Verhuislift huren Zoetermeer

Verhuislift Zoetermeer

Wilt u een verhuislift in Zoetermeer huren? Verhuist u naar een woning in een flat of op hoogte? Of woont u daar juist nu? Zonder lift zal een verhuizing veel moeite kosten. Ook de grote en zware spullen (de koelkast, wasmachine en het bankstel) zullen naar boven of beneden moeten. Dit gaat vaak via de trap, wat na een paar verdiepingen erg veel inspanning gaat kosten. U zult het na drie keer naar boven en beneden lopen zeker merken. Daarbij is er ook de mogelijkheid dat grote meubels niet in het trappenhuis passen, en beschadigingen van de inboedel of de flat liggen al snel op de loer. Dit kan dus veel gemakkelijker door een verhuislift te huren. Of u nou op de derde of de negende verdieping woont, de lift is groot genoeg en haalt uw galerij, balkon, balustrade of uw raam met gemak. De grootste verhuisliften gaan tot en met de 9e verdieping.

 Om schade aan uw pand, items en de lift te voorkomen worden de verhuisliften bediend door onze professionals (die in het bezit zijn van een VCA). U heeft dus uw handen vrij om de spullen erop te zetten en er boven weer af te halen, dit scheelt u erg veel tijd.

 Door het huren van een verhuislift heeft u een aantal voordelen:

 • Het is sneller en efficiënter, u loopt niet twee keer naar boven en beneden met al uw spullen maar zet ze direct op de lift waarna iemand anders ze er boven af haalt.
 • Uw meubels raken niet beschadigd en daarnaast zal het trappenhuis ook geen schade oplopen.
 • U zult geen last van uw rug krijgen door vreemde manoeuvres op de trap.
 • Grote objecten kunnen ook naar uw nieuwe woning gebracht worden, ook al is het trappenhuis of uw voordeur te klein.
 • Het is veel veiliger dan zelf de zware spullen naar boven dragen.

Een verhuislift huren in Zoetermeer kan gemakkelijk bij Euromovers

Wij beschikken over liften geschikt voor elke verhuizing (waaronder ladderliften), en kunnen deze op veel locaties inzetten. Wanneer u een lift huurt krijgt u daarbij altijd de professionele bediening. Ook kunt u gebruik maken van extra’s zoals: Spanbanden, Verhuisdekens en verhuishondjes. Een verzekering tegen schade aan het pand of de objecten zit er ook automatisch bij.

U maakt het uzelf een stuk makkelijker door een verhuislift bij ons te huren. De lift kan gebruikt worden voor alle inboedel zoals: Kasten, grote bedden, witgoed, een piano, een bankstel, fitnessapparatuur en tafels. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk een lift te huren als u een nieuwe bank gekocht heeft en deze niet tot in uw woonkamer bezorgd kan worden. Waar mogelijk leveren wij ook verhuisliften met spoed.

Vraag nu een offerte verhuislift huren aan
Verhuislift huren Zoetermeer

Waar moet u rekening mee houden tijdens het gebruik van een verhuislift?

Er zijn natuurlijk dingen waar u aan moet denken, hieronder zijn de belangrijkste uitgelegd:

 • Ontheffing, u kunt bij uw gemeente navragen of er een vergunning nodig is voor het gebruiken van een verhuislift. Als dit zo is, moet u deze op tijd aanvragen met de geplande verhuisdatum in gedachte.
 • Het meubilair en de overige spullen moeten goed ingepakt te zijn, het wordt alsnog verplaatst en is natuurlijk ook buiten, het kan bijvoorbeeld in verhuisdozen gepakt worden.
 • De plek waar de verhuislift neergezet moet worden. Deze kan tot maximaal 10m van het pand geplaatst worden, er kunnen geen auto’s onder staan en de verhuislift kan alleen op de straat geplaatst worden (dus niet op het gras). Ook moet er rekening gehouden worden met de vrije parkeerplekken, zo moet er ongeveer 10m2 vrij zijn, u moet namelijk ook om de verhuislift heen kunnen lopen om de spullen te kunnen opladen. Een handigheid hierbij is uw eigen auto parkeren op de plaats die u nodig heeft, hierdoor weet u zeker dat de plek leeg is wanneer u deze nodig heeft. Er mogen geen lantaarnpalen, reclameborden, of bomen in de weg zitten. Houdt er dus rekening mee dat de lift inclusief het meubilair langs alles kan.
 • Het raam of de deur moet open of verwijderd kunnen worden en de objecten moeten erdoorheen passen, meet dit dus van tevoren op!
 • Het hefvermogen van de lift moet voldoende zijn voor de zwaarste spullen. De sterkste lift heeft een capaciteit van maximaal 400 kg.
 • Er zit een maximum aan hoeveel u kunt verplaatsen in een bepaalde tijd, zo staat een uur met de verhuislift ongeveer gelijk aan 10m3. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe hoog u moet zijn, heeft u dus veel spullen te verhuizen en woont u erg hoog, dan zult u de lift langer nodig hebben.

Voor uw zekerheid hebben we een checklist opgesteld zo bent u er zeker van dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing.

Verhuislift:

Hefvermogen:

400 kg

Maximale hoogte:

12e verdieping

Ladder lengte:

27 meter

Gewicht lift:

3000 kg

Afmetingen laadplatform:

200 x 150 cm *kan opengeklapt worden

Keuring:

Jaarlijks