Verhuisbedrijf Duiven

H. van der Berg Euromovers | Verhuisbedrijf Duiven

Via Euromovers komen meerdere internationaal operende verhuisbedrijven samen. Geselecteerd op ervaring en kwaliteit - plus de bereidheid te allen tijden samen te werken. Heeft u een verhuisbedrijf nodig in Duiven? Als u kiest voor H. van den Berg profiteert u van het gehele partnernetwerk van Euromovers! Daardoor hoeft u nooit bang te zijn dat uw verhuizers niet genoeg mankracht of materiaal hebben. Bij Euromovers staan we klaar voor elkaar en voor u.

Verhuizer Duiven

H. Van Der Berg | Euromovers is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Duiven. H. Van Der Berg is al meer dan 100 jaar een begrip. Wij zijn een vertrouwd adres voor alles wat met verhuizingen en transport te maken heeft. In 1899 is H. Van Der Berg opgericht als transportbedrijf dat zich vooral bezighield met het vervoeren van kolen. Later werden buiten kolen, ook steeds meer inboedels van particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen vervoerd. Jaren lang ging het bedrijf over van vader op zoon, en wordt nu nog steeds aangevoerd met de belangrijkste waarden van de familie. Wat dat voor u betekent? Dat klant nog altijd koning is en wordt bijgestaan door onze vakbekwame medewerkers. Samen zorgen we dat al uw goederen op een efficiënte manier op de plaats van bestemming komen. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Duiven? Bel H. Van Der Berg!

verhuisbedrijf-duiven-H.-van-der-berg

Particulier verhuizen

Bij Van Der Berg bieden we ook alle mogelijke diensten aan voor particuliere verhuizingen. Wij begrijpen dat verhuizen veel emotionele en fysieke stress op kan leveren, terwijl er tegelijkertijd veel planning en andere activiteit nodig is. H. Van Der Berg is een Erkende Verhuizer en waarborgt daarom kwaliteit en zekerheid. Wij kunnen zoveel klussen oppakken als u wilt - van enkel de transport tot de gehele verhuizing van begin tot eind. Zo kunnen onze verhuizers helpen inpakken, verhuismateriaal aanleveren, de transport op zich nemen en zelfs voor technische oplossingen zorgen. Als u wilt, demonteren wij al uw spullen, pakken ze in en vervoeren ze naar uw nieuwe locatie. Hier kunnen wij het zelfs weer op de juiste plek weer in elkaar zetten.

Alles wat u wilt verhuizen via Euromovers is verzekerd met een garantiecertificaat. Hierdoor kunt u zonder zorgen alles aan onze professionals overlaten! Wilt u ook binnen een dag worden verhuisd door H. van der Berg?

Vraag nu een offerte aan

Zakelijk verhuizen

Bij H. Van Der Berg hebben we ook veel ervaring met allerlei soorten zakelijke verhuizingen. Wij werken met gediplomeerde vakmensen en verzorgen de verhuizing van A tot Z. Wij kennen de lokale situatie van u goed, of schakelen anders iemand uit het partnernetwerk van Euromovers in. Deze weten dan precies wat er nodig is voor uw specifieke situatie!

Heeft u binnenkort een zakelijke verhuizing van uw bedrijf of organisatie? Neem nu contact met ons op voor onze professionele hulp!

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland als over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

Bij H. Van Der Berg heeft u tevens de mogelijkheid om uw goederen op te slaan. In de depots in Duiven en Amsterdam worden orders verzameld en zo efficiënt klaargemaakt voor transport. Hierdoor worden de transportbewegingen in dermate verminderd, wat u niet alleen geld scheelt, maar ook een positieve invloed heeft op het milieu.

De spullen worden met extreem veel zorgvuldigheid behandeld. Daarnaast voldoen onze opslagruimtes aan alle eisen die aan kwaliteit veiligheid worden gesteld. Hierdoor weet u zeker dat alles wat u bij ons opslaat in goede handen is.

Kunst en antiek

H. Van Der Berg bezit over de juiste kennis met betrekking tot het verhuizen en opslaan van speciale objecten, zoals piano’s, vleugels, computerapparatuur, beelden, schilderijen en kostbaar serviesgoed. Ook hebben wij na meer dan 100 jaar lang in het vak te hebben gezeten alle fijne kneepjes van het opslaan en vervoeren van delicate goederen geleerd.

Via Euromovers bieden wij (wereldwijd) geconditioneerd transport aan. Daarnaast kunt u via ons uw kunst en antiek opslaan in elektronisch bewaakte opslagruimtes met moderne klimaatbeheersingssystemen

verhuisbedrijf-opslagruimte-duiven

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Duiven, gespecialiseerd in zowel verhuizingen als opslag, nationaal en internationaal? Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden.

Vraag nu een offerte aan

H. van der Berg Euromovers | Verhuisbedrijf Duiven
Geograaf 7
6921 EW Duiven

Werkgebied

Arnhem, Duiven, Westervoort, Groessen, Velp, Rozendaal, De Laar, Oosterbeek, Giesbeek, Rheden, Lathum, Bahr, De Eng, Nieuwgraaf, Zilverkamp, Huissen, Loover, Ganzenpoel, Loo, Looveer, Malburgen, De Laar, Aam, Doetichem, Zelhem, Nijmegen en Zevenaar.