Koelkast verhuizen in Nijmegen

Koelkast laten verplaatsen in Nijmegen

Je bent van plan om te gaan verhuizen, maar wat doe je met je koelkast? Veel mensen kiezen ervoor om deze mee te nemen. Gelukkig maar, want een nieuwe kopen is vrij duur. Wij kunnen je helpen met het verhuizen van je koelkast.

Hoe kan ik een koelkast het beste vervoeren als ik ga verhuizen?

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je de koelkast gaat verplaatsen. Hieronder nemen we een paar van deze dingen met je door:

koelkast verhuizen nijmegen

Maak de koelkast eerst goed schoon met water en zeep

Wij adviseren iedereen om de koelkast goed schoon te maken voordat je deze gaat verhuizen. Wij raden iedereen aan om dit met warm water en zeep te doen. Hierdoor is de koelkast meteen goed schoon als deze aankomt in je nieuwe huis. Ook is het verstandig om meteen de lades en platen schoon te maken als je bezig bent met de grote schoonmaak.

Zet alles van de koelkast goed vast

Veel koelkasten bevatten bewegende onderdelen. Dat is natuurlijk heel handig, maar levert met de verhuizing ook problemen op. Als deze onderdelen gaan bewegen, kan dit voor schade zorgen aan de koelkast. Daarom raden wij ook iedereen met klem aan om deze onderdelen tijdelijk uit de koelkast te halen. Als dit niet mogelijk is, is het misschien een slim idee om deze onderdelen vast te tapen met plakband of met sterke tape. Vergeet ook niet om de deur goed dicht te plakken als je klaar bent.

Vriezer vervoeren of verhuizen

Ook voor het verhuizen van een vriezer ben je bij ons aan het juiste adres. Wel gelden voor het verplaatsen van een vriezer dezelfde adviezen voor het verhuizen van en koelkast. Zorg er dus voor dat de vriezer goed schoon gemaakt is en dat bewegende onderdelen goed vastgeplakt zijn. Dit voorkomt namelijk mogelijke schade.

Handige tips bij de verhuizing van de koelkast

Hieronder staan enkele tips die je kan gebruiken bij het verhuizen van je koelkast.

#1: Zet de koelkast minstens een dag van tevoren uit

Voor het beste resultaat adviseren wij om de koelkast minimaal een dag voor de verhuizing uit het stopcontact te halen.

#2: Maak de koelkast bijzonder goed schoon

Als de koelkast verplaatst moet worden, raden wij iedereen aan om deze op voorhand bijzonder goed schoon te maken. Hierdoor ziet de koelkast er niet alleen schoon uit, maar ruikt deze ook nog eens helemaal nieuw.

verhuislift-huren-eindhoven


verhuislift-huren-eindhoven

  #3: Verwijder beweegbare voorwerpen uit de koelkast voor de verhuizing

  Als je de koelkast gaat verhuizen, is het belangrijk om de bewegende onderdelen te verwijderen. Als dit niet mogelijk is, is het verstandig om deze vast te plakken met tape. Dit voorkomt mogelijke bewegingen en schade aan de koelkast of muren.

  #4: Zorg dat de deuren van de koelkast goed vastgeplakt zijn

  De deur kan tijdens de verhuizing opengaan. Dit kan voor schade aan de koelkast zorgen. Om dit te voorkomen, raden wij iedereen aan om ervoor te zorgen dat de koelkastdeur niet open kan gaan tijdens de verplaatsing. Dit kan door iets voor de deur te zetten of om de deur tijdelijk vast te tapen met plakband.

  Om zeker te zijn dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing kunt u de verhuischecklist gebruiken.

  Bekijk de verhuischecklist

  Professionele hulp van C.J. van den Berg & Zn.

  Wij van C.J. van den Berg & Zn. Staan dagelijks voor u klaar met raad en daad. Onze vakspecialisten hebben bij elkaar voldoende kennis en kunde van het verhuizen van een koelkast. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  koelkast verhuizen in nijmegen

  Veelgestelde vragen over het verhuizen van een koelkast:

  Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die we ontvangen over het verplaatsen of het verhuizen van een koelkast.

  Mag je een koelkast liggend vervoeren?

  We krijgen veel vragen over het wel of niet liggend vervoeren van een koelkast. Ons advies is dat je een koelkast prima liggend kan vervoeren. Wel moet je oppassen dat je nergens tegenaan stoot, dit kan namelijk voor schade zorgen aan de koelkast of de muur. Als de koelkast op de plek van bestemming aan is gekomen, adviseren wij deze altijd 24 uur rustig te laten staan voordat je de koelkast of vriezer weer aanzet.

  Mag je en koelkast meteen aansluiten naar verplaatsing?

  Nee, wij adviseren een koelkast of een vriezer altijd minimaal 24 uur rust te geven als deze verplaatst is. Hierdoor is alle vloeistof weer tot rust gekomen en ontstaan er geen problemen als je de koelkast weer aanzet.

  Mag je een diepvries aanzetten na vervoer?

  Nee, wij adviseren een vriezer altijd 24 uur rust te geven als deze verplaatst is. Dit zorgt ervoor dat de olie weer volledig in de compressor is gezakt. Als je de vriezer toch eerder aanzet, kan dit voor vervelende problemen zorgen.

  Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Eindhoven, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
  Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

  Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

  Werkgebied

  Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Weert, Heusden, Sint-Michielsgestel, Boxtel,Uden, Cuijk, Mill, Veghel, Bernheze, Veldhoven, Eersel, Bladel, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Geldrop, Nuenen, Best, Helmond, Son en Breugel, Someren, Laarbeek, Deurne, Gemert, Helden, Sevenum, Horst, Cranendonck, Thorn, Haelen, Roggel, Neer en Heythuizen.