Verhuislift huren Rotterdam

Wilt u een verhuislift in Rotterdam huren? Woont u nu in een woning op hoogte, of verhuist u daar juist naartoe? Als er een lift in het gebouw ontbreekt kan een verhuizing u veel moeite kosten. U zult de grote en zware spullen (het bankstel, de koelkast of de wasmachine) naar boven of beneden moeten dragen, dit betreft vaak meerdere verdiepingen en dus trappen. Zo kan een verhuizing veel tijd en moeite kosten. Na drie keer naar boven en beneden lopen merkt uw lichaam de moeite goed. Ook kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de grote meubels niet of moeilijk door het trappenhuis gaan. Dit maakt de kans op beschadigingen aan uw spullen of het trappenhuis groter. Gelukkig is er voor dit alles een oplossing, namelijk een verhuislift huren. Heeft u een balustrade, galerij, balkon of raam wat eruit kan? Dan kunnen uw spullen naar boven gebracht worden. De grootste verhuisliften gaan tot en met de 9e verdieping.

Om schade aan uw pand, items en de lift te voorkomen worden de verhuisliften bediend door onze professionals (die in het bezit zijn van een VCA). U heeft dus uw handen vrij om de spullen erop te zetten en er boven weer af te halen.

Het huren van een verhuislift brengt een aantal voordelen met zich mee: 

 • Het is efficiënter en sneller, u loopt niet naar boven en beneden met alle spullen.
 • Uw meubels raken niet beschadigd en het trappenhuis loopt ook geen schade op.
 • U zult geen last van uw rug krijgen door vreemde manoeuvres op de trap.
 • Grote objecten kunnen ook naar uw nieuwe woning gebracht worden, ook al is het trappenhuis of uw voordeur te klein.
 • Het is een stuk veiliger, u hoeft niet op een onveilige manier uw spullen naar boven te sjouwen.

Een verhuislift huren in Rotterdam kan gemakkelijk bij Euromovers

Wij beschikken over liften geschikt voor elke verhuizing (waaronder ladderliften), en kunnen deze op veel locaties inzetten. Wanneer u een lift huurt krijgt u daarbij altijd de professionele bediening. Ook kunt u gebruik maken van extra’s zoals: Spanbanden, Verhuisdekens en verhuishondjes. Een verzekering tegen schade aan het pand of de objecten zit er ook automatisch bij.

U maakt het uzelf een stuk makkelijker door een verhuislift bij ons te huren. De lift kan gebruikt worden voor alle inboedel zoals: Kasten, grote bedden, witgoed, een piano, een bankstel, fitnessapparatuur en tafels. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk een lift te huren als u een nieuwe bank gekocht heeft en deze niet tot in uw woonkamer bezorgd kan worden. Waar mogelijk leveren wij ook verhuisliften met spoed.

Vraag nu een offerte verhuislift huren aan

Waar moet u rekening mee houden tijdens het gebruik van een verhuislift?

Er zijn een aantal dingen waar u aan moet denken, hieronder zijn de belangrijkste uitgelegd:

 • Ontheffing, u kunt bij uw gemeente navragen of er een vergunning nodig is voor het gebruiken van een verhuislift. Als dit zo is, moet u deze op tijd aanvragen met de geplande verhuisdatum in gedachte.
 • Het meubilair en de overige spullen moeten goed ingepakt te zijn, het wordt alsnog verplaatst en is natuurlijk ook buiten, het kan bijvoorbeeld in verhuisdozen gepakt worden.
 • De plek waar de verhuislift neergezet moet worden. Deze kan tot maximaal 10m van het pand geplaatst worden, er kunnen geen auto’s onder staan en de verhuislift kan alleen op de straat geplaatst worden (dus niet op het gras). Ook moet er rekening gehouden worden met de vrije parkeerplekken, zo moet er ongeveer 10m2 vrij zijn, u moet namelijk ook om de verhuislift heen kunnen lopen om de spullen te kunnen opladen. Een handigheid hierbij is uw eigen auto parkeren op de plaats die u nodig heeft, hierdoor weet u zeker dat de plek leeg is wanneer u deze nodig heeft. Er mogen geen lantaarnpalen, reclameborden, of bomen in de weg zitten. Houdt er dus rekening mee dat de lift inclusief het meubilair langs alles kan.
 • Het raam of de deur moet open of verwijderd kunnen worden en de objecten moeten erdoorheen passen, meet dit dus van tevoren op!
 • Het hefvermogen van de lift moet voldoende zijn voor de zwaarste spullen. De sterkste lift heeft een capaciteit van maximaal 400 kg.
 • Er zit een maximum aan hoeveel u kunt verplaatsen in een bepaalde tijd, zo staat een uur met de verhuislift ongeveer gelijk aan 10m3. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe hoog u moet zijn, heeft u dus veel spullen te verhuizen en woont u erg hoog, dan zult u de lift langer nodig hebben.

Voor uw zekerheid hebben we een checklist opgesteld zo bent u er zeker van dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing.

Verhuislift:

Hefvermogen:

400 kg

Maximale hoogte:

12e verdieping

Ladder lengte:

27 meter

Gewicht lift:

3000 kg

Afmetingen laadplatform:

200 x 150 cm *kan opengeklapt worden

Keuring:

Jaarlijks