Opslagruimte Rijssen

Opslagruimte in Rijssen

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Rijssen? Bij ons kunt u altijd een opslagruimte huren, zowel particulier als zakelijk. Dit is interessant wanner u bijvoorbeeld ruimte tekort komt door een te volle garage of u uw inboedel tijdelijk moet onderbrengen tijdens een verhuizing. Ook wanneer u uw inventaris moet opslaan en/of uw archieven moet laten beheren in elektronisch beveiligde ruimtes, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Brinks Euromovers bieden we een opslagruimte voor elke situatie. 

Neem contact op!

Tijdelijke opslag inboedel

Heeft u meer ruimte nodig voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel? Maak dan gebruik van onze flexibele opslagfaciliteiten die voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. Niet alleen scheelt dit in kosten, maar ook verblijft uw opslag altijd in een van onze beveiligde en verwarmde ruimtes. Dit, zodat uw inboedel niet beschadigt raakt.

 

Wat is onze werkwijze?

Gaat u binnenkort verhuizen? Of gaat u verbouwen en heeft u opslagruimte nodig? Het is bij ons mogelijk om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Wij zorgen ervoor dat uw spullen bij u of uw bedrijf worden opgehaald. Vervolgens worden ze direct in een container geplaatst, waarna wij de container vervoeren naar onze opslagfaciliteit. Wij bewaren uw spullen op en plek die droog is en de juiste tempratuur heeft. Wanneer de periode van de opslag voorbij is, zal de container terug bij u bezorgd worden. Zo kunt u in alle rust uw opgeknapte of nieuwe huis/ kantoor inrichten.

opslagruimte-kampen

Opslagmogelijkheden

Voor het opslaan van uw spullen, heeft u de keuze uit meerdere opties. Zo kunt u kiezen uit een houten of stalen container, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die opgeslagen moeten te worden. Wij bieden u onder andere de volgende opslagmogelijkheden

 • De houten container is circa 9 m³ (bxhxd 225x225x180)
 • De 20” zeecontainer is circa 33 m³.

Ook is het mogelijk om uw inboedel tijdens de opslagperiode bij Euromovers te laten verzekeren in plaats van bij uw verzekeraar. Wij bieden namelijk een tijdelijke verzekering aan waardoor u zorgeloos uw inboedel kunt opslaan.

<br.

Archief opslag

Bij Euromovers wordt uw archief opgeslagen in elektronisch bewaakte ruimtes. Deze ruimtes zijn alleen toegankelijk voor geautoriseerde personen. Uw opslag is bij Euromovers dus altijd goed beveiligd. Het opslaan van archiefdozen op locatienummers, gebeurt in speciaal daarvoor ingerichte containers. Uw archief is daardoor altijd binnen handbereik. Ons archiefbeheer houdt onder andere in:

 • Het dagelijks op afroep opzoeken van dossiers;
 • Het afleveren van archieven bij uw bedrijf of instelling;
 • Het weer ophalen en correct opbergen van archieven;
 • Indien gewenst, digitaliseren van dossiers.Opslag inventaris

Wist u ook dat wij de opslag van de inventaris van uw bedrijf kunnen verzorgen? Zo halen we de inventaris bij u op én bezorgen we deze weer op tijd terug bij u op locatie. Indien gewenst, zorgen we ook voor de plaatsing en installatie van uw inventaris. Het is daarbij ook mogelijk uw goederen geconditioneerd op te slaan. Wij beheren de opslag voor enkele grote landelijke klanten. Door onze jarenlange ervaring, weten wij dat bij Euromovers uw inventaris in goede handen is.

Opslagruimte voor kunst en antiek

Onze opslagruimtes speciaal voor kunststukken en antiek zijn bewaakt én hebben een klimaatbeheersingssysteem. Laat een van onze opslagspecialisten al uw zorgen uit handen nemen. Schakel altijd een vakman in!

Onze specialisatie

Wanneer u speciale wensen heeft, bieden wij bijzondere oplossingen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

 • Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
 • Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
 • Archiefverhuizing
 • Digitalisering
 • Archiefvernietiging (ook gecertificeerd)

Euromovers werkt in heel Nederland samen om klanten zoals u te helpen bij het opslaan van hun goederen. Zo is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt. Bent u overtuigd van onze opslagruimte in Rijssen?

Offerte aanvragen!