Verhuisbedrijf Kampen

IJzerman Kampen b.v. Euromovers | Verhuisbedrijf Kampen

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Kampen

IJzerman Kampen B.V. | Euromovers is een allround verhuisbedrijf, gevestigd in Kampen. IJzerman Kampen B.V. is opgericht in 1936 en is dankzij de velen jaren ervaring expert op het gebied van particuliere, bedrijfs- en projectverhuizingen. Wij ondersteunen onze klanten in het gehele verhuizingsproces. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen is IJzerman Kampen opgezet, en nu na zo veel jaar nog steeds een goedlopend transportbedrijf. Wij zijn het enige Erkende verhuisbedrijf in Kampen en omgeving. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Kampen? Bel IJzerman Kampen B.V.

verhuisbedrijf-euromovers-kampen-ijzerman

Particulier verhuizen

Er komt ontzettend veel kijken bij verhuizen. Er moeten namelijk niet alleen op de dag zelf, maar ook ver van te voren dingen geregeld worden. Het is dan ook handig om tijdens verhuizingen de hulp in te schakelen van experts, zodat u niets over het hoofd ziet.

Wij begrijpen dat een verhuisbedrijf niet alle zorgen van u kan wegnemen, maar wij kunnen u wel voor een groot deel ontlasten. Bij IJzerman Kampen B.V. verhuizen we efficiënt, vakkundig en zorgvuldig. Wij zijn immers een Erkende Verhuizer. Ook voor speciale verhuizingen, zoals die van bijvoorbeeld kluizen, antiek, piano’s en waterbedden hebben wij de juiste kennis. Wij verhuizen deze kostbare objecten in een maatverpakking veilig over de hele wereld. Gaat u binnenkort verhuizen?

Vraag nu een offerte aan

Zakelijk verhuizen

Voor het verhuizen van onder andere laboratoria, kantoren en werkplaatsen is het van belang dat er een bijzondere aanpak wordt gebruikt. Hierbij spelen planning, organisatie en efficiency een grote rol. Om het project in goede banen te leiden stellen wij een team samen van verhuisspecialisten en verhuizers die ervoor zorgen dat de verhuizing vanaf het begin tot het einde begeleidt en uitgevoerd wordt.

Bij IJzerman Kampen B.V. wordt er voor projectverhuizingen samen met u een gedetailleerd draaiboek gemaakt, waarin van uur tot uur staat wat er plaatsvindt. Wij beschikken daarnaast over creatieve verhuizers die zelfs voor de meest complexe verhuizingen een oplossing weten. Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing! 

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland, als ook over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

Wanneer u uw nieuwe woning nog niet kan betrekken maar u uw huidige wel al moet verlaten, of wanneer uw woning of garage te vol staat heeft u een plek nodig om uw spullen tijdelijk en veilig te bewaren. Bij IJzerman Kampen B.V. bieden wij daarom een opslagruimte voor elke situatie. Heb je ruimte nodig voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel? Maak dan gebruik van onze flexibele opslagfaciliteiten die voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Kunst en antiek

Bij IJzerman Kampen B.V. verhuizen kunst en antiek met veel zorgvuldigheid. Wij pakken uw kunstwerken in een maatwerkverpakking in en transporteren deze veilig over de hele wereld. Onze opslagruimtes zijn bewaakt en hebben een speciaal klimaatbeheersingssysteem voor uw kunststukken. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

verhuisbedrijf-opslagruimte-kampen-euromovers

Waarom IJzerman Kampen B.V. | Euromovers?

Bij IJzerman Kampen B.V. zijn we specialist op het gebied van particuliere, bedrijfs en project verhuizingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het vervoeren, verpakken en plaatsen van breekbare en kwetsbare objecten. Met onze extra diensten zoals het budgetverhuizen, onze seniorenservice, ons vakkundig kunst- en antiektransport, de verhuiswinkel en het kunnen inschakelen van een handyman, onderscheiden wij ons van andere verhuisbedrijven. 

IJzerman Kampen B.V. doet zijn uiterste best om u als klant op uw gemak te stellen en uw vertrouwen te waarborgen. De verhuiskeuzes die wij aanbieden zijn eindeloos en met onze complete dienstverlening bepaalt u zelf wat het beste bij uw wensen past. 

verhuisbedrijf-opslagruimte-kampen-euromovers-ijzerman

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat is gespecialiseerd in zowel particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen, in de omgeving van Kampen? Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden.

Vraag nu een offerte aan

IJzerman Kampen b.v. Euromovers | Verhuisbedrijf Kampen
Betonstraat 23
8263 BL Kampen

Werkgebied

Kampen, Zwolle, Elburg, Oldebroek, Heerde, Olst, Lelystad, Dronten en Noordoostpolder.