Opslagruimte Rijssen

Opslagruimte Rijssen

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Rijssen? Wilt u een tijdelijke opslagruimte huren? Bij ons kunt u altijd een opslagruimte huren, zowel particulier als zakelijk. Dit is interessant wanneer u bijvoorbeeld ruimte tekort komt door een te volle garage of als u uw inboedel tijdelijk moet onderbrengen tijdens een verhuizing. Ook wanneer u uw inventaris moet opslaan en/of uw archieven moet laten beheren in elektronisch beveiligde ruimtes, hebben we plaats voor u. Bij Brinks Euromovers bieden we een opslagruimte voor elke situatie. 

Tijdelijk inboedel opslaan

Heeft u meer ruimte nodig voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel? Maak dan gebruik van onze flexibele opslagfaciliteiten - in verschillende groottes en met verschillende faciliteiten. Onze vertrouwde inboedelopslag scheelt niet alleen in kosten, ook verblijft uw opslag altijd in een van onze beveiligde en verwarmde ruimtes. Dit allemaal zodat uw inboedel niet beschadigt of verloren raakt.

Hoe gaan we te werk?

Gaat u binnenkort verhuizen? Of gaat u verbouwen en heeft u opslagruimte nodig? Wilt u inboedel opslaan in een container? Het is bij ons mogelijk om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Wij zorgen ervoor dat uw spullen bij u of uw bedrijf worden opgehaald.Vervolgens wordt de inboedel opgeslagen in een container, waarna wij de container vervoeren naar onze opslagfaciliteit. Wij bewaren uw spullen op en plek die droog is en de juiste tempratuur heeft. Wanneer de periode van de opslag voorbij is, zal de container terug bij u bezorgd worden. Zo kunt u in alle rust uw opgeknapte of nieuwe huis/ kantoor inrichten.

opslagruimte huren rijssen

Archief opslag

Voor het opslaan van uw archief hebben we bij Euromovers speciale containers ingericht. Deze zijn geconditioneerd en worden elektronisch bewaakt. Enkel geautoriseerde personen kunnen er daardoor in. Naast deze gegarandeerde beveiliging, is het ook mogelijk de archiefdozen makkelijk en handzaam te rangschikken op basis van locatienummers. Hierdoor blijft het archief functioneel gedurende de opslagperiode. De geautoriseerde personen kunnen er makkelijk en snel bij!Ons archiefbeheer houdt onder andere in:

 • Het dagelijks op afroep opzoeken van dossiers
 • Het afleveren van archieven bij uw bedrijf of instelling
 • Het weer ophalen en correct opbergen van archieven
 • Indien gewenst, digitaliseren van dossiers

huur opslagruimte rijssen

Onze specialisatie

Wanneer u speciale wensen heeft, bieden wij bijzondere oplossingen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

 • Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
 • Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
 • Archiefverhuizing
 • Digitalisering
 • Archiefvernietiging (ook gecertificeerd)
 • Tijdelijke opslag
 • Inboedelopslag
 • Opslagruimte Rijssen

Euromovers werkt met veel partners samen. Hierdoor is er altijd een opslagbox in de buurt beschikbaar.

opslag huren rijssen

Opslagruimte huren Rijssen en omgeving

Het is mogelijk op verschillende locaties binnen ons werkgebied opslagruimtes te huren. Bent u op zoek naar een opslagbox in Hengelo? Wilt u een opslagbox huren in Enschede of wilt u juist een opslagruimte huren in Nijverdal? Euromovers in Rijssen biedt tijdelijke opslagruimtes en containers voor uw meubelopslag of inboedelopslag op meerdere plekken in de omgeving van Rijssen. Bekijk de map om een Euromovers locatie bij u in de buurt te vinden. 

Vraag nu een offerte aan

Bent u overtuigd van onze opslagruimte Rijssen? Euromovers werkt in heel Nederland samen om klanten te helpen bij het opslaan van hun goederen. Zo is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt.

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Rijssen, Almelo, Hengelo, Enschede, Nijverdal en Lochem.

Laatst gewijzigd op 12-01-23