Verhuislift Zoetermeer

Verhuislift huren Zoetermeer

Overweegt u binnenkort een verhuizing in de omgeving van Zoetermeer? Het wordt allemaal een stuk eenvoudiger met een verhuislift van Euromovers! Vooral als u naar een hogere verdieping verhuist of daar juist vandaan komt. Door een verhuislift te huren bij Euromovers voorkomt u onnodig tillen, mogelijke beschadigingen of rugklachten. We bieden waarschijnlijk ook onze diensten aan in andere regio's - voor meer informatie kunt u terecht op deze specifieke pagina. Als u verder leest vindt u gedetailleerde informatie over het huren van een verhuislift in Zoetermeer via Euromovers.

Waarom kiezen voor het huren van een ladderlift?

Vooral bij de meest zware items die u wilt verplaatsen, zoals de vaatwasser, eettafel en kasten, is het waarschijnlijk niet uw voorkeur om ze de trap af te dragen. Soms past dit zelfs niet door de deur. Het gebruik van een verhuislift maakt het aanzienlijk eenvoudiger om deze items naar beneden te laten zakken. Dit kan plaatsvinden door een raam, deur, of door tijdelijk een raam te verwijderen. Hierdoor bespaart u niet alleen aanzienlijke inspanning, maar minimaliseert u ook het risico op schade aan uw bezittingen of het pand. Bovendien kan het bijdragen aan het verminderen van mogelijke rugklachten!

verhuislift huren Zoetermeer

Een ervaren verhuizer bestuurt de lift

Bij het huren van een verhuislift voor uw verhuizing in Zoetermeer kunt u vertrouwen op de service van Euromovers! Onze verhuisliften worden standaard geleverd met een ervaren bestuurder die VCA-gecertificeerd is. U hoeft zich alleen bezig te houden met de juiste spullen op de lift te zetten; de rest wordt door ons verzorgd.

De voordelen van verhuizen met een verhuislift:

 • Aanzienlijk sneller en gemakkelijker dan handmatig tillen
 • Verminderde kans op beschadigingen aan zowel het gebouw als uw meubels en elektrische apparaten
 • Minimale belasting op uw rug en andere ledematen, waardoor onnodige belasting wordt voorkomen
 • Mogelijkheid om alle objecten te verplaatsen, zelfs als ze niet door het trapgat passen, waardoor demontage of achterlaten van items niet nodig is
 • Verhuislift biedt een veiligere optie in vergelijking met zelf tillen.

Belangrijk bij het huren van een verhuislift:

 1. Ontheffing: In sommige gemeenten is het vereist de juiste vergunning te hebben voor het gebruik van een verhuislift bij uw pand. Controleer dit op tijd bij uw specifieke gemeente en vraag indien nodig een vergunning aan.

 2. Verpakking: Voorkom mogelijke problemen zoals beschadiging of vocht door uw inboedel goed in te pakken. Gebruik bijvoorbeeld doeken of noppenfolie voor meubilair en witgoed, terwijl de rest van uw spullen veilig in verhuisdozen geplaatst kan worden.

 3. Plaatsing van de lift: De locatie van de verhuislift is cruciaal en er zijn regels aan verbonden. De lift mag bijvoorbeeld niet verder dan 10 meter van het pand geplaatst worden. Onder de lift mogen geen auto's of andere voertuigen staan, en de weg moet volledig vrij zijn. Dit geldt ook voor bomen of lantaarnpalen, die de lift en de te verplaatsen goederen niet mogen belemmeren. Zorg er ook voor dat er ongeveer 10 m2 ruimte vrij is, zodat u gemakkelijk om de lift heen kunt lopen om spullen in- en uit te laden.verhuislift huren in zoetermeer?

  Verhuislift

  Hefvermogen:

  400 kg

  Maximale hoogte:

  12e verdieping

  Ladder lengte: 27 meter
  Gewicht lift: 3000 kg
  Afmetingen laadplatform: 200 x 150 cm *kan opengeklapt worden
  Keuring: Jaarlijks

  Ladderlift huren Zoetermeer?

  Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Zoetermeer, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
  Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

  Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

  Verhuislift huren Zoetermeer

  Opslagbox / verhuiscontainer nodig in Zoetermeer? Klik hier!

  Laatst gewijzigd op 22-01-2024

  ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd