Verhuislift huren Leek

Verhuislift huren Leek

Wilt u een verhuislift in Leek huren? Dan kunt u bij Euromovers terecht! Verhuisliften zijn ontzettend handig, en soms zelfs nodig, wanneer er op hoogte wordt verhuisd. Dus, gaat u in een flat wonen, of verhuist u daar juist vandaan? Heeft u grote, zware spullen die naar een verdieping moeten worden verhuisd? Huur dan een verhuislift bij Euromovers. Ook voor een verhuislift elders in Groningen beschikbaar!

Vraag nu een offerte aan

Verhuislift huren Leek

Bij elke verhuizing zijn er grote en zware spullen die verplaatst moeten worden. Dit kan al lastig zijn als alles op de begane grond staat - laat staan wanneer er ook nog eens verdiepingen moeten worden overwonnen! De koelkast en wasmachine van trappen op- en aftillen is niet alleen zwaar en vervelend - het kan ook gevaarlijk zijn voor u, uw spullen en het pand. Daarom is er bij Euromovers de mogelijkheid een verhuislift te huren, compleet met professionele bediening. Zo takelen we makkelijk uw inboedel naar beneden en/of naar boven. Onze verhuisliften gaan wel tot 9 verdiepingen hoog, maar mocht u toch twijfelen over uw specifieke verhuissituatie kunt u hier contact opnemen!

Verhuislift huren Leek | Groningen

Professionele bediening inbegrepen

Als u een verhuislift huurt bij Euromovers, is professionele bediening door een vakman daarbij inbegrepen. Deze verhuishulp is in het bezit van een VCA en zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw spullen of uw pand. Daarbij heeft u uw handen vrij om alle spullen te coördineren, op- en af te laden en op de goede plekken te plaatsen.

Wat zijn de voordelen van het huren van een verhuislift?

 • Tijdwinst: Een verhuislift zorgt ervoor dat de verhuizing een stuk sneller verloopt; een paar keer takelen is veel efficiënter dan met meerdere personen zware spullen trappen op- en af sjouwen.
 • Uw spullen zullen niet beschadigen omdat ze bijvoorbeeld vallen of tegen muren in het trapgat stoten. Ook het pand zal hierdoor niet beschadigd raken!
 • Bij het tillen van zware spullen kunt u ook zelf beschadigd raken. Door een verhuislift te huren houdt u uw rug en andere delen van uw lichaam pijnloos en tevreden.
 • Grote objecten kunnen verhuisd worden, ook als ze te groot zijn voor de deur of het trapgat.
 • Er is veel minder kans op ongelukken door het tillen van zware spullen

Hier moet u rekening mee houden

Er is een aantal zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u besluit een verhuislift te huren. Deze hebben we hier voor u uiteengezet:

 • Ontheffing. Het verschilt per gemeente en soms zelfs per wijk of u wel of niet een vergunning aan moet vragen voor het gebruiken van een verhuislift. Dit kunt u navragen bij uw gemeente. Wij raden aan dit bijtijds te doen!

 • Het is belangrijk rekening te houden met de plaatsing van de verhuislift. Deze kan tot maximaal 10m van het pand geplaatst worden. Daarbij mogen er geen voertuigen onder de lift staan, en kan hij enkel op een stenen ondergrond staan. Wat verder belangrijk is, is dat er zo'n tien vierkante meter ruimte om de lift heen is. Hierdoor bent u vrij om om de lift heen te bewegen om uw spullen in- en uit te pakken.


Verhuislift huren Leek, Groningen


verhuislift huren leek


 • De verhuislift moet uiteraard, inclusief belading, de gehele baan van de grond naar uw verdieping ongehinderd af kunnen leggen. Daarom moeten er geen bomen, lantaarnpalen of verkeersborden in de weg zitten.

 • De spullen zullen op de hoge verdieping naar binnen en/of naar buiten moeten. Daarom is het raadzaam van tevoren te controleren of alles door het raam of de deur past. Is dit niet het geval, is het belangrijk te weten of de ramen verwijderd kunnen worden.

 • Onze sterkste verhuisliften hebben een maximaal hefvermogen van 400 kilogram. Mocht u spullen hebben die zwaarder zijn dan dat, kunnen deze dus niet met onze verhuislift verhuisd worden.
 • Gemiddeld kan een verhuislift van Euromovers 10m3 per uur verplaatsen. Mocht u dus meer spullen hebben dan dat, is het raadzaam de lift wat langer te huren.

We hebben alvast een handige verhuischecklist voor u gemaakt. Zo hoeft u niks te vergeten!

Bekijk de verhuischecklist

Verhuislift

Hefvermogen:

400 kg

Maximale hoogte:

12e verdieping

Ladder lengte: 27 meter
Gewicht lift: 3000 kg
Afmetingen laadplatform: 200 x 150 cm *kan opengeklapt worden
Keuring: Jaarlijks

huur verhuislift leek | Groningen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Groningen, omgeving Leek, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Leek, Groningen, Drachten, Surhuisterveen, Marum, Roden, Assen, Eelde, Zuidhorn, Grijpskerk, Oosterwolde en Haren.