Opslagruimte Alkmaar

Een opslagruimte dicht bij u in Alkmaar

Gaat u verhuizen of heeft u ruimtetekort? En wilt u tijdelijk uw inboedel opslaan? Dan bent u bij ons aan het goede adres om een opslagruimte te huren. Deze ruimtes zijn geschikt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw inboedel opslaan tijdens een verbouwing. Heeft u geen ruimte meer voor uw archieven? Sla ze gemakkelijk bij ons op, uw archieven kunt u eenvoudig door ons laten beheren (in elektronisch beveiligde ruimtes). Euromovers heeft opslagruimte direct beschikbaar bij u in de buurt, in Alkmaar.

Neem direct contact op of vraag direct een offerte aan!

Inboedel opslaan

Onze beveiligde en verwarmde ruimtes zullen wij ervoor zorgen dat uw inboedel veilig bij ons opgeslagen is, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of gaat u misschien binnenkort verbouwen?

Onze werkwijze?

Uw spullen worden bij u of uw bedrijf opgehaald deze zullen vervolgens direct in een container geplaats worden. Wij zullen de container vervoeren naar onze opslagfaciliteit. Hier zullen uw spullen droog en op de juiste temperatuur bewaard worden. Wanneer de opslag periode voorbij is zal de container terug bij u bezorgd worden. Zo kunt u gemakkelijk uw opgeknapte of nieuwe huis/ kantoor inrichten.

Opslagmogelijkheden

Voor de opslag heeft u de keuze uit stalen of houten containers, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die opgeslagen dient te worden. De houten container is ca 9 m³ (bxhxd 225x225x180) de 20” zeecontainer is daarbij ca 33 m³. Het is mogelijk dat uw inboedelverzekeraar uw inboedel niet verzekert tijdens de opslagperiode. Wij bieden een tijdelijke verzekering aan. Zo kunt u zorgeloos uw inboedel opslaan.

Archief opslag

De archiefopslag van Euromovers is een elektronisch bewaakte ruimte waarbij toegang alleen mogelijk is voor geautoriseerde personen. De beveiliging is dus gegarandeerd. Het is mogelijk uw archiefdozen op te slaan op basis van locatienummers, hiervoor hebben wij speciaal ingerichte containers. Dit zorgt ervoor dat uw archief altijd binnen handbereik is en bij u in de buurt in Alkmaar. Het archiefbeheer houdt onder andere in:

  • Dossiers opzoeken en dagelijks op afroep leveren.
  • Aflevering bij uw instelling of bedrijf.
  • Het dossier retour ophalen en correct opbergen.
  • Indien gewenst, de dossiers digitaliseren.

Heeft u speciale wensen?

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in:

  • Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
  • Digitalisering
  • Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
  • Archiefvernietiging (gecertificeerd)
  • Archiefverhuizing

 Bent u overtuigd? Neem contact op of vraag direct een offerte aan. 

Opslag van uw inventaris

Naast opslag voor particulieren en de opslag van uw archief. Verzorgen wij ook met zorg de opslag van uw inventaris. Wij halen persoonlijk bij u het meubilair/ goederen op en bezorgen deze op tijd weer terug bij uw bedrijf.  Indien gewenst zorgen wij ook voor de plaatsing van uw inventaris (evt. het aansluiten van verschillende elektronica). Het is ook mogelijk uw goederen geconditioneerd op te slaan. Wij beheren de opslag voor verschillende grote landelijke klanten. Ook uw inventaris bij ons opslaan? Vraag dan nu een offerte aan!

Offerte aanvragen