Verhuisbedrijf Eindhoven

Gebr. Van den Eijnden Euromovers | Verhuisbedrijf Eindhoven

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Eindhoven? Omdat Gebr. Van den Eijnden aangesloten zit bij Euromovers hebben wij altijd de juiste arbeidskracht en expertise voor u klaarstaan. Voor verhuizen naar, van of in de buurt van Eindhoven zit u bij Gebr. Van Den Eijnden goed! Het netwerk van internationaal opererende partners van Euromovers bestaat uit nauw samenwerkende verhuisbedrijven die voor elkaar klaarstaan. Voor elke klus, met ieder specialisme. Zo opereert Gebr. Van den Eijnden als verhuisbedrijf in en rond Eindhoven, maar schieten we overal in (en zelfs buiten) het land te hulp wanneer het nodig is. Dát is de kracht van Euromovers.

Neem contact op

Verhuisbedrijf Eindhoven

Gebr. Van den Eijnden | Euromovers is een allround verhuisbedrijf, gevestigd in Eindhoven. Gebr. Van den Eijnden is opgericht in 1898 en is dankzij de vele jaren ervaring expert op het gebied van verhuizingen en hightech transporten. Doordat wij een full-service verhuis- en transportbedrijf zijn, kunnen wij u van A-Z ondersteunen. In Nederland, maar ook over de grens. Zo onderscheiden wij ons van andere verhuisbedrijven in Eindhoven en daarbuiten. Bent u op zoek naar een verhuizer in Eindhoven? Bel Gebr. Van den Eijnden!

Verhuisbedrijf Eindhoven | Euromovers

Particulier verhuizen

Verhuizen is vaak veel meer dan slechts het vervoer van A naar B. Ook al kan een verhuisbedrijf niet alle zorgen van u wegnemen - wij kunnen u wel voor een groot deel ontlasten. Gebr. Van den Eijnden verhuist efficiënt, vakkundig en zorgvuldig. Organisatie, gevoel en ervaring gaan hierbij samen. Na meer dan 120 jaar ervaring, zijn wij pas tevreden als u dat bent! Wij helpen u bijvoorbeeld met inpakken of sjouwen, maar ook met het huren van een verhuislift zodat u ook uw grote of zware meubels zoals een piano, wasmachine of bank kunt verhuizen. Daarnaast bieden wij ook een speciale service aan voor senioren, kunt u verhuisdozen huren/kopen en fungeren we als verhuishulp. Kortom alles is mogelijk!

Vraag nu een offerte aan

Zakelijk verhuizen

Het verhuizen van kantoren, werkplaatsen, instellingen en laboratoria vereisen een bijzondere en specifieke aanpak. Planning, organisatie en efficiency spelen een grote rol. Voor elk project wordt een team van verhuisspecialisten en verhuizers samengesteld, dat de bedrijfsverhuizing vanaf het begin tot einde begeleidt en uitvoert. Door middel van een structurele planning, waarbij eisen, wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, wordt tijd (= geld) bespaard. Met onze verhuisservice en werkwijze hebben wij al in verschillende bedrijfstakken een naam als specialist opgebouwd. Zo verhuisden wij al succesvol vele banken, ziekenhuizen, universiteiten, bibliotheken en musea.

Gebr. van den Eijnden voldoet aan de bepalingen van Europese richtlijnen voor overheidsopdrachten (aanbestedingen) en zorgen met een gedetailleerd draaiboek voor een strakke planning, coördinatie en uitvoering. Wij willen graag dat u overzicht en inzicht heeft doormiddel van optimale procesbeheersing. Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing in Eindhoven? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland, als ook over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

Gebr. Van den Eijnden biedt opslagruimte voor elke situatie. Heeft u bijvoorbeeld ruimte nodig voor het tijdelijk opslaan van inboedel tijdens uw verhuizing naar het buitenland of een verbouwing? U kunt bij ons terecht voor het huren van een tijdelijke opslagruimte en verschillende beheer mogelijkheden, zowel particulier als zakelijk.

Kunst en antiek

Gebr. Van den Eijnden verhuist zorgvuldig kunst en antiek. Uw kunstwerken gaan in een maatwerkverpakking veilig de hele wereld over. Wij leveren geconditioneerd transport en beschikken over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen voor uw kunststukken. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

verhuisbedrijf-opslagruimte-eindhoven

Waarom Gebr. Van den Eijnden | Euromovers?

Gebr. Van den Eijnden heeft een voorsprong op andere verhuisbedrijven door net dat stapje verder te gaan in dienstverlening en klantenservice. Wij bieden diverse extra diensten aan, zoals de samenwerking met onze partners, uitgebreide verhuiswinkel, vakkundig kunst- en antiektransport en het inschakelen van een handyman. Voor elke verhuizing wordt een passende oplossing gevonden, volledig naar uw wensen. De vergunningen zijn altijd op orde en de verzekering garandeert u veiligheid.

Gebr. Van den Eijnden en alle andere partners van Euromovers zijn zich zeer bewust van het belang van een vakkundige afhandeling van zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Wij doen altijd ons uiterste best om u als klant op uw gemak te stellen. Onze jarenlange aanpak heeft ertoe geleidt dat wij een brede, vaste klantenkring hebben opgebouwd die niet voor niets Gebr. Van den Eijnden | Euromovers als partner betrekken voor terugkerende opslag- en verhuisprojecten.

verhuisbedrijf-opslagruimte-eindhoven

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Eindhoven, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
Wanneer u verhuizers inhuurt bij Gebr. Van den Eijnden, weet u zeker dat u de beste service krijgt.

Vraag nu een offerte aan

Gebr. Van den Eijnden Euromovers | Verhuisbedrijf Eindhoven
Flight Forum 3830
5657 DX Eindhoven

Werkgebied

Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Weert, Heusden, Sint-Michielsgestel, Boxtel,Uden, Cuijk, Mill, Veghel, Bernheze, Veldhoven, Eersel, Bladel, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Geldrop, Nuenen, Best, Helmond, Son en breugel, Someren, Laarbeek, Deurne, Gemert, Helden, Sevenum, Horst, Cranendonck, Thorn, Haelen, Roggel, Neer en Heythuizen.

Gewijzigd op  09-11-2023