Partners

Albers Euromovers | Verhuisbedrijf Alkmaar

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Alkmaar

Albers | Euromovers is een allround verhuisbedrijf, gevestigd in Alkmaar. Albers is al bijna 100 jaar specialist in nationale én internationale verhuizingen. Met betrekking tot verhuizingen en opslag hebben wij verschillende diensten in huis. Onze verhuisexperts zullen alles tot in de puntjes voor u regelen, zodat u na het inschakelen van Albers Euromovers u uw handen vrij heeft voor andere, belangrijke zaken. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Alkmaar? Bel Albers!

Neem contact met ons op!

Diensten

Albers biedt een breed scala aan diensten aan. Van overheidsverhuizingen tot nazorg op het gebied van particuliere- en bedrijfsverhuizingen, inboedelopslag, archiefverhuizingen en archiefopslag, beheer van archief en inventaris, transporten en luchtvrachtvervoer: wij nemen al uw zorgen uit handen. Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij ons op elk vlak doorontwikkeld. Wij staan voor kwaliteit en zijn gecertificeerd voor ISO 9001 en VCA.

Albers verhuiswagen

Zakelijk verhuizen

Ongeacht wat voor kantoor, werkplaats of instelling u wilt verhuizen, het moet snel en nauwkeurig verlopen. Daarom vereisen dit soort verhuizingen een andere aanpak in vergelijking met een particuliere verhuizing. Bij Albers Euromovers zetten wij daarom bij een complexe en grote bedrijfsverhuizing altijd een vaste projectmanager in. Deze staan u bij tijdens de verbouwing op het gebied van planning en organisatie, maar zullen u daarnaast ook tijdens en na de verhuizing ondersteunen. Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Particulier verhuizen

Albers Euromovers staat bekend als een ervaren en betrouwbare verhuispartner. Dit, omdat wij een Erkende Verhuizer zijn die u vakmanschap en betrouwbaarheid biedt. Verhuizen is vaak veel meer dan slechts het vervoer van A naar B. Wij willen daarom zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Dit gaat van inpakken in verhuisdozen, tot het gebruiken en verhuren van verhuisliften, het sjouwen van spullen en bijvoorbeeld uw piano of wasmachine verhuizen. Albers verhuist efficiënt, vakkundig en zorgvuldig. Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland, als ook over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag. Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Bel ons

+31 (0)72 540 17 01

Opslag

Bij particuliere en zakelijke verhuizingen komt het vaak voor dat een inboedel tijdelijk moet worden opgeslagen. Daarom bieden wij bij Albers een speciale opslagruimte aan. Deze ruimte beschikt over een uitstekend klimaatbeheersingssysteem, en is daarmee geschikt voor elke situatie. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een ruimte waar u tijdelijk uw inboedel kan opslaan? Kies dan voor de opslagruimte bij Albers! Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Kunst en Antiek

Voor speciale verhuizingen, zoals die van kunst en antiek, is een expert nodig. Bij Albers zullen wij uw waardevolle bezit vakkundig verhuizen naar uw nieuwe omgeving. Wij zijn een oud familiebedrijf dat al tientallen jaren ervaring heeft met het verhuizen van speciale meubelstukken. De ervaring en kennis met betrekking tot deze speciale verhuizing is al die jaren steeds weer overgedragen, zodat de ervaring voor het perfect omgaan met uw meubelstuk gewaarborgd is. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

Nationaal en internationaal

Verhuist u binnenkort naar het buitenland? Euromovers kan veel meer voor u betekenen! Dit omdat wij door ons grote netwerk de lokale situatie van uw nieuwe woonomgeving kennen, en hier indien nodig plaatselijk experts kunnen inschakelen. Albers is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en adviseert u graag over uw nieuwe woonomgeving.

Door middel van onze Powerlanes combineren wij verschillende verhuizingen in wekelijkse ritten, met als resultaat dat wij zeer gunstige tarieven kunnen aanbieden. Daarnaast kunnen onze lokale douane experts te hulp schieten bij eventuele problemen bij de grensovergang. Staat er bij u binnenkort een (internationale) verhuizing op de planning? Schakel ons in!

Vraag nu een offerte aan

Waarom Albers | Euromovers?

Bij Albers hebben wij een zekere voorsprong op andere verhuisbedrijven. Buiten het feit dat wij partner zijn van Euromovers, bieden wij ook nog unieke extra diensten aan zoals de seniorenservice en bezitten wij over een uitgebreide verhuiswinkel. Daarnaast zorgen wij ervoor dat elke medewerker goed en breed wordt opgeleid, zodat wij onze klanten van verhuizers met brede kennis kunnen voorzien. Wij hebben in de afgelopen jaren een vaste klantenkring opgebouwd die wij regelmatig van dienst zijn bij verhuis- en opslagprojecten.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de omgeving Alkmaar, die zowel gespecialiseerd is in particuliere als zakelijke verhuizingen? Wij staan voor kwaliteit en hebben uitsluitend hoogopgeleide vakmannen in dienst om de beste service te garanderen. Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Verhuisbedrijf Alkmaar | Albers


      
VCA

Albers Euromovers | Verhuisbedrijf Alkmaar

Laanenderweg 57
1812 PW Alkmaar
+31 (0)72 540 17 01
info@alberseuromovers.nl

Werkgebied

Alkmaar, Edam, Volendam, Monnickendam, Katwoude, Broek, Landsmeer, Zuiderwoude, Waterland, Purmerend, Beemster, Edam, Volendam, Castricum, Zaanstad, Enkhuizen, Hoorn, Schermer, Medemblik, Opmeer, Langedijk, Niedorp, Schagen, Zijpe, Wieringermeer, Den Helder, Texel, Heiloo, Bergen, Heerhugowaard, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Egmond, Egmond aan Zee