Verhuislift huren Alkmaar

Verhuislift Alkmaar

Wilt u een verhuislift in Alkmaar huren? Gaat u verhuizen naar een appartement? Of woont u daar nu in en gaat u verhuizen? Dan betekent dat vaak veel sjouwen met grote en zware spullen. Er is meestal wel een lift aanwezig, maar hier past een bank zelden goed in. Of u woont zelfs ergens waar geen lift aanwezig is, dit betekent dat u met bijvoorbeeld uw koelkast door het trappenhuis moet. Met de grote en zware meubels zult u het niet makkelijk krijgen, ook is de kans op beschadigingen aanwezig. Door een verhuislift te huren kan dit veel gemakkelijker. Onze verhuisliften gaan tot en met de 9e verdieping en kan aansluiten op uw galerij, balkon, balustrade of uw raam.

Om schade aan uw pand, items en de lift te voorkomen worden de verhuisliften bediend door onze professionals (die in het bezit zijn van een VCA). U heeft dus uw handen vrij om de spullen erop te zetten en er boven weer af te halen, dit scheelt u erg veel tijd.

Het huren van een verhuislift heeft een aantal voordelen:

 • Het is een stuk sneller en dus efficiënter. U loopt niet elke keer naar boven en beneden met al uw spullen maar zet ze op de verhuislift waarna iemand anders ze er beneden of boven weer vanaf haalt.
 • Uw meubels beschadigen niet net als het trappenhuis.
 • U zult geen last van uw rug (of andere spieren) krijgen door vreemde manoeuvres op de trap.
 • Grote objecten kunnen ook van uw huidige woning opgehaald en naar uw nieuwe woning gebracht worden, ook al is het trappenhuis of de voordeur niet groot genoeg.
 • Het is een stuk veiliger dan zelf de zware en grote spullen naar boven of beneden dragen.

Een verhuislift huren in Alkmaar kan gemakkelijk bij Euromovers

We verhuren liften voor iedere verhuizing (waaronder ook ladderliften), deze kunnen op de meeste locaties ingezet worden. Bij het huren van een lift zit altijd de professionele bediening evenals het gebruik van Verhuisdekens, Spanbanden en verhuishondjes. Daarnaast zit een verzekering tegen schade aan het pand of object er ook automatisch bij. 

U kunt het uzelf een stuk makkelijker maken door een verhuislift te huren. De lift kan worden gebruikt voor inboedel zoals: Witgoed, Kasten, bedden, een piano, een bankstel of bijvoorbeeld fitnessapparatuur. Het is daarbij ook mogelijk een verhuislift te huren voor de bezorging van nieuwe meubels, wanneer het nodig is leveren wij ook verhuisliften met spoed!

Vraag nu een offerte verhuislift huren aan
Verhuislift huur
Verhuizen Alkmaar

Waar moet u rekening mee houden tijdens het gebruik van een verhuislift?

Er zijn een aantal dingen waar u aan moet denken, hieronder zijn de belangrijkste uitgelegd:

 • Ontheffing, u kunt bij uw gemeente navragen of er een vergunning nodig is voor het gebruiken van een verhuislift. Als dit zo is, moet u deze op tijd aanvragen met de geplande verhuisdatum in gedachte.
 • Het meubilair en de overige spullen moeten goed ingepakt te zijn, het wordt alsnog verplaatst en is natuurlijk ook buiten, het kan bijvoorbeeld in verhuisdozen gepakt worden.
 • De plek waar de verhuislift neergezet moet worden. Deze kan tot maximaal 10m van het pand geplaatst worden, er kunnen geen auto’s onder staan en de verhuislift kan alleen op de straat geplaatst worden (dus niet op het gras). Ook moet er rekening gehouden worden met de vrije parkeerplekken, zo moet er ongeveer 10m2 vrij zijn, u moet namelijk ook om de verhuislift heen kunnen lopen om de spullen te kunnen opladen. Een handigheid hierbij is uw eigen auto parkeren op de plaats die u nodig heeft, hierdoor weet u zeker dat de plek leeg is wanneer u deze nodig heeft. Er mogen geen lantaarnpalen, reclameborden, of bomen in de weg zitten. Houdt er dus rekening mee dat de lift inclusief het meubilair langs alles kan.
 • Het raam of de deur moet open of verwijderd kunnen worden en de objecten moeten erdoorheen passen, meet dit dus van tevoren op!
 • Het hefvermogen van de lift moet voldoende zijn voor de zwaarste spullen. De sterkste lift heeft een capaciteit van maximaal 400 kg.
 • Er zit een maximum aan hoeveel u kunt verplaatsen in een bepaalde tijd, zo staat een uur met de verhuislift ongeveer gelijk aan 10m3. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe hoog u moet zijn, heeft u dus veel spullen te verhuizen en woont u erg hoog, dan zult u de lift langer nodig hebben.

Voor uw zekerheid hebben we een checklist opgesteld zo bent u er zeker van dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing.

Verhuislift:

Hefvermogen:

400 kg

Maximale hoogte:

12e verdieping

Ladder lengte:

27 meter

Gewicht lift:

3000 kg

Afmetingen laadplatform:

200 x 150 cm *kan opengeklapt worden

Keuring:

Jaarlijks