Verhuisbedrijf Leek

Smilda & Zn. Euromovers | Verhuisbedrijf Leek

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Leek

Smilda & Zn. | Euromovers is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Leek. Smilda bedient met haar transport en verhuisdiensten zowel de Noordelijke, landelijke als Europese markt. Dit doen we vooral met het bieden van oplossingen op het gebied van distributie en speciaal transport. Smilda is een modern familiebedrijf, waarbij de blik vooral op de toekomst is gericht. De basis van Smilda ligt in het harde werken en het nakomen van afspraken. Dit heeft geresulteerd in lange relaties met niet alleen klanten, maar ook met collega organisaties, leveranciers en personeel. Al jaren lang verhuizen wij met veel zorg spullen tot over de hele wereld. Wij zijn daarmee onbetwist uw verhuisspecialist! Op zoek naar een verhuisbedrijf in Leek? Bel Smilda & Zn.!

verhuisbedrijf-euromovers-leek

Particulier verhuizen

Ook voor particuliere verhuizingen bent u bij Smilda & Zn. aan het juiste adres. Wij vertellen u graag over onze garanties als Erkende verhuizer. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat verhuizen voor veel mensen een bijzondere en grote stap is. Dit vergt ontzettend veel voorbereiding en planning. Hierdoor is het van belang dat u een specialist inschakelt die al uw zorgen uit handen kan nemen.

Bij Smilda & Zn. hebben we de juiste expertise in huis. Wij bieden u een checklist aan die wij van te voren met u zullen doornemen, zodat aan alle details wordt gedacht. Wij willen het liefst zo vroeg mogelijk met u om de tafel om uw wensen duidelijk te krijgen. Hierdoor weten wij precies wat wij voor u kunnen betekenen, en kunnen wij u helpen met inpakken, het aanleveren van kwalitatief materiaal, transport en het leveren van technische oplossingen. Wij demonteren uw spullen, pakken het in en verplaatsen het.

Als Erkende verhuizer is uw gehele inboedel verzekerd met een garantiecertificaat. Kies bij Smilda & Zn. zelf welke hulp u inschakelt, want alles is mogelijk. Wilt u ook in één dag verhuisd zijn?

Vraag nu een offerte aan

Zakelijk verhuizen

Gaat u binnenkort zakelijk verhuizen? Schakel dan de hulp van Smilda in! Bij Smilda & Zn. zorgen we ervoor dat de verhuizing perfect verloopt. Een bedrijfsverhuizing heeft een juiste voorbereiding nodig om alles spoedig te laten verlopen. Onze verhuisexperts zorgen voor de voorbereiding en uitvoering van een projectverhuizing, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. U kan zelfs het in- en uitpakken van de spullen aan ons overlaten. Daarbij leveren wij de oude locatie bezemschoon op zodat u direct aan uw nieuwe avontuur kan beginnen. 

Als Erkende verhuizer is Smilda & Zn. aangesloten bij het Euromovers Partnernetwerk. Dit betekent dat wij beschikken over verschillende partners door heel Nederland. Hierdoor kennen wij de lokale situatie als geen ander, en bezitten wij bij elke verhuizing over de juiste expertise. Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland, als ook over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

Bij Smilda hebben we een opslaghal van 1600m2. Wij hebben deze ruimte verwarmd en beveiligd, om uw spullen een zo goed mogelijk tijdelijk onderkomen te kunnen bieden. De opslag kan worden gebruikt voor inboedel, bulk of pallets en archief. Hierdoor leent onze opslag zich uitstekend voor particuliere en zakelijke verhuizingen.

Onze opslagruimte voldoet aan alle kwaliteit- en veiligheidseisen. Zo hebben we in onze beveiligde en rookvrije opslaghal archiefkasten geplaatst, waarin uw archief veilig kan worden opgeslagen. Er heerst hier een constante temperatuur, waarmee we de bewaar omstandigheden optimaal houden. 

Kunst en antiek

Ook met het verhuizen van kostbare goederen, zoals kunst, antiek en een piano’s zijn wij bekend. Onze verhuisexperts weten als geen ander hoe ze deze goederen op een veilige manier moeten verhuizen. Daarnaast zorgt ons klimaatsysteem in de opslaghal ervoor dat wanneer nodig deze goederen veilig kunnen worden opgeslagen. Heeft u vragen over deze specifieke verhuizing? Dan zijn wij u graag van dienst. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

verhuisbedrijf-opslagruimte-leek

Waarom Smilda & Zn. | Euromovers?

Bij Smilda & Zn. onderscheiden wij ons al jaren van andere verhuisbedrijven. Omdat we als familiebedrijf dicht bij onze normen en waarden blijven, weten onze klanten precies wat ze aan ons hebben. De extra diensten met onze partners, vakkundig kunst- en antiektransport, een uitgebreide verhuiswinkel met kwalitatieve verhuismaterialen en het aanbieden van een handyman wordt er voor elke verhuizing de passende oplossing gevonden. 

Wij hebben door onze jarenlange ervaring een vakmanschap ontwikkelt waar onze klanten van kunnen profiteren. Dit heeft ertoe geleid dat we nu een vaste klantenkring hebben opgebouwd die voor verschillende verhuis- en opslagprojecten de hulp van Smilda & Zn. | Euromovers inschakelen.

verhuisbedrijf-opslagruimte-leek-Smilda

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Leek, gespecialiseerd in zowel verhuizingen als opslag, nationaal en internationaal? Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden.

Vraag nu een offerte aan

Smilda & Zn. Euromovers | Verhuisbedrijf Leek
Kapteynlaan 4
9351 VG Leek

Werkgebied

Leek en omstreken