Verhuisbedrijf Zoetermeer

Scholte Verhuis Groep Euromovers | Verhuisbedrijf Zoetermeer

Met Euromovers bent u er altijd zeker van dat uw verhuizing in handen is van professionals. Wij combineren de ervaring, expertise en specifieke specialiteiten van al onze gelieerde partners. Dat maakt dat Euromovers altijd de juiste mensen, wagens en materialen kan leveren voor uw verhuizing! Scholte Verhuis Groep is partner van Euromovers - een verhuisbedrijf gevestigd in Zoetermeer. Bent u dus op zoek naar een verhuisbedrijf in Zoetermeer of omgeving? Voor verhuizen in, naar of uit Zoetermeer bent u bij Scholte Verhuis Groep aan het juiste adres!

Neem contact op

Verhuisbedrijf Zoetermeer

Scholte Verhuis Groep | Euromovers is een allround verhuisbedrijf, gevestigd in Zoetermeer. Wij bogen op jarenlange ervaring vanuit Zoetermeer en de bollenstreek (van der Luyt), Voorburg (Zaat), Voorschoten (Tipker). Met Euromovers is de Scholte Verhuis Groep klaar voor de toekomst. Wij bedienen de lokale én de internationale markt. Van om de hoek naar de andere kant van de wereld. Daarnaast kunt u bij Scholte Verhuis Groep ook terecht voor opslag en beheer van uw meubels, bedrijfsinventaris of archief. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Zoetermeer? Bel Scholte Verhuis Groep!

verhuisbedrijf zoetermeer

Particulier verhuizen

Een verhuizing regelen zonder stress? Ons verhuisbedrijf staat voor u klaar om uw meubels te verhuizen en u te begeleiden met deskundig advies en een gedegen planning. Bij Scholte Verhuis Groep vindt u diensten op maat voor al uw particuliere verhuizingen, alles onder één dak. Bij ons horen verhuisdozen gewoon bij het pakket en stellen wij een gratis boedelbak beschikbaar om spullen in te vervoeren. Ook kunt u bij ons een verhuislift huren.

Wij kunnen u helpen met het inpakproces, (verhuis)materiaal aanleveren, vervoer, techniek en zelfs het uitpakproces. Omdat wij uw inboedel op waarde verzekeren met een garantiecertificaat hoeft u zich nergens zorgen om te maken tijdens uw verhuisperiode. Zo verhuist u binnen een dag zonder zorgen!

Vraag nu een offerte aan!

Zakelijk verhuizen

Bij een bedrijfsverhuizing komt meer kijken dan alleen het verplaatsen van uw inventaris. Er moet veel geregeld worden, van de technische afhandeling tot de inrichting van het nieuwe pand. Hierdoor is het van belang dat de verhuizing goed gecoördineerd wordt en alles soepel verloopt volgens planning. Scholte Verhuis Groep zit aangesloten bij het Euromovers netwerk van partners; hierdoor zijn er altijd partners beschikbaar die bij springen met specialisme of mankracht. Door deze nauwe samenwerking hebben we altijd genoeg ervaren personeel en materiaal tot onze beschikking.

Ook bieden wij een aantal extra diensten aan, zoals het verhuizen van uw ICT. Hierdoor kunt u snel weer aan de slag! Komt er een zakelijke verhuizing aan? Neem nu contact met ons op!

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland als over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

Staat er bij u een verbouwing of verhuizing op de planning, waardoor u graag uw meubels zou willen opslaan? Wij verhuren opslagruimten en bieden verscheidene mogelijkheden voor beheer aan. Scholte Verhuis Groep heeft een geheel beveiligde opslag waar u uw bedrijfsinventaris op kunt slaan. 

Naast inboedelopslag en opslag van uw bedrijfsinventaris, kunt u bij ons ook terecht voor archiefopslag. Uw archief wordt bij Scholte Verhuis Groep in ruimtes opgeborgen die 24/7 elektronisch beveiligd worden. Deze zijn dan ook enkel toegankelijk voor het door u uitgekozen personeel, dat enkel geautoriseerd toegang zal krijgen.

Kunst en antiek

Wilt u kunst en antiek vervoeren en opslaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw eigendommen? Euromovers kan werelwijd geconditioneerd vervoer aanbieden en stelt bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen ter beschikking. Dankzij de jarenlange ervaring van Euromovers bent u verzekerd van een probleemloze afhandeling. Met deze expertise neemt u geen enkel risico met uw waardevolle inboedel. Wilt u ook een vakman inschakelen? Neem contact op!

verhuisbedrijf-opslagruimte-zoetermeer

Waarom Scholte Verhuis Groep | Euromovers?

Scholte Verhuis Groep staat bekend om zijn daadkracht. Wij differentiëren ons van de concurrentie door extra behulpzaam te zijn op gebied van dienstverlening en klantenservice. Hiermee proberen we altijd vertrouwen te wekken, waarna we dit vertrouwen waarmaken met onze aanapak. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat we een mooie klantenkring hebben opgebouwd, die ons telkens weer als partner betrekken bij hun verhuis- en opslagprojecten!

verhuisbedrijf-opslagruimte-zoetermeer

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Zoetermeer, gespecialiseerd in zowel zakelijke als particuliere verhuizingen? Of bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel, kunst en antiek of archief? Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden.

Vraag nu een offerte aan!

Scholte Verhuis Groep Euromovers | Verhuisbedrijf Zoetermeer
Wattstraat 54
2723 RD Zoetermeer

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Nieuwkoop, Liemeer, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Rijnwoude, Zoeterwoude, Waddinxveen, Zevenhuizen, Moerkapelle, Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Vlist, Bergambacht, Ouderkerk, Moordrecht, Schoonhoven, Den Haag, 's-Gravenhage, Leiden, Oestgeest, Leiderdorp, Alkemade, Rijnwoude, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk en Uithoorn. 

ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd