Verhuisbedrijf Duiven

H. van der Berg Euromovers | Verhuisbedrijf Duiven

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuizer Duiven

H. Van Der Berg | Euromovers is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Duiven. H. Van Der Berg is al meer dan 100 jaar een groot begrip. Wij zijn een grote speler en een vertrouwd adres voor alles wat met verhuizingen en transport te maken heeft. In 1899 is H. Van Der Berg opgericht als transportbedrijf dat zich vooral bezighield met het vervoeren van kolen. Later werden buiten kolen, ook steeds meer inboedels van particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen vervoerd. Jaren lang ging het bedrijf over van vader op zoon, en wordt nu nog steeds aangevoerd met de belangrijkste waarden van de familie. Wat dat voor u betekent? Dat klant nog altijd koning is en wordt bijgestaan door onze vakbekwame medewerkers. Samen zorgen we dat al uw goederen op een efficiënte manier op de plaats van bestemming komen. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Duiven? Bel H. Van Der Berg!

verhuisbedrijf-duiven-H.-van-der-berg

Particulier verhuizen

Bij Van Der Berg bieden we ook alle mogelijke persoonlijke diensten aan voor particuliere verhuizingen. Wij begrijpen als geen ander dat verhuizen voor veel mensen een grote stap is, die tegelijk veel voorbereiding en planning vergt. H. Van Der Berg is een Erkende Verhuizer en waarborgt daarom kwaliteit en zekerheid. Wij nemen u de verhuizing en de bijbehorende zorgen volledig uit handen wanneer u dat wenst. Dit doen we door u te helpen met het inpakken, het aanleveren van kwalitatief materiaal, transport en technische oplossingen. Wij demonteren uw spullen, pakken het in en verplaatsen het. En natuurlijk zetten we het op de juiste plek weer in elkaar!

De gehele inboedel die wij verhuizen is verzekerd met een garantiecertificaat. Bij H. Van Der Berg kunt u daarnaast zelf beslissen hoeveel hulp u inschakelt. Enkel de zware meubels laten verhuizen? Of wilt u liever de algehele verhuizing, inclusief inpakmateriaal, verhuislift en chauffeur uit handen geven? Geen probleem, alles is mogelijk. Wilt u ook in één dag verhuisd zijn? 

Vraag nu een offerte aan

Zakelijk verhuizen

Ook voor zakelijke verhuizingen ben je bij H. Van Der Berg aan het juiste adres. Wij werken met gediplomeerde vakmensen en verzorgen de verhuizing van A tot Z. Wij kennen de lokale situatie van u als geen ander, en adviseren u hier dan ook graag over. Daarnaast is H. Van Der Berg aangesloten bij het Euromovers partnernetwerk, waardoor er altijd kan worden teruggevallen op waardevolle partners die elkaar versterken.

Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland, als ook over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

Bij H. Van Der Berg heeft u tevens de mogelijkheid om uw goederen op te slaan. In de depots in Duiven en Amsterdam worden orders verzameld en zo efficiënt klaargemaakt voor transport. Hierdoor worden de transportbewegingen in dermate verminderd, wat niet alleen positief is voor de kosten maar ook voor het milieu.

De spullen worden met extreem veel zorgvuldigheid behandeld. Daarnaast voldoen onze opslagruimtes aan de juiste kwaliteit- en veiligheidseisen, waardoor u met een gerust hart uw eigendommen kan hier kan opslaan.

Kunst en antiek

H. Van Der Berg bezit over de juiste kennis met betrekking tot het verhuizen en opslaan van speciale objecten, zoals piano’s, vleugels, computerapparatuur, beelden, schilderijen en kostbaar serviesgoed. Ook weten wij door de 100 jaar lange ervaring als geen ander hoe wij kunst en antiek moeten vervoeren en opslaan.

Euromovers biedt (wereldwijd) geconditioneerd transport en wij beschikken over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

verhuisbedrijf-opslagruimte-duiven

Waarom H. Van Der Berg | Euromovers?

Wij onderscheiden ons van andere verhuisbedrijven door onze vriendelijke en vakkundige verhuisspecialisten die u goed adviseren en uw zorgen uit handen nemen. Daarnaast bieden wij een breed scala van diensten. U kunt vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde, zorgeloze verhuizing.

verhuisbedrijf-opslagruimte-duiven-euromovers

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Duiven, gespecialiseerd in zowel verhuizingen als opslag, nationaal en internationaal? Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden.

Vraag nu een offerte aan

H. van der Berg Euromovers | Verhuisbedrijf Duiven
Geograaf 7
6921 EW Duiven

Werkgebied

Arnhem, Duiven, Westervoort, Groessen, Velp, Rozendaal, De Laar, Oosterbeek, Giesbeek, Rheden, Lathum, Bahr, De Eng, Nieuwgraaf, Zilverkamp, Huissen, Loover, Ganzenpoel, Loo, Looveer, Malburgen, De Laar, Aam, Doetichem, Zelhem, Nijmegen en Zevenaar.