Partners

Van Reenen Euromovers | Verhuisbedrijf Barneveld

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Barneveld

Van Reenen Euromovers is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Barneveld. Van Reenen is opgericht in 1917 en heeft door de jaren heen een zeer goede naam opgebouwd. Bij Van Reenen wordt er precies gedaan wat u wilt, want dat is hun werk. Dit doen we zonder gezeur, zonder poespas, en zonder toeters en bellen. Wij noemen dat vervoer op maat. Van Reenen Transport – Warehouse – Verhuizingen behoort tot de drie procent van meest gezonde transportondernemingen van Nederland.  Daarnaast beschikken wij over een grote groep ervaren en goed opgeleide medewerkers, die de beschikking hebben over een modern en up-to-date wagenpark en andere noodzakelijke hulpmiddelen. Van Reenen voert zowel nationale als internationale verhuizingen uit voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. De spullen die wij transporteren kunnen we ook voor u bewaren in ons Warehouse. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Barneveld? Bel Van Reenen!

Van Reenen Euromovers | Verhuisbedrijf Barneveld

Diensten

Van Reenen biedt een breed scala aan diensten aan, van transport tot warehouse en verhuizingen. Wij zijn op elk vlak ver ontwikkeld, zodat we specialist zijn en professionele en efficiënte services kunnen aanbieden. Van zakelijke verhuizingen tot verscheidene  opslagmogelijkheden en handyman diensten; Van Reenen neemt alle zorgen uit handen.

Neem contact met ons op!

Zakelijk verhuizen

Ook voor zakelijke verhuizingen ben je bij Van Reenen aan het juiste adres. En, aangezien elke verhuizing specifieke kenmerken heeft waar rekening mee gehouden dient te worden, is het inschakelen van een expert geen verkeerde keuze. De planning is van groot belang om een soepel en punctueel project te kunnen garanderen. Van Reenen werkt samen met het Euromovers partner netwerk, waardoor er altijd teruggevallen kan worden op waardevolle partners die elkaar versterken. Alle partners werken nauw samen waardoor er nooit een capaciteitstekort is.

De verhuisexperts van Van Reenen kennen de lokale situatie als geen ander en adviseren u hier graag over! Wij beschikken over de juiste expertise waardoor elke zakelijke verhuizing probleemloos verloopt. Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Particulier verhuizen

Bij Van Reenen bieden we voor alle mogelijke particuliere verhuizingen persoonlijke diensten aan. Deze diensten worden gemakkelijk en vertrouwelijk uitgevoerd. Als lokale specialist kent Van Reenen de woonplaats door en door en helpen we u met het opstellen van een persoonlijke checklist die we vervolgens stap voor stap met u doorlopen. Wij nemen u de verhuizing en de bijbehorende zorgen volledig uit handen wanneer u dat wenst. Wij demonteren uw spullen, pakken het in en verplaatsen het. En natuurlijk zetten we het op de juiste plek weer in elkaar!

De gehele inboedel die wij verhuizen verzekerd met een garantiecertificaat. Dat biedt extra zekerheid! Bij Van Reenen heeft u de mogelijkheid zelf te beslissen hoeveel hulp u inschakelt. U kan er bijvoorbeeld voor kiezen enkel de zware meubels door Van Reenen te laten verhuizen? Of wilt u liever de algehele verhuizing, inclusief inpakmateriaal, verhuislift en chauffeur uit handen geven? Geen probleem, alles is mogelijk. Wilt u ook in één dag verhuisd zijn? Vraag nu een offerte aan!

Bel ons

+31 (0)342 40 54 05

Opslag

Wat wij bij Van Reenen voor u transporteren kunnen we ook voor u bewaren. Dit doen we in ons logistieke centrum in Barneveld. Het centrum is in 2017 gebouwd en is voorzien van een uitgekiende luchtregeling. Dit zorgt ervoor dat we een perfect binnenklimaat kunnen realiseren voor alle soorten van goederen. Heeft u een ruimte nodig voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel tijdens een verbouwing? Ook bij het onderdeel Warehouse staat bij Van Reenen flexibiliteit en kwaliteit voorop en zijn we inventief, creatief en vooruitstrevend.

Wij behandelen uw spullen alsof ze van ons zijn, en zijn hierdoor extreem zuinig met uw eigendom. De opslagruimte voldoet daarnaast aan alle kwaliteit- en veiligheidseisen, waardoor u met een gerust hart uw eigendommen kan hier kan opslaan. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Kunst en antiek

Door de 100 jaar lange ervaring weten wij als geen ander hoe wij kunst en antiek moeten vervoeren en opslaan. Euromovers biedt (wereldwijd) geconditioneerd transport en wij beschikken over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen. Heeft u vragen over deze specifieke verhuizing? Dan zijn wij u graag van dienst. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

Vraag nu een offerte aan

Nationaal en internationaal

Van Reenen is ook een specialist op het gebied van internationale verhuizingen. Ongeacht waar u naartoe verhuisd, wij bieden met behulp van het internationale Euromovers partner netwerk plaatselijk experts. Wij kunnen veel voor u betekenen doordat we een uitgebreid netwerk aan ervaren agenten en tussenpersonen hebben waar wij gebruik van kunnen maken. Wij helpen u graag bij het afhandelen van het papierwerk met betrekking tot de internationale verhuizing, en adviseren u daarnaast over uw nieuwe woonomgeving. 

Bij Euromovers combineren wij met onze Powerlanes verschillende verhuizingen in wekelijkse ritten. Ook voor internationale verhuizingen voldoen we aan de hoge kwaliteitseisen, waardoor u met een gerust hart uw verhuizing aan ons en onze partners kan toevertrouwen. Met onze ervaren agenten, tussenpersonen en douane experts lossen wij eventuele issues bij de grensovergang direct op. Wij zijn door meer dan 100 jaar ervaring goed op de hoogte van de ingewikkelde douane- en belastingregels. 

Gaat u verhuizen buiten de Europese Unie? Ook dan bent u bij Euromovers aan het goede adres. Onze professionele verhuisadviseurs zullen voor u een verhuisplan opstellen en daarbij een specifieke kostenbegroting. Wij zorgen voor het verschepen, transporteren en inpakken van uw eigendommen. Gaat u emigreren? Van of naar het buitenland? Kies voor Euromovers en verhuis snel en vakkundig! Vraag nu een offerte aan.

Waarom Van Reenen | Euromovers

Bij Van Reenen zijn we ons bewust van een van het belang een soepel verloop van een verhuizingVerhuizen vergt veel vertrouwen, waardoor wij altijd ons best doen u op uw gemak te stellen. Van onze jarenlange deskundigheid en vakmanschap profiteren onze klanten. En door extra diensten zoals de samenwerking met onze partners, vakkundig kunst- en antiektransport, een uitgebreide verhuiswinkel met kwalitatieve verhuismaterialen en het aanbieden van een handyman wordt er voor elke verhuizing de passende oplossing gevonden.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Barneveld, gespecialiseerd in zowel verhuizingen als opslag, nationaal en internationaal? Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Van Reenen verhuisauto's

ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd

Van Reenen Euromovers | Verhuisbedrijf Barneveld

Koningsbergenweg 7
3771 NS Barneveld
+31 (0)342 40 54 05

Werkgebied

Barneveld