Partners

Brinks Euromovers | Verhuisbedrijf Rijssen

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties

Verhuisbedrijf Rijssen

Brinks Euromovers is een allround verhuisbedrijf gevestigd in Rijssen. Brinks verhuist al meer dan 150 jaar en wij zijn daar ontzettend trots op. Als familiebedrijf beschikken we over een ruime ervaring wat resulteert in een efficiënte werkwijze. Als verhuisadviseur helpen wij u graag op weg en nemen we alle zorgen uit handen. Al onze werkzaamheden worden door goed opgeleid personeel uitgevoerd, die tevens beschikking hebben over moderne en een up-to-date wagenpark. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor opslag van uw meubels in onze moderne opslagloodsen. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Rijssen? Bel Brinks!

Brinks Euromovers | Verhuisbedrijf Rijssen

Diensten

Brinks biedt verschillende diensten aan. Wij hebben ons de afgelopen 150 jaar ontwikkeld als specialist en bieden daarom professionele en efficiënte services aan.

Onze diensten bestaan uit onder andere zakelijke verhuizingen, opslagmogelijkheden, handyman diensten en een complete verhuiswinkel; Brinks neemt alle zorgen uit handen.

Neem contact met ons op!

Zakelijk verhuizen

Omdat een bedrijfsverhuizing een complexe aangelegenheid is, is het inschakelen van een expert noodzakelijk. Bij deze verhuizingen zijn er specifieke kenmerken waar men rekening mee moet houden. Brinks is aangesloten bij het Euromovers partner netwerk, waardoor er ten alle tijden kan worden teruggevallen op waardevolle partners die elkaar op elk vlak versterken. Alle partners werken nauw samen waardoor er nooit een capaciteitstekort is.

Bij Brinks zorgen we ervoor dat uw bedrijf zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Voor speciale verhuizingen beschikken wij over de expertise van onze collega’s waardoor elke zakelijke verhuizing probleemloos verloopt. Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Particulier verhuizen

Ook voor particuliere verhuizingen bent u bij Brinks aan het juisten adres. Verhuizen is voor veel mensen een grote stap die veel voorbereiding en planning vergt. Het voordeel van het samenwerken met een specialist is dat er veel zorgen uit handen wordt genomen. Alle diensten worden vertrouwelijk en gemakkelijk uitgevoerd. Daarnaast is onze ervaring en expertise enorm belangrijk om eventuele problemen te voorzien en op tijd te tackelen.

Bij Brinks helpen we u met een checklist die we stap voor stap met u doorlopen, zodat er geen enkel detail over het hoofd gezien wordt. Wij helpen u verder met het inpakken van goederen, het aanleveren van kwalitatief materiaal, transport, technische oplossingen en zelfs eventueel met het uitpakken.

De verhuisexperts van Brinks zorgen ervoor dat uw verhuizing efficient verloopt, zodat u in deze hectische periode geen zorgen heeft. Daarnaast is uw inboedel op waarde verzekerd met een garantiecertificaat. Dat biedt extra zekerheid! Wilt u ook in één dag verhuisd zijn? Vraag nu een offerte aan!

Bel ons

+31 (0)548 53 86 98

Opslag

Bij Brinks geven wij u zekerheid dat uw goederen op de juiste manier, de afgesproken tijd en op het juiste adres tegen de meest economische manier worden vervoerd en afgeleverd. Dit is niet alleen goed voor het minimaliseren van de kosten, maar ook voor het klimaat. Het voordeel voor u? Minder administratieve rompslomp en zekerheid.

Wij bieden een opslagruimte voor elke situatie, die compleet voorzien is van een klimaatbeheersingssysteem en beveiliging. Of behoefte aan een externe partij die het beheer van uw inventaris en archief op zich neemt? Brinks maakt onderdeel uit van het Euromovers partner netwerk, met altijd een opslagruimte bij u in de buurt!

Archiefopslag bij Brinks vindt plaats in elektronisch bewaakte ruimtes die enkel toegankelijk zijn door geautoriseerd personeel. Uw archief staat altijd veilig en binnen handbereik. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Kunst en antiek

Bezit u veel kostbare spullen, zoals kunst en antiek? Dan begrijpen wij als geen ander dat u deze objecten met veel zorgvuldigheid wilt verhuizen. Daarom bied Euromovers een geconditioneerd transport en beschikken wij over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen. Door de jarenlange ervaring is Euromovers in staat uw waardevol bezit vakkundig te verhuizen. Heeft u een vraag op dit vlak, dan zijn wij u graag van dienst. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

Vraag nu een offerte aan

Nationaal en internationaal

Ook voor internationale verhuizingen bent u bij Brinks aan het juiste adres. Waar u ook heen wilt verhuizen, wij bieden met behulp van het internationale Euromovers partner netwerk plaatselijk experts. Omdat deze experts bekend zijn met uw nieuwe woonomgeving kunnen wij veel voor u betekenen. Daarnaast bieden wij u ook graag ondersteuning met het afhandelen van papierwerk en adviseren van papierwerk.

Bij Brinks combineren wij ons transport zo veel mogelijk om zo efficient mogelijk te werken. Hierdoor kunnen we ook zeer gunstige tarieven aan bieden. Verder worden al onze internationale auto’s bemand met twee chauffeurs en beschikken ze over een opbouwlift die tot de 3e verdieping reikt, voldoende dekens, rollend- en verpakkingsmateriaal en als nodig oprijplaten voor het vervoer van personenauto’s.

Douane aangelegenheden, in-en uitvoer van goederen en verzekeringen worden ook door ons afgehandeld. Gaat u emigreren? Van of naar het buitenland? Kies voor Euromovers en verhuis snel en vakkundig!

Vraag nu een offerte aan.

Waarom Brinks | Euromovers

Brinks onderscheidt zich al 150 jaar van andere verhuisbedrijven door onze unieke aanpak. Wij lopen net dat stapje harder dan anderen om u van alle zorgen te ontzien. Daarom bieden wij verschillende extra diensten aan zoals de samenwerking met onze partners, vakkundig kunst- en antiektransport, een uitgebreide verhuiswinkel, en zijn al onze medewerkers intern opgeleid. De vergunningen zijn altijd op orde en de verzekering garandeert u veiligheid.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Rijssen, gespecialiseerd in zowel zakelijke als particuliere verhuizingen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Brinks euromovers verhuis wagenpark

Brinks Euromovers | Verhuisbedrijf Rijssen

Butaanstraat 12
7463 PG Rijssen
+31 (0)548 53 86 98

Werkgebied

Rijssen, Almelo, Hengelo, Enschede, Nijverdal, Lochem