Verhuislift huren Eindhoven en Geleen

Verhuislift huren Eindhoven en Geleen

Wilt u een verhuislift in Eindhoven of Geleen huren? Woont u nu in een woning op hoogte, of verhuist u daar juist naartoe? Als er een lift in het gebouw ontbreekt kan een verhuizing u veel moeite kosten! Een verhuislift huren kan dan uitkomst bieden. Hier kunt u lezen hoe wij van Euromovers te werk gaan! Wil u ergens anders dan in Eindhoven of Geleen een verhuislift huren? Bekijk dan hier waar we nog meer professionele verhuishulp kunnen verlenen!

Verhuislift huren in Eindhoven of Geleen

U zult de grote en zware spullen (het bankstel, de koelkast of de wasmachine) naar boven of beneden moeten dragen, meestal over meerdere verdiepingen en dus trappen. Zo kan een verhuizing veel tijd en moeite kosten! Ook kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de grote meubels niet of moeilijk door het trappenhuis gaan. Dit maakt de kans op beschadigingen aan uw spullen of het trappenhuis groter. Gelukkig is er voor dit alles een oplossing - namelijk een verhuislift huren! Heeft u een balustrade, galerij, balkon of raam wat eruit kan? Dan kunnen uw spullen naar boven gebracht worden. De grootste verhuisliften van Euromovers gaan tot en met de 9e verdieping.

verhuislift huren Eindhoven of Geleen 1

Onze professionals zorgen voor de lift

Onze VCA gecertificeerde verhuismedewerkers zullen de lift komen brengen en hem bedienen voor u. Daarom heeft u alle tijd en ruimte voor uw spullen! Deze kunnen dan ook direct erafgehaald en geplaatst worden. Doordat dit door een professional wordt gedaan, is het risico op eventuele schade nihil.

Het huren van een verhuislift brengt een aantal voordelen met zich mee:

 • Het is efficiënter en sneller, u loopt niet naar boven en beneden met alle spullen.
 • Uw meubels raken niet beschadigd en het trappenhuis loopt ook geen schade op.
 • U zult geen last van uw rug krijgen door vreemde manoeuvres op de trap.
 • Grote objecten kunnen ook naar uw nieuwe woning gebracht worden, ook al is het trappenhuis of uw voordeur te klein.
 • Het is een stuk veiliger, u hoeft niet op een risicovolle manier uw spullen naar boven te sjouwen.

Wat is er belangrijk?

Een paar zaken zijn erg belangrijk wanneer u een verhuislift gaat huren. We hebben deze hieronder voor u omschreven:

 • Ontheffing; bij sommige gemeenten is het nodig een vergunning aan te vragen wanneer u een verhuislift wilt gebruiken - dit kunt u altijd navragen. Let er hierbij op dat dit op tijd gebeurt!

 • Door het meubilair en de rest van de spullen goed in te pakken, bijvoorbeeld in verhuisdozen, voorkomt u dat ze buiten toch beschadigen of nat worden.

 • De plaatsing van de ladderlift is erg belangrijk. Zo kan hij tot maximaal 10 meter van het pand neergezet worden, mogen er nooit auto's of andere voertuigen onder staan en moet er zo'n 10 vierkante meter vrij zijn, zodat u makkelijk om de lift heen kan lopen met spullen. Mocht deze ruimte schaars zijn voor uw pand, kan het slim zijn uw auto te parkeren op de plek waar de lift moet komen. Dan blijft deze plek in ieder geval onbezet!

Verhuislift huren eindhoven of geleen | Euromovers


verhuislift huren Geleen of Eindhoven


 • De lift moet, inclusief de te verhuizen inboedel die erop komt, vrije baan hebben richting de beoogde verdieping. Let dus op eventuele obstakels als bomen of palen!

 • De inboedel moet uiteraard naar binnen. Dan moet het wel passen door het raam of de deur! Dit moet dus goed uitgemeten worden van tevoren. Let er daarbij ook op dat de deur of het raam open kan, of verwijderd kan worden.

 • De lift met het meeste draagvermogen kan 400 kg tillen. Uw spullen zullen dus los van elkaar minder zwaar moeten zijn dan dat!

 • De verhuislift kan in een uur ongeveer 10maan spullen een pand in liften, afhankelijk van de hoogte hiervan. Mocht u dus meer spullen hebben dan dat, of erg hoog wonen, zult u de lift langer moeten huren dan dat.

U kunt onze verhuischecklist gebruiken om er zeker van te zijn dat u niks over het hoofd ziet!

Bekijk de verhuischecklist

Verhuislift

Hefvermogen:

400 kg

Maximale hoogte:

12e verdieping

Ladder lengte: 27 meter
Gewicht lift: 3000 kg
Afmetingen laadplatform: 200 x 150 cm *kan opengeklapt worden
Keuring: Jaarlijks

huur verhuislift eindhoven geleen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Eindhoven, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Weert, Heusden, Sint-Michielsgestel, Boxtel,Uden, Cuijk, Mill, Veghel, Bernheze, Veldhoven, Eersel, Bladel, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Geldrop, Nuenen, Best, Helmond, Son en Breugel, Someren, Laarbeek, Deurne, Gemert, Helden, Sevenum, Horst, Cranendonck, Thorn, Haelen, Roggel, Neer en Heythuizen.

Verhuislift huren Eindhoven - Verhuislift huren Geleen