Verhuislift huren Rotterdam

Verhuislift huren Rotterdam

Wilt u binnenkort verhuizen in de buurt van Rotterdam? Met een verhuislift van Euromovers wordt het allemaal een heel stuk makkelijker! Zeker als u op hoogte gaat wonen, of daar juist vandaan verhuist. Als u een verhuislift huurt bij Euromovers voorkomt u onnodig gesjouw, beschadiging of rugklachten. Ook in andere omgevingen kunnen we u waarschijnlijk van dienst zijn - daarvoor kunt u deze pagina raadplegen. Op deze pagina kunt u meer lezen over hoe u via Euromovers een verhuislift kunt huren in Rotterdam.

Waarom een verhuislift huren?

Vooral de zwaarste dingen die u wilt verhuizen, zoals de wasmachine, de banken en de koelkast, draagt u waarschijnlijk liever niet de trap(pen) af. Soms past dit zelfs niet. Door gebruik te maken van een verhuislift kunt u ze veel gemakkelijker naar beneden laten glijden. Dit gebeurt dan door het raam, door een deur, of door een raam tijdelijk te verwijderen. Dit scheelt niet alleen een berg inspanning, maar ook eventuele beschadiging aan uw inboedel of het pand. Daarbij kan het natuurlijk wat rugklachten schelen! 

verhuislift huren Rotterdam

Een Euromovers professional lift uw spullen

Als u een verhuislift gaat huren voor uw verhuizing in Rotterdamn kunt u makkelijk bij Euromovers terecht! Wij leveren onze verhuisliften standaard met een professionele bestuurder, die VCA gecertificeerd is. Hierdoor hoeft u zich er dus enkel om te bekommeren dat uw spullen de lift op- en afgaan, wij doen de rest.

De voordelen van verhuizen met een verhuislift:

 • Het op- of neerhalen van uw inboedel met de lift is veel sneller en makkelijker
 • Zowel het pand als uw meubels en witgoed hebben veel minder kans om te beschadigen
 • Uw rug en andere ledematen worden niet onnodig belast
 • Alle voorwerpen kunnen de oversteek maken, ook als ze niet door het trapgat passen. Zo hoeft u niets uit elkaar te halen of achter te laten!
 • De verhuislift is veel veiliger dan zelf tillen

Belangrijke zaken om rekening mee te houden

Een aantal zaken zijn zeer belangrijk wanneer u overweegt een verhuislift te huren. Hieronder hebben wij deze uiteengezet voor u:

 • Ontheffing; in een aantal gemeenten is het nodig de juiste vergunning in het bezit te hebben voor het gebruiken van een verhuislift bij uw pand. Dit kunt u navragen bij uw specifieke gemeente. Het is wel raadzaam dit bijtijds te doen!

 • Door uw inboedel goed in te pakken voorkomt u eventuele narigheid zoals beschadiging of natheid. Uw meubilair en witgoed kunt u bijvoorbeeld in doeken of noppenfolie verpakken, terwijl de rest van uw spullen natuurlijk in verhuisdozen geplaatst kunnen worden.

 • De plaatsing van de lift is ook erg belangrijk, dus hier zit een aantal regels aan verbonden. Zo kan de lift nooit verder dan 10 meter van het pand geplaatst worden. Daarbij mogen er nooit auto's of andere voertuigen onder de lift staan - de weg moet helemaal vrij zijn! Dat geldt ook voor eventuele bomen of lantaarnpalen: deze mogen nooit in de weg kunnen staan voor de lift én voor de goederen die op de lift geplaatst gaan worden. Ook moet u er rekening mee houden dat er ongeveer 10m2 vrij is. Dit is voornamelijk omdat u goed om de lift heen moet kunnen lopen om alle spullen in of uit te laden.


verhuislift huren Rotterdamverhuislift huren in zoetermeer, rotterdam of vlaardingen?

 • Het is handig als u van tevoren weet of uw meubels door uw raam of deur passen, en zo nee: of deze nadat ze verwijderd zijn wel groot genoeg zijn voor uw spullen.

 • De sterkste lift van Euromovers kan tot 400kg heffen. Zorg dus dat uw zwaarste meubelstuk niet zwaarder is dan dat.

 • U kunt er het beste van tevoren over nadenken voor hoeveel tijd u de verhuisift nodig heeft. Over het algemeen wordt er per uur ongeveer 10m3 aan goederen verhuist met de verhuislift. Mocht u dus meer spullen hebben dan dat, of erg hoog (gaan) wonen, denk er dan aan dat u de lift voor meerdere uren huurt.

Door gebruik te maken van onze verhuischecklist zorgt u dat u niks vergeet!

Bekijk de verhuischecklist

Verhuislift

Hefvermogen:

400 kg

Maximale hoogte:

12e verdieping

Ladder lengte: 27 meter
Gewicht lift: 3000 kg
Afmetingen laadplatform: 200 x 150 cm *kan opengeklapt worden
Keuring: Jaarlijks

verhuislift huren Rotterdam

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Rotterdam, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Bekijk ook eens onze pagina over verhuislift huren Zoetermeer

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Nieuwkoop, Liemeer, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Rijnwoude, Zoeterwoude, Waddinxveen, Zevenhuizen, Moerkapelle, Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Vlist, Bergambacht, Ouderkerk, Moordrecht, Schoonhoven, Den Haag, 's-Gravenhage, Leiden, Oestgeest, Leiderdorp, Alkemade, Rijnwoude, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk en Uithoorn.

Verhuislift huren Rotterdam

Opslagbox / verhuiscontainer nodig in Rotterdam? Klik hier!

Laatst gewijzigd op 22-01-2024

ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd