbij uiteraard ook nog afhankelijk van op welke hoogte u woont. Mocht u meer spullen hebben dan 10 kubieke meter en/of erg hoog wonen, zult u de lift dus langer dan een uur moeten huren.

Met behulp van deze checklist kunt u ervoor zorgen dat u niks vergeet!

Bekijk de verhuischecklist

Verhuislift

Hefvermogen:

400 kg

Maximale hoogte:

12e verdieping

Ladder lengte: 27 meter
Gewicht lift: 3000 kg
Afmetingen laadplatform: 200 x 150 cm *kan opengeklapt worden
Keuring: Jaarlijks

Verhuislift huren Nijmegen, Barneveld, Kampen, Duiven

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf voor een verhuislift huren Nijmegen, verhuislift huren Barneveld, verhuislift huren Duiven of verhuislift huren Kampen, die ook gespecialiseerd is in zakelijke en particuliere verhuizingen?
Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Nijmegen, Groesbeek, Ubbergen, Gennep, Wijchen, Beuningen, Druten, Overbetuwe, Bemmel, Tiel, Buren, Kesteren, Culemborg, Neerijnen, Zaltbommel, Maasdriel, Oss, Grave, Ravenstein, Maasdonk, Lith, Venray, Boxmeer, Sint Anthonis, Bergen, Wanssum, Horst, Maas, Arnhem, Renkum, Rheden, Brummen en Doesburg.

Verhuislift huren Nijmegen - verhuislift huren Barneveld - verhuislift huren Duiven - verhuislift huren Kampen