Verhuislift huren Rijssen

Verhuislift huren Rijssen

Wilt u een verhuislift in Rijssen huren? Verhuist u naar een woning op hoogte? Of woont u door juist nu in? Zonder lift in de flat zal een verhuizing veel sjouwwerk opleveren.

Verhuislift huren Rijssen

Ook de grote en zware spullen (de koelkast, wasmachine en het bankstel) zullen naar boven of beneden moeten. Dit gaat natuurlijk via de trap, wat na een paar verdiepingen erg veel moeite gaat kosten. U zult het na drie keer naar boven en beneden lopen goed merken. Daarbij is er ook de mogelijkheid dat grote meubels niet in het trappenhuis passen, en beschadigingen liggen al snel op de loer. De gemakkelijkste manier om van al deze problemen af te zijn is door het huren van een verhuislift. Deze kan tot uw balustrade, galerij, balkon of zelfs tot aan uw raam (wat open of er uit kan). Op deze manier kunnen uw spullen altijd binnen gebracht worden, de grootste verhuisliften gaan tot en met de 9e verdieping.

verhuislift huren rijssen

Om schade aan uw pand, items en de lift te voorkomen worden de verhuisliften bediend door onze professionals (die in het bezit zijn van een VCA). U heeft dus uw handen vrij om de spullen erop te zetten en er boven weer af te halen, dit scheelt u erg veel tijd.

  Door het huren van een verhuislift heeft u een aantal voordelen:

  • Het huren van een verhuislift in Rijssen brengt meerdere voordelen met zich mee namelijk:Het is sneller en efficienter, u loopt niet twee keer naar boven en beneden met al uw spullen.
  • Uw meubels zullen niet beschadigd raken, daarnaast zal ook het trappenhuis in orde blijven.
  • U ondervindt geen problemen aan uw lichaam, u hoeft namelijk geen gevaarlijke manoeuvres op een trap uit te halen.
  • Ook grote objecten kunnen uit uw woning gehaald worden en in uw nieuwe huis bezorgd worden.
  • Het is veel veiliger dan zelf de zware spullen naar boven dragen.

  Waar moet u rekening mee houden?

  Waar moet u rekening mee houden tijdens het gebruik van een verhuislift. Er zijn natuurlijk dingen waar u aan moet denken, hieronder zijn de belangrijkste uitgelegd:

  • Ontheffing, u kunt bij uw gemeente vragen of er een vergunning nodig is voor het gebruik en de plaatsing van een verhuislift. Wanneer dit zo is, moet u deze op tijd aanvragen met de geplande verhuisdatum in gedachte.

  • Het meubilair en de overige spullen dienen wel goed ingepakt te zijn, het wordt alsnog verplaatst en is natuurlijk ook buiten, bijvoorbeeld in verhuisdozen.

  • De plek waar de verhuisladder neergezet moet worden. Deze kan tot maximaal 10m van het pand geplaatst worden, er kunnen geen auto’s onder staan en de verhuislift kan alleen op de straat geplaatst worden (dus niet op het gras). Ook moet er rekening gehouden worden met vrije parkeerplekken, zo moet u op ongeveer 10m2 rekenen, u moet er ook omheen kunnen lopen om de spullen op te laden. Een tip hiervoor is: uw eigen auto parkeren op de plaats die u nodig heeft, hierdoor weet u zeker dat de plek leeg is als u deze nodig heeft.


  verhuislift-huren-rijssen


  verhuislift-huren-rijssen

  • Er mogen geen lantaarnpalen, reclameborden, of bomen in de weg zitten. Houdt er dus rekening mee dat de lift inclusief het meubilair langs alles kan.

  • Het raam of de deur moet open of verwijderd kunnen worden en de objecten moeten erdoorheen passen, meet dit dus van tevoren op!

  • Het hefvermogen van de lift moet voldoende zijn voor de zwaarste spullen. De sterkste lift heeft een capaciteit van maximaal 400 kg.

  • Er zit een maximum aan hoeveel u kunt verplaatsen in een bepaalde tijd, zo staat een uur met de verhuislift ongeveer gelijk aan 10m3. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe hoog u moet zijn, heeft u dus veel spullen te verhuizen, dan zult u de lift langer nodig hebben.

  Om zeker te zijn dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing kunt u de verhuischecklist gebruiken.

  Bekijk de verhuischecklist

  Verhuislift

  Hefvermogen:

  400 kg

  Maximale hoogte:

  12e verdieping

  Ladder lengte: 27 meter
  Gewicht lift: 3000 kg
  Afmetingen laadplatform: 200 x 150 cm *kan opengeklapt worden
  Keuring: Jaarlijks

  huur verhuislift rijssen

  Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Rijssen, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
  Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

  Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

  Werkgebied

  Rijssen, Almelo, Hengelo, Enschede, Nijverdal en Lochem.