Opslagruimte Huren Alkmaar

De makkelijkste containerbox voor opslag Alkmaar

Als u gaat verhuizen of verbouwen kan het zijn dat u even geen ruimte heeft voor al uw spullen. Ook kan het zijn dat uw bedrijf sowieso ruimtetekort heeft, of u het archief niet op een zo veilig mogelijke manier kwijt kan. Dan kan het raadzaam zijn een opslagruimte te huren. Via Euromovers vindt u zowel particulier als zakelijk een opslagruimte op maat. U kunt zelfs niet alleen voor een opslagruimte in Alkmaar bij ons terecht, maar door heel Nederland!

Neem contact op

Inboedel opslaan

Als u gaat verhuizen of verbouwen, komt het vaak voor dat u zich even raad weet met al uw spullen. Misschien staan ze ontzettend in de weg, heeft u helemaal geen plek ervoor, of blijft u ze maar verplaatsen. Bij Euromovers kunt u altijd terecht om uw gehele inboedel op te slaan. Goedkoop en in verwarmde en beveiligde ruimtes. Makkelijk en veilig!

Hoe gaan we te werk?

Onze Euromovers komen bij u thuis of bij uw bedrijf langs op alles op te halen wat u op wilt slaan. De inboedel wordt direct in een of meerdere containers geplaatst, waarna deze vervoerd zal worden naar onze opslagfaciliteit. Hier staan uw spullen vervolgens helemaal veilig, waardoor u zich er geen zorgen meer over hoeft te maken. Droog, op de juiste temperatuur en goed beveiligd. Wanneer uw beoogde opslagperiode verstreken is, komen we de gehele container(s) met alle spullen gewoon weer bij u thuis of bij uw bedrijf brengen!

opslagruimte huren Alkmaar of Amsterdam | Containerbox

Archief opslag

Voor het archief van uw bedrijf zal u een iets andere vorm van opslag nodig hebben dan voor de inboedel van een huis. Dit begrijpen wij bij Euromovers maar al te goed. Daarom bieden wij een archiefopslag die elektronisch bewaakt is, waarbij enkel geautoriseerde personen toegang kunnen krijgen tot het opgeslagen archief. Hierdoor kunnen wij de beveiliging dus garanderen. Door onze speciaal voor archiefopslag ingerichte containers is het mogelijk uw archiefdozen op te slaan op basis van locatienummers. Hierdoor kunt u altijd uw archief makkelijk gebruiken in de buurt van Alkmaar! Het archiefbeheer houdt onder andere in:

 • Dossiers opzoeken en dagelijks op afroep leveren
 • Aflevering bij uw instelling of bedrijf
 • Het dossier retour ophalen en correct opbergen
 • Indien gewenst, de dossiers digitaliseren

opslagruimte huren Alkmaar of Amsterdam - Archiefopslag

Onze specialisatie

Heeft u speciale wensen? Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
 • Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
 • Archiefverhuizing
 • Digitalisering
 • Archiefvernietiging (ook gecertificeerd)
 • Inboedelopslag
 • Tijdelijke opslag

Euromovers beschikt over een grote hoeveelheid partners. Daarom is er altijd een opslagbox of containerbox in de buurt beschikbaar.

huur opslagruimte in alkmaar | Opslag Alkmaar

Bent u overtuigd van onze opslagruimte in Alkmaar? Euromovers werkt in heel Nederland samen om klanten
te helpen bij het opslaan van hun goederen. Zo is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt.

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Alkmaar, Edam, Volendam, Monnickendam, Katwoude, Broek, Landsmeer, Zuiderwoude, Waterland, Purmerend, Beemster, Edam, Volendam, Castricum, Zaanstad, Enkhuizen, Hoorn, Schermer, Medemblik, Opmeer, Langedijk, Niedorp, Schagen, Zijpe, Wieringermeer, Den Helder, Texel, Heiloo, Bergen, Heerhugowaard, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Egmond en Egmond aan Zee.

Laatst gewijzigd op 10-01-2023

VCA