Partners

Gebr. Van den Eijnden Euromovers | Verhuisbedrijf Eindhoven

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Eindhoven

Gebr. Van den Eijnden | Euromovers is een allround verhuisbedrijf, gevestigd in Eindhoven. Gebr. Van den Eijnden is opgericht in 1898 en is dankzij de velen jaren ervaring expert op het gebied van verhuizingen en hightech transporten. Doordat wij een full-service verhuis- en transportbedrijf zijn, kunnen wij u van A-Z ondersteunen. In Nederland, maar ook over de grens. Bent u op zoek naar een verhuizer in Eindhoven? Bel Gebr. Van den Eijnden!

Gebr. van den Eijnden Euromovers | verhuisbedrijf Eindhoven

Diensten

Gebr. Van den Eijnden biedt een breed scala aan diensten aan. Van projectmanagement tot nazorg op het gebied van particuliere- en bedrijfsverhuizingen, kunstverhuizingen en kunstopslag, archiefverhuizingen en archiefopslag, inboedelopslag, transporten en luchtvrachtvervoer: wij nemen al uw zorgen uit handen. Op elk vlak hebben wij ons zodanig ontwikkeld dat wij specialist zijn en professionele en efficiënte dienstverleningen kunnen aanbieden.

Neem contact met ons op!

Particulier verhuizen

Verhuizen is vaak veel meer dan slechts het vervoer van A naar B. Ook al kan een verhuisbedrijf niet alle zorgen van u wegnemen, kunnen wij u wel voor een groot deel ontlasten. Gebr. Van den Eijnden verhuist efficiënt, vakkundig en zorgvuldig. Organisatie, gevoel en ervaring gaan hierbij samen. Na meer dan 120 jaar ervaring, zijn wij pas tevreden als u dat bent! Wij helpen u bijvoorbeeld met inpakken of sjouwen, maar ook door de huur van een verhuislift zodat u ook uw grote of zware meubels zoals een pianowasmachine of bank kunt verhuizen. Daarnaast bieden wij ook een speciale service aan voor senioren, kunt u verhuisdozen huren/kopen en fungeren we als verhuishulp. Kortom alles is mogelijk!

Zakelijk verhuizen

Het verhuizen van kantoren, werkplaatsen, instellingen en laboratoria vereisen een bijzondere aanpak. Planning, organisatie en efficiency spelen een grote rol. Voor elk project wordt een team van verhuisspecialisten en verhuizers samengesteld, dat de bedrijfsverhuizing vanaf het begin tot einde begeleidt en uitvoert. Doormiddel van een structurele planning, waarbij eisen, wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, wordt tijd (= geld) bespaard. Met onze verhuisservice en werkwijze hebben wij al in verschillende bedrijfstakken een naam als specialist opgebouwd. Zo verhuisden wij al succesvol vele banken, ziekenhuizen, universiteiten, bibliotheken en musea.

Gebr. van den Eijnden voldoet aan de bepalingen van Europese richtlijnen voor overheidsopdrachten (aanbestedingen) en zorgen met een gedetailleerd draaiboek voor een strakke planning, coördinatie en uitvoering. Wij willen graag dat u overzicht en inzicht heeft doormiddel van optimale procesbeheersing. Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland, als ook over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag. Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Bel ons

+31 (0) 40 281 88 88

Opslag

Gebr. Van den Eijnden biedt opslagruimte voor elke situatie. Heeft u bijvoorbeeld ruimte nodig voor het tijdelijk opslaan van inboedel tijdens uw verhuizing naar het buitenland of een verbouwing? U kunt bij ons terecht voor het huren van een tijdelijke opslagruimte en verschillende beheer mogelijkheden, zowel particulier als zakelijk. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Kunst en antiek

Gebr. Van den Eijnden verhuist zorgvuldig kunst en antiek. Uw kunstwerken gaan in een maatwerkverpakking veilig de hele wereld over. Wij leveren geconditioneerd transport en beschikken over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen voor uw kunststukken. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

Vraag nu een offerte aan

Nationaal en internationaal

Naast regionale en nationale verhuizingen is Gebr. Van den Eijnden ook gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Wij bieden wereldwijd met behulp van het internationale Euromovers partner netwerk plaatselijk experts. Aangezien wij de lokale situatie van uw nieuwe woonomgeving kennen, kunnen wij veel voor u betekenen. 

Wij combineren zoveel mogelijk transport om zo efficiënt mogelijk te werken en hierdoor zeer gunstige tarieven aan te kunnen bieden. Met deze Powerlanes combineren wij verschillende verhuizingen in wekelijkse ritten. Al onze internationale auto’s worden bemand met twee ervaren chauffeurs. Ze hebben een opbouwlift bij zich die tot de 3e verdieping reikt, dekens, rollend- en verpakkingsmateriaal en als nodig oprijplaten voor het vervoer van personenauto’s. Onze lokale douane experts kunnen u daarnaast te hulp schieten bij eventuele problemen bij de grensovergang. Staat er bij u binnenkort een (internationale) verhuizing op de planning? Neem contact op!

Waarom Gebr. Van den Eijnden | Euromovers?

Gebr. Van den Eijnden heeft een voorsprong op andere verhuisbedrijven door net dat stapje verder te gaan in dienstverlening en klantenservice. Wij bieden diverse extra diensten aan, zoals de samenwerking met onze partners, uitgebreide verhuiswinkel, vakkundig kunst- en antiektransport en het inschakelen van een handyman. Voor elke verhuizing wordt een passende oplossing gevonden, volledig naar uw wensen. De vergunningen zijn altijd op orde en de verzekering garandeert u veiligheid. 

Gebr. Van den Eijnden en alle andere partners van Euromovers zijn zich zeer bewust van het belang van een vakkundige afhandeling van zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Wij doen altijd ons uiterste best om u als klant op uw gemak te stellen. Onze jarenlange aanpak heeft ertoe geleidt dat wij een brede, vaste klantenkring hebben opgebouwd die niet voor niets Gebr. Van den Eijnden | Euromovers als partner betrekken voor terugkerende opslag- en verhuisprojecten. 

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Eindhoven, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen? Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Gebr. van den Eijnden Euromovers Eindhoven

         
 
 

Gebr. Van den Eijnden Euromovers | Verhuisbedrijf Eindhoven

Flight Forum 3830
5657 DX Eindhoven
+31 (0) 40 281 88 88
info@movers.nl

Werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Weert, Heusden, Sint-Michielsgestel, Boxtel,Uden, Cuijk, Mill, Veghel, Bernheze, Veldhoven, Eersel, Bladel, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Geldrop, Nuenen, Best, Helmond, Son en breugel, Someren, Laarbeek, Deurne, Gemert, Helden, Sevenum, Horst, Cranendonck, Thorn, Haelen, Roggel, Neer, Heythuizen