Verhuisbedrijf Alkmaar

Albers Euromovers | Verhuisbedrijf Alkmaar

Wanneer u een professioneel verhuisbedrijf inschakelt om u te helpen met de verhuiswerkzaamheden, verwacht u natuurlijk dat er altijd genoeg mankracht en materiaal aanwezig is voor uw aanvraag. Omdat Ablers aangesloten is bij Euromovers, is er altijd een groot internationaal partnernetwerk beschikbaar. Zo kunnen we voor iedereen klaarstaan! Niet alleen zorgen we zo voor genoeg verhuizers in Alkmaar - we zorgen daarmee ook dat we alle verschillende expertises die van pas kunnen komen bij een verhuizing tot onze beschikking hebben. Voor een verhuisbedrijf in en (ver) buiten Alkmaar, neemt contact op met Albers !

Neem contact op

Verhuisbedrijf Alkmaar

Albers | Euromovers is een allround verhuisbedrijf, gevestigd in Alkmaar. Albers is al bijna 100 jaar specialist in nationale én internationale verhuizingen. Met betrekking tot verhuizingen en opslag hebben wij verschillende diensten in huis. Onze verhuisexperts zullen alles tot in de puntjes voor u regelen, zodat u na het inschakelen van Albers Euromovers u uw handen vrij heeft voor andere, belangrijke zaken. Bent u op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf in Alkmaar? Bel Albers!

verhuisbedrijf-alkmaar-albers

Particulier verhuizen

Albers Euromovers staat bekend als een ervaren en betrouwbare verhuispartner. Dit, omdat wij een Erkende Verhuizer zijn die u vakmanschap en betrouwbaarheid biedt. Verhuizen heeft eigenlijk altijd veel meer voeten in aarde dan enkel het verplaatsen van goederen. Wij willen daarom zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Dit gaat van inpakken in verhuisdozen, tot het gebruiken en verhuren van verhuisliften, het sjouwen van spullen en bijvoorbeeld uw piano of wasmachine verhuizen. Albers verhuist efficiënt, vakkundig en zorgvuldig. Wij helpen u verhuizen en goederen opslaan binnen én buiten Nederland. Gaat u binnenkort verhuizen? 

Vraag nu een offerte aan

Zakelijk verhuizen

Ongeacht wat voor kantoor, werkplaats of instelling u wilt verhuizen, het moet snel en nauwkeurig verlopen. Daarom vereisen dit soort verhuizingen een andere aanpak in vergelijking met een particuliere verhuizing. Bij Albers Euromovers zetten wij daarom bij een complexe en grote bedrijfsverhuizing altijd een vaste projectmanager in. Deze staan u bij tijdens de verbouwing op het gebied van planning en organisatie, maar zullen u daarnaast ook tijdens en na de verhuizing ondersteunen. Heeft u binnenkort een zakelijke verhuizing met uw bedrijf of organisatie? Neem nu contact op!

Ons team staat voor u klaar. Zowel in Nederland als over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

Bij particuliere en zakelijke verhuizingen komt het vaak voor dat een inboedel tijdelijk moet worden opgeslagen. Daarom bieden wij bij Albers een speciale opslagruimte aan. Deze ruimte beschikt over een uitstekend klimaatbeheersingssysteem, en is daarmee geschikt voor elke situatie. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een ruimte waar u tijdelijk uw inboedel kan opslaan? Kies dan voor de opslagruimte bij Albers! 

Kunst en antiek

Voor speciale verhuizingen, zoals die van kunst en antiek, is een expert nodig. Bij Albers zullen wij uw waardevolle bezit vakkundig verhuizen naar uw nieuwe omgeving. Wij zijn een oud familiebedrijf dat al meer dan 120 jaren ervaring heeft met het verhuizen van speciale meubelstukken. De ervaring en kennis met betrekking tot deze speciale verhuizing is al die jaren in het bedrijf gebleven en steeds meer uitgebreid. Maar daar gebruik van en schakel Albers in voor uw kunst en antiek vervoer! 

Maak een afspraak

verhuisbedrijf-opslagruimte-alkmaar-albers

Waarom Albers | Euromovers?

Bij Albers hebben wij een zekere voorsprong op andere verhuisbedrijven. Buiten het feit dat wij partner zijn van Euromovers, bieden wij ook nog unieke extra diensten aan zoals de seniorenservice en bezitten wij over een uitgebreide verhuiswinkel. Daarnaast zorgen wij ervoor dat elke medewerker goed en breed wordt opgeleid, zodat wij onze klanten van verhuizers met brede kennis kunnen voorzien. Wij hebben in de afgelopen jaren een vaste klantenkring opgebouwd die wij regelmatig van dienst zijn bij verhuis- en opslagprojecten.

verhuisbedrijf-opslagruimte-alkmaar-albers-euromovers

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de omgeving Alkmaar, die zowel gespecialiseerd is in particuliere als zakelijke verhuizingen? Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden.

Vraag nu een offerte aan

Albers Euromovers | Verhuisbedrijf Alkmaar
Laanenderweg 57
1812 PW Alkmaar

Werkgebied

Alkmaar, Edam, Volendam, Monnickendam, Katwoude, Broek, Landsmeer, Zuiderwoude, Waterland, Purmerend, Beemster, Edam, Volendam, Castricum, Zaanstad, Enkhuizen, Hoorn, Schermer, Medemblik, Opmeer, Langedijk, Niedorp, Schagen, Zijpe, Wieringermeer, Den Helder, Texel, Heiloo, Bergen, Heerhugowaard, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Egmond, Egmond aan Zee

Gewijzigd op 13-03-2023