Partners

IJzerman Euromovers Kampen b.v.

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Kampen

Ijzerman Kampen B.V. | Euromovers is een allround verhuisbedrijf, gevestigd in Kampen. Ijzerman Kampen B.V. is opgericht in 1936 en is dankzij de velen jaren ervaring expert op het gebied van particuliere, bedrijfs- en projectverhuizingen. Wij ondersteunen onze klanten in het gehele verhuizingsproces. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen is IJzerman Kampen opgezet, en nu na zo veel jaar nog steeds een goedlopend transportbedrijf. Wij zijn het enige Erkende verhuisbedrijf in Kampen en omgeving. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Kampen? Bel Ijzerman Kampen B.V.!

verhuisbedrijf Kampen IJzerman

Diensten

Bij IJzerman Kampen B.V. hebben we een groot aanbod van diensten die variëren van particulieren verhuizingen en opslag tot projectmanagement. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren, inpakken, verpakken en plaatsen van op maat gemaakt meubilair. Wij bieden u een professionele dienstverlening aan en zullen al uw zorgen uit handen nemen.  

Neem contact met ons op!

Zakelijk verhuizen

Voor het verhuizen van onder andere laboratoria, kantoren en werkplaatsen is het van belang dat er een bijzondere aanpak wordt gebruikt. Hierbij spelen planning, organisatie en efficiency een grote rol. Om het project in goede banen te leiden stellen wij een team samen van verhuisspecialisten en verhuizers die ervoor zorgen dat de verhuizing vanaf het begin tot het einde begeleidt en uitgevoerd wordt.

Bij IJzerman Kampen B.V. wordt er voor projectverhuizingen samen met u een gedetailleerd draaiboek gemaakt, waarin van uur tot uur staat wat er plaatsvindt. Wij beschikken daarnaast over creatieve verhuizers die zelfs voor de meest complexe verhuizingen een oplossing weten. Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Particulier verhuizen

Er komt ontzettend veel kijken bij verhuizen. Er moeten namelijk niet alleen op de dag zelf, maar ook ver van te voren dingen geregeld worden. Het is dan ook handig om tijdens verhuizingen de hulp in te schakelen van experts, zodat u niets over het hoofd ziet.

Wij begrijpen dat een verhuisbedrijf niet alle zorgen van u kan wegnemen, maar wij kunnen u wel voor een groot deel ontlasten. Bij IJzerman Kampen B.V. verhuizen we efficiënt, vakkundig en zorgvuldig. Wij zijn immers een Erkende Verhuizer. 

Ook voor speciale verhuizingen, zoals die van bijvoorbeeld kluizen, antiek, piano’s en waterbedden hebben wij de juiste kennis. Wij verhuizen deze kostbare objecten in een maatverpakking veilig over de hele wereld. Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Bel ons

+31 (0)38 331 37 59


Opslag

Wanneer u uw nieuwe woning nog niet kan betrekken maar u uw huidige wel al moet verlaten, of wanneer uw woning of garage te vol staat heeft u een plek nodig om uw spullen tijdelijk en veilig te bewaren. Bij IJzerman Kampen B.V. bieden wij daarom een opslagruimte voor elke situatie. Heb je ruimte nodig voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel? Maak dan gebruik van onze flexibele opslagfaciliteiten die voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Kunst en antiek

Bij IJzerman Kampen B.V. verhuizen kunst en antiek met veel zorgvuldigheid. Wij pakken uw kunstwerken in een maatwerkverpakking in en transporteren deze veilig over de hele wereld. Onze opslagruimtes zijn bewaakt en hebben een speciaal klimaatbeheersingssysteem voor uw kunststukken. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

Vraag nu een offerte aan

  

Nationaal & internationaal

IJzerman Kampen B.V. is, naast regionale en nationale verhuizingen, ook gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Onze wereldwijde samenwerking met meer dan 1000 verhuiscollega’s staan klaar om u te begeleiden! Wij kennen de lokale situatie van uw nieuwe woonomgeving en kunnen daarom veel voor u betekenen! Door ons grote netwerk en partnerschap met Euromovers kunnen wij u daarnaast plaatselijk experts bieden.

Omdat efficiënt werken bij ons centraal staat combineren we zoveel mogelijk transport. Hierdoor kunnen we zeer scherpe tarieven aanbieden. Bij internationale verhuizingen worden auto’s bemand met twee ervaren chauffeurs. Dit transport is voorzien van de nieuwste materialen en beschikt onder andere uit een opbouwlift. Om eventuele problemen bij een grensovergang te voorkomen maken wij gebruik van de hulp van onze lokale douane experts. Deze experts zijn door hun jarenlange ervaring goed op de hoogte van de ingewikkelde douane- en belastingregels. Staat er bij u binnenkort een (internationale) verhuizing op de planning? Vraag nu een offerte aan!

Waarom IJzerman Kampen B.V.| Euromovers?

Bij IJzerman Kampen B.V. zijn we specialist op het gebied van particuliere, bedrijfs en project verhuizingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het vervoeren, verpakken en plaatsen van breekbare en kwetsbare objecten. Met onze extra diensten zoals het budgetverhuizen, onze seniorenservice, ons vakkundig kunst- en antiektransport, de verhuiswinkel en het kunnen inschakelen van een handyman, onderscheiden wij ons van andere verhuisbedrijven. IJzerman Kampen B.V. doet zijn uiterste best om u als klant op uw gemak te stellen en uw vertrouwen te waarborgen. De verhuiskeuzes die wij aanbieden zijn eindeloos en met onze complete dienstverlening bepaalt u zelf wat het beste bij uw wensen past. 

Bent u opzoek naar een verhuisbedrijf dat is gespecialiseerd in zowel particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen, in de omgeving van Kampen? IJzerman Kampen B.V. staat klaar om uw zorgen uit handen te nemen. Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Ijzerman Kampen

IJzerman Euromovers Kampen b.v.

Betonstraat 23
8263 BL Kampen
+31 (0)38 331 37 59
info@ijzerman-kampen.nl

Werkgebied

Kampen, Zwolle, Elburg, Oldebroek, Heerde, Olst, Lelystad, Dronten, Noordoostpolder