Verhuisbedrijf Zoetermeer

Scholte Verhuis Groep Euromovers | Verhuisbedrijf Zoetermeer

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Zoetermeer

Scholte Verhuis Groep | Euromovers is een allround verhuisbedrijf, gevestigd in Zoetermeer. Wij bogen op jarenlange ervaring vanuit Zoetermeer en de bollenstreek (van der Luyt), Voorburg (Zaat), Voorschoten (Tipker). Met Euromovers is de Scholte Verhuis Groep klaar voor de toekomst. Wij bedienen de lokale én de internationale markt. Van om de hoek naar de andere kant van de wereld. Daarnaast kunt u bij Scholte Verhuis Groep ook terecht voor opslag en beheer van uw meubels, bedrijfsinventaris of archief. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Zoetermeer? Bel Scholte Verhuis Groep!

verhuisbedrijf-zoetermeer

Particulier verhuizen

Een verhuizing regelen zonder stress? Ons verhuisbedrijf staat voor u klaar om uw meubels te verhuizen en u te begeleiden met deskundig advies en een gedegen planning. Scholte Verhuis Groep biedt persoonlijke diensten aan voor alle mogelijke particuliere verhuizingen, alles onder één dak. Bij ons horen verhuisdozen gewoon bij het pakket en stellen wij een gratis boedelbak beschikbaar om spullen in te vervoeren. Ook kunt u bij ons een verhuislift huren.

Wij helpen met het inpakken, het aanleveren van kwalitatief materiaal, transport, technische oplossingen en zelfs eventueel met het uitpakken. Daarnaast is uw inboedel op waarde verzekerd met een garantiecertificaat. Wilt u ook in één dag verhuisd zijn?

Vraag nu een offerte aan!

Zakelijk verhuizen

Bij een bedrijfsverhuizing komt meer kijken dan alleen het verplaatsen van uw inventaris. Er moet veel geregeld worden, van de technische afhandeling tot de inrichting van het nieuwe pand. Hierdoor is het van belang dat de verhuizing goed gecoördineerd wordt en alles soepel verloopt volgens planning. Scholte Verhuis Groep werkt samen met het Euromovers partner netwerk, waardoor er altijd teruggevallen kan worden op waardevolle partners die elkaar versterken. Alle partners werken nauw samen waardoor er nooit een capaciteitstekort is.

Wij beschikken over de juiste expertise voor elke zakelijke verhuizing, waardoor elke verhuizing probleemloos verloopt. Daarnaast kunnen wij ook alle ICT voor u verhuizen, zodat u snel weer aan de slag kunt. Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op!

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland, als ook over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

Staat er bij u een verbouwing of verhuizing op de planning, waardoor u graag uw meubels zou willen opslaan? U kunt bij ons terecht voor het huren van een opslagruimte en verschillende beheer mogelijkheden. Scholte Verhuis Groep heeft een geheel beveiligde opslag waar u uw bedrijfsinventaris op kunt slaan. 

Naast inboedelopslag en opslag van uw bedrijfsinventaris, kunt u bij ons ook terecht voor archiefopslag. Uw archief wordt bij Scholte Verhuis Groep in elektronisch bewaakte ruimtes opgeborgen, die enkel toegankelijk zijn door geautoriseerd personeel. 

Kunst en antiek

Wilt u kunst en antiek vervoeren en opslaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw eigendommen? Euromovers biedt wereldwijd geconditioneerd transport en stelt bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen ter beschikking. Dankzij de jarenlange ervaring van Euromovers bent u verzekerd van een probleemloze afhandeling. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

verhuisbedrijf-opslagruimte-zoetermeer

Waarom Scholte Verhuis Groep | Euromovers?

Scholte Verhuis Groep staat bekend om zijn daadkracht. Wij differentiëren ons van de concurrentie door nét dat stapje verder te gaan in dienstverlening en klantenservice. Wij doen altijd ons uiterste best om u als klant tevreden te stellen en uw vertrouwen te waarborgen. Deze aanpak heeft ertoe geleidt dat wij een vaste, brede klantenkring hebben opgebouwd die niet voor niets Scholte Verhuis Groep | Euromovers als partner betrekken voor terugkerende verhuis- en opslagprojecten.

verhuisbedrijf-opslagruimte-zoetermeer

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Zoetermeer, gespecialiseerd in zowel zakelijke als particuliere verhuizingen? Of bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel, kunst en antiek of archief? Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden.

Vraag nu een offerte aan!

Scholte Verhuis Groep Euromovers | Verhuisbedrijf Zoetermeer
Goudstraat 65
2718 RV Zoetermeer

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Nieuwkoop, Liemeer, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Rijnwoude, Zoeterwoude, Waddinxveen, Zevenhuizen, Moerkapelle, Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Vlist, Bergambacht, Ouderkerk, Moordrecht, Schoonhoven, Den Haag, 's-Gravenhage, Leiden, Oestgeest, Leiderdorp, Alkemade, Rijnwoude, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk en Uithoorn. 

ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd