Opslagruimte Leek

Opslagruimte Leek

Op zoek naar een opslagruimte in Leek? Bij ons kunt u zowel particulier als zakelijk terecht om een opslagruimte te huren. Euromovers biedt een opslagruimte aan voor elke situatie. Gaat u bijvoorbeeld binnenkort verbouwen en zoekt u een tijdelijke opslagplek voor uw inboedel? Sla uw inboedel bij ons op! Ook wanneer u uw inventaris wilt opslaan en uw archieven wilt laten beheren in onze elektronische beveiligde ruimtes, dan bent u bij ons aan het juiste adres! In de omgeving van Leek bundelen wij onze expertise met verhuisbedrijf Smilda & Zn. In Leek beschikt Smilda & Zn. over een opslaghal met een capaciteit van 1600m2.

Tijdelijk inboedel opslaan

Bent u van plan binnenkort te verhuizen? Of gaat u verbouwen en heeft u een opslagruimte nodig? Bij ons is het ook mogelijk om uw inboedel tijdelijk op te slaan, zowel zakelijk als particulier. De opslag vindt altijd plaats in verwarmde en beveiligde ruimtes. De opslaghal in Leek biedt plaats aan 200 opslagkisten van 9 m3 per stuk. Hierin kunt u een gedeelte of complete inboedel voor korte of langere termijn opslaan.

Hoe werkt het?

Maak gebruik van onze flexibele opslagfaciliteiten, welke voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. Uw spullen worden door onze medewerkers opgehaald en vervolgens in de container(s) geplaatst. De containers zullen wij vervoeren naar een beveiligde opslagfaciliteit. In onze opslagruimtes werken we met een speciaal klimaatbeheersingssysteem zodat uw spullen onder de juiste omstandigheden worden bewaard. Nadat de opslagperiode voorbij is, zal de container weer bij u worden afgeleverd en uitgeladen. 

opslagruimte huren zoetermeer

Achief opslag

Bij Euromovers is het mogelijk om uw archief op te slaan. Wij zullen uw archief opslaan in onze elektronische bewaakte ruimtes, welke alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde personen. In Leek zijn er (in onze beveiligde en rookvrije opslaghal) archiefkasten geplaatst, waarin uw archief veilig kan worden opgeslagen. Uw archieven bewaren wij onder optimale omstandigheden. Er heerst een constante temperatuur.

huur opslagruimte zoetermeer

Bent u overtuigd van onze opslagruimte in Leek? Euromovers werkt in heel Nederland samen om klanten
te helpen bij het opslaan van hun goederen. Zo is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt.

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd