Verhuislift huren Leek

Verhuislift huren Leek

Wilt u een verhuislift in Leek huren? Verhuist u naar een woning in een flat of op hoogte? Of woont u daar juist nu? Zonder lift zal een verhuizing veel moeite kosten.

Verhuislift huren Leek

Ook de grote en zware spullen (de koelkast, wasmachine en het bankstel) zullen naar boven of beneden moeten. Dit gaat vaak via de trap, wat na een paar verdiepingen erg veel inspanning gaat kosten. U zult het na drie keer naar boven en beneden lopen zeker merken. Daarbij is er ook de mogelijkheid dat grote meubels niet in het trappenhuis passen, en beschadigingen van de inboedel of de flat liggen al snel op de loer. Dit kan dus veel gemakkelijker door een verhuislift te huren. Of u nou op de derde of de negende verdieping woont, de lift is groot genoeg en haalt uw galerij, balkon, balustrade of uw raam met gemak. De grootste verhuisliften gaan tot en met de 9e verdieping.

verhuislift huren leek

Om schade aan uw pand, items en de lift te voorkomen worden de verhuisliften bediend door onze professionals (die in het bezit zijn van een VCA). U heeft dus uw handen vrij om de spullen erop te zetten en er boven weer af te halen, dit scheelt u erg veel tijd.

Door het huren van een verhuislift heeft u een aantal voordelen:

 • Het is sneller en efficiënter, u loopt niet twee keer naar boven en beneden met al uw spullen maar zet ze direct op de lift waarna iemand anders ze er boven af haalt.
 • Uw meubels raken niet beschadigd en daarnaast zal het trappenhuis ook geen schade oplopen.
 • U zult geen last van uw rug krijgen door vreemde manoeuvres op de trap.
 • Grote objecten kunnen ook naar uw nieuwe woning gebracht worden, ook al is het trappenhuis of uw voordeur te klein.
 • Het is veel veiliger dan zelf de zware spullen naar boven dragen.

Waar moet u rekening mee houden?

Waar moet u rekening mee houden tijdens het gebruik van een verhuislift. Er zijn natuurlijk dingen waar u aan moet denken, hieronder zijn de belangrijkste uitgelegd:

 • Ontheffing, u kunt bij uw gemeente navragen of er een vergunning nodig is voor het gebruik van een verhuislift. Wanneer dit zo is, moet u deze tijdig aan te vragen met de geplande verhuisdatum in gedachte.

 • Het meubilair en de overige spullen dienen wel goed ingepakt te zijn, bijvoorbeeld in verhuisdozen.

 • De plek waar de verhuisladder neergezet moet worden. Deze kan tot maximaal 10m van het pand geplaatst worden, er kunnen geen auto’s onder staan en de verhuislift kan alleen op de straat geplaatst worden (dus niet op het gras). Ook moet er rekening gehouden worden met de vrije parkeerplekken, zo moet er ongeveer 10m2 vrij zijn, u moet namelijk ook om de verhuislift heen kunnen lopen om de spullen te kunnen opladen. Een handigheid hierbij is uw eigen auto parkeren op de plaats die u nodig heeft, hierdoor weet u zeker dat de plek leeg is wanneer u deze nodig heeft. 


verhuislift-huren-leek


verhuislift-huren-leek


 • Er mogen geen lantaarnpalen, reclameborden, of bomen in de weg zitten. Houdt er dus rekening mee dat de lift inclusief het meubilair langs alles kan.

 • Het raam of de deur moet open of verwijderd kunnen worden en de objecten moeten erdoorheen passen, meet dit dus van tevoren op!

 • Het hefvermogen van de lift moet voldoende zijn voor de zwaarste spullen. De sterkste lift heeft een capaciteit van maximaal 400 kg.

 • Er zit een maximum aan hoeveel u kunt verplaatsen in een bepaalde tijd, zo staat een uur met de verhuislift ongeveer gelijk aan 10m3. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe hoog u moet zijn, heeft u dus veel spullen te verhuizen en woont u erg hoog, dan zult u de lift langer nodig hebben.

Om zeker te zijn dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing kunt u de verhuischecklist gebruiken.

Bekijk de verhuischecklist

Verhuislift

Hefvermogen:

400 kg

Maximale hoogte:

12e verdieping

Ladder lengte: 27 meter
Gewicht lift: 3000 kg
Afmetingen laadplatform: 200 x 150 cm *kan opengeklapt worden
Keuring: Jaarlijks

huur verhuislift leek

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Leek, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Leek, Groningen, Drachten, Surhuisterveen, Marum, Roden, Assen, Eelde, Zuidhorn, Grijpskerk, Oosterwolde en Haren.