Verhuisbedrijf Nijmegen

C.J. van den Berg & Zn. Euromovers | Verhuisbedrijf Nijmegen

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Nijmegen? Omdat C.J. van den Berg & Zn. is aangesloten bij het partnernetwerk van Euromovers hebben we altijd genoeg (gekwalificeerd) personeel en materiaal om uw verhuizing soepel en vlot te laten verlopen. Gevestigd in Nijmegen, maar zeker inzetbaar in de buurt, buiten de regio of zelfs over de grens. Door het partnernetwerk van Euromovers is er wereldwijd lokaal expertise beschikbaar en werken we soepel met andere verhuisbedrijven samen.

Verhuisbedrijf Nijmegen

C.J. Van den Berg & Zn. Euromovers is een allround verhuisbedrijf, gevestigd in Nijmegen. C.J. Van den Berg & Zn. Euromovers bestaat al 80 jaar en staat garant voor verhuizingen en veilig transport. Ons team bestaat uit ervaren verhuizers, gespecialiseerd in verhuizingen binnen én buiten Nederland. Voor een vlekkeloze verhuizing zijn er gespecialiseerde teams opgezet voor onder andere project- en kantoorverhuizingen. Met onze 6000 m3 opslag en jarenlange ervaring kunnen wij u in alle opzichten ondersteunen. Wij leggen u graag uit hoe wij een verhuizing aanpakken, zodat er zonder stress verhuisd kan worden. Ons bezoek is gratis en vrijblijvend. Bel C.J. Van den Berg & Zn. Euromovers!

verhuisbedrijf-nijmegen-c-j-van-den-berg

Particulier verhuizen

Omdat er bij een verhuizing veel komt kijken is het van belang dat u goed wordt ondersteund. Wij helpen u bij het maken van een plan van aanpak. Daarnaast komt onze verhuisadviseur bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen. Verhuis je liever zelf, maar wel met hulp van onze ervaren verhuizers? Geen probleem! Laat het zware werk aan ons over. Al jaren verhuizen wij zorgeloos piano’s, grote meubelen, en complete inboedels naar het binnen- en buitenland. Wij zorgen ervoor dat u veilig en vlug kan verhuizen!

Door een nauwe samenwerking met lokale douane-experts kunnen we u wegwijs maken in de ingewikkelde douane-belastingregels. Daarnaast is C.J. van den Berg aangesloten bij een Europees netwerk van verhuizers: Euromovers. Hierdoor worden verhuizingen van en naar elke plaats in Europa met dezelfde service en hoge kwaliteit voorbereid en uitgevoerd. Ons team staat overal voor u klaar: in binnen- en buitenland, voor verhuizingen en (externe) opslag. Kunnen we u binnenkort van dienst zijn?

Vraag nu een offerte aan

Zakelijk verhuizen

Zakelijke verhuizingen vereisen een goede gestructureerde planning. Om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen stellen wij daarom een team van professionals samen, die de verhuizing van A – Z uitvoert en in goede banen leidt. Wij verdiepen ons in uw bedrijf en garanderen een efficiënte aanpak en afhandeling. Door te luisteren naar uw wensen en de mogelijkheden ontstaat er bij C.J. Van den Berg een helder verhuisscenario, dat als basis voor een gedetailleerd draaiboek dient ook wel verhuisplan genoemd.

In onze 80 jaar bestaan hebben wij met succes vele zakelijke verhuizingen afgerond. Door ons specialisme in zakelijk verhuizen binnen en buiten Nederland kennen wij de specifieke lokale situaties zeer goed. Daarnaast kan u de inventaris van uw bedrijf ook tijdelijk bij ons opslaan in ons 6000m3 inboedelopslag. Voor de aanvraag voor een vrijblijvend gesprek of voor eventuele andere vragen.

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland als over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

C.J. Van den Berg heeft voor elke situatie de juiste opslagruimte. Gebruik voor een tijdelijke opslag van uw inboedel onze verschillende opslagboxen (8,5m3, 17m3 of 33m3). De opslagloods is volledig geklimatiseerd, zodat altijd dezelfde temperatuur en vochtigheid is geregeld. De opslagboxen zijn zowel particuliere als zakelijke beschikbaar. 

Kunst en antiek

Het verhuizen van kunst en antiek vraagt om een bepaalde expertise. Bij C.J. Van den Berg willen we dat u vlug en veilig kan verhuizen. Zo verhuizen wij al jaren zorgvuldig de kunst en antiek voor vele klanten. Door onze speciale klimaatbeheersingssystemen in de opslagloods en geconditioneerde transport verhuizen wij uw kunstwerken in een maatverpakking veilig de hele wereld over. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

verhuisbedrijf-opslagruimte-nijmegen-c-j-van-den-berg

Waarom C.J. Van den Berg & Zn. | Euromovers?

Bij C.J. Van den Berg onderscheiden we onszelf door meer te bieden dan anderen in dienstverlening en customer service. Daarnaast bieden wij een verscheidenheid aan extra diensten aan, zoals het partnernetwerk van Euromovers, een uitgebreide winkel met verhuisartikelen, vakkundig kunst- en antiektransport en onze eigen klusjesmannen. Dit zorgt ervoor dat er voor elke verhuizing een passende oplossing wordt gevonden. De benodigde vergunningen zijn bovendien altijd geregeld en de verzekering zorgt ervoor dat u zich nooit zorgen hoeft te maken. 

Om het risico op schade te minimaliseren gebruiken wij bij C.J. Van den Berg enkel kwalitatief hoogstaande verpakkingsmaterialen. Wij zijn ons, samen met alle andere partners van Euromovers, erg bewust van het belang van een vakkundige en delicate afhandeling van een verhuizing.

verhuisbedrijf-opslagruimte-nijmegen-euromovers

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Nijmegen dat gespecialiseerd is in zakelijke en particuliere verhuizingen?
Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden.

Vraag nu een offerte aan

C.J. van den Berg & Zn. Euromovers | Verhuisbedrijf Nijmegen
De Vlotkampweg 64
6545 AG AG Nijmegen

Werkgebied

Nijmegen, Groesbeek, Ubbergen, Gennep, Wijchen, Beuningen, Druten, Overbetuwe, Bemmel, Tiel, Buren, Kesteren, Culemborg, Neerijnen, Zaltbommel, Maasdriel, Oss, Grave, Ravenstein, Maasdonk, Lith, Venray, Boxmeer, Sint Anthonis, Bergen, Wanssum, Horst, Maas, Arnhem, Renkum, Rheden,Brummen, Doesburg.