Opslagruimte Rijssen

Opslagruimte Rijssen

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Rijssen? Bij ons kunt u altijd een opslagruimte huren, zowel particulier als zakelijk. Dit is interessant wanner u bijvoorbeeld ruimte tekort komt door een te volle garage of u uw inboedel tijdelijk moet onderbrengen tijdens een verhuizing. Ook wanneer u uw inventaris moet opslaan en/of uw archieven moet laten beheren in elektronisch beveiligde ruimtes, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Brinks Euromovers bieden we een opslagruimte voor elke situatie. 

Tijdelijk inboedel opslaan

Heeft u meer ruimte nodig voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel? Maak dan gebruik van onze flexibele opslagfaciliteiten die voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. Niet alleen scheelt dit in kosten, maar ook verblijft uw opslag altijd in een van onze beveiligde en verwarmde ruimtes. Dit, zodat uw inboedel niet beschadigt raakt.

Hoe werkt het?

Gaat u binnenkort verhuizen? Of gaat u verbouwen en heeft u opslagruimte nodig? Het is bij ons mogelijk om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Wij zorgen ervoor dat uw spullen bij u of uw bedrijf worden opgehaald. Vervolgens worden ze direct in een container geplaatst, waarna wij de container vervoeren naar onze opslagfaciliteit. Wij bewaren uw spullen op en plek die droog is en de juiste tempratuur heeft. Wanneer de periode van de opslag voorbij is, zal de container terug bij u bezorgd worden. Zo kunt u in alle rust uw opgeknapte of nieuwe huis/ kantoor inrichten.

opslagruimte huren rijssen

Achief opslag

Bij Euromovers wordt uw archief opgeslagen in elektronisch bewaakte ruimtes. Deze ruimtes zijn alleen toegankelijk voor geautoriseerde personen. Uw opslag is bij Euromovers dus altijd goed beveiligd. Het opslaan van archiefdozen op locatienummers, gebeurt in speciaal daarvoor ingerichte containers. Uw archief is daardoor altijd binnen handbereik. Ons archiefbeheer houdt onder andere in:

 • Het dagelijks op afroep opzoeken van dossiers
 • Het afleveren van archieven bij uw bedrijf of instelling
 • Het weer ophalen en correct opbergen van archieven
 • Indien gewenst, digitaliseren van dossiers

huur opslagruimte rijssen

Onze specialisatie

Wanneer u speciale wensen heeft, bieden wij bijzondere oplossingen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

 • Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
 • Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
 • Archiefverhuizing
 • Digitalisering
 • Archiefvernietiging (ook gecertificeerd)
 • Tijdelijke opslag
 • Inboedelopslag

Euromovers werkt met veel partners samen. Hierdoor is er altijd een opslagbox in de buurt beschikbaar.

opslag huren rijssen

Bent u overtuigd van onze opslagruimte in Rijssen? Euromovers werkt in heel Nederland samen om klanten te helpen bij het opslaan van hun goederen. Zo is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt.

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Rijssen, Almelo, Hengelo, Enschede, Nijverdal en Lochem.