Verhuisbedrijf Barneveld

Van Reenen Euromovers | Verhuisbedrijf Barneveld

Euromovers werkt samen met verschillende internationaal opererende bedrijven en andere partners. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn we snel op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit. Door samen te werken en onze krachten te bundelen met die van onze partners en hun specifieke expertises zorgen we voor de meest optimale kwaliteit. Bent u benieuwd wat Euromovers voor u kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Verhuisbedrijf Barneveld

Van Reenen | Euromovers is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Barneveld. Van Reenen is opgericht in 1917 en heeft door de jaren heen een zeer goede naam opgebouwd. Bij Van Reenen wordt er precies gedaan wat u wilt, want dat is hun werk. Zonder gezeur, zonder poespas, en zonder toeters en bellen. Wij noemen dat vervoer op maat. Van Reenen Transport – Warehouse – Verhuizingen behoort tot de drie procent van meest gezonde transportondernemingen van Nederland.  Daarnaast beschikken wij over een grote groep ervaren en goed opgeleide medewerkers, die de beschikking hebben over een modern en up-to-date wagenpark en andere noodzakelijke hulpmiddelen. Van Reenen voert zowel nationale als internationale verhuizingen uit voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. De spullen die wij transporteren kunnen we ook voor u bewaren in ons Warehouse. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Barneveld? Bel Van Reenen!

verhuisbedrijf-euromovers-barneveld-van-reenen

Particulier verhuizen

Bij Van Reenen bieden we voor alle mogelijke particuliere verhuizingen gepersonaliseerde diensten aan. Deze diensten worden gemakkelijk en vertrouwelijk uitgevoerd. Als lokale specialist kent Van Reenen de woonplaats door en door en helpen we u met het opstellen van een persoonlijke checklist die we met u doorlopen en zo nodig verbeteren. U kunt zelf bepalen wat onze inbreng gaat zijn - u kunt zelfs de gehele verhuizing uit handen geven bij ons! Naast het demonteren en verhuizen van uw spullen kunnen wij deze spulen ook weer op de door u door u gewenste plaats ztten.

Door het garantiecertificaat dat wij aanbieden over de inboedel die we verhuizen bent u altijd vrij van zorgen tijdens het gehele proces. Ook kunt u de verhuishulp van Van Reenen precies zo inschakelen als u zelf wilt. Zo kunt u bijvoorbeelde de keuze maken enkel zware meubels of witgoed door ons te laten verplaatsen, terwijl u zelf uw lichtere spullen verhuist. Van niks verhuizen, tot aan een completen verhuizing, inclusief inpakmakmateriaal, verhuislift en chauffeur - bij ons kan het allemaal! Wij verhuizen u graag in een dagje!

Vraag nu een offerte aan

Zakelijk verhuizen

Bij Van Reenen staan we ook klaar voor bedrijven en organisaties. Voor zakelijke verhuizingen bent u dus eveneens bij ons aan het juiste adres. En, aangezien elke verhuizing specifieke kenmerken heeft waar rekening mee gehouden dient te worden, zouden wij altijd aanraden een expert in te schakelen. De planning is van groot belang om een soepel en punctueel project te kunnen garanderen. Omdat wij vanuit Van Reenen samenwerken met het gehele Euromovers partner netwerk kan er altijd makkelijk hulp worden gevraagd aan andere verhuisbedrijven. De partners van Euromovers versterken zo elkaar! Vanwege deze samenwerking staan er altijd genoeg mensen klaar om uw verhuizing voor hun rekening te nemen.

De verhuisexperts van Van Reenen kennen uw omgeving goed, en kunnen u dan ook goed helpen met het planning van de verhuizing. Benieuwd naar onze ervaringen, ideeën of mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland, als over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

Wat wij bij Van Reenen voor u transporteren kunnen we ook voor u bewaren. Dit doen we in ons logistieke centrum in Barneveld. Het centrum is in 2017 gebouwd en is voorzien van een uitgekiende luchtregeling. Dit zorgt ervoor dat we een perfect binnenklimaat kunnen realiseren voor alle soorten van goederen. Heeft u een ruimte nodig voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel tijdens een verbouwing? Ook bij het onderdeel Warehouse staat bij Van Reenen flexibiliteit en kwaliteit voorop en zijn we inventief, creatief en vooruitstrevend.

Wij behandelen uw spullen alsof ze van ons zijn, en zijn hierdoor extreem zuinig met uw eigendom. De opslagruimte voldoet daarnaast aan alle kwaliteit- en veiligheidseisen. Uw eigendommen zijn dus in goede handen!

Kunst en antiek

Door onze ruime ervaring zijn wij zeer bedreven geraakt in het vervoeren en opslaan van kunst en antiek. Euromovers biedt overal ter wereld geconditioneerd transport en wij beschikken over beveiligde opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen. Zo laat u uw kunstwerken niet alleen door een professionele vakman vervoeren en beheren, maar ook de ruimte waar het in staat is precies op maat voor uw spullen. Heeft u hier vragen over? Neem dan even contact op!

Neem contact op

verhuisbedrijf-opslagruimte-barneveld-van-reenen

Waarom Van Reenen | Euromovers?

Bij Van Reenen zijn we ons bewust van een van het belang een soepel verloop van een verhuizing. Verhuizen vergt veel vertrouwen, waardoor wij altijd ons best doen u op uw gemak te stellen. Van onze jarenlange deskundigheid en vakmanschap profiteren onze klanten. En door aanvullende diensten waaronder de samenwerking met onze partners, vakkundig kunst- en antiektransport, een uitgebreide verhuiswinkel met kwalitatieve verhuismaterialen en het aanbieden van een klusjesman kan er voor elk type verhuizing maatwerk worden geleverd.

verhuisbedrijf-opslagruimte-barneveld-euromovers-partner

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Barneveld, gespecialiseerd in zowel verhuizingen als opslag, nationaal en internationaal? Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden.

Vraag nu een offerte aan

Van Reenen Euromovers | Verhuisbedrijf Barneveld
Koningsbergenweg 7
3771 NS Barneveld

Werkgebied

Barneveld en omgeving.