Partners

C.J. van den Berg & Zn. Euromovers | Verhuisbedrijf Nijmegen

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties. 

Verhuisbedrijf Nijmegen

C.J. Van den Berg & Zn. Euromovers is een allround verhuisbedrijf, gevestigd in Nijmegen. C.J. Van den Berg & Zn. Euromovers bestaat al 80 jaar en staat garant voor verhuizingen en veilig transport. Ons team bestaat uit ervaren verhuizers, gespecialiseerd in verhuizingen binnen én buiten Nederland. Voor een vlekkeloze verhuizing zijn er gespecialiseerde teams opgezet voor onder andere project- en kantoorverhuizingen. Met onze 6000 m3 opslag en jarenlange ervaring kunnen wij u in alle opzichten ondersteunen. Wij leggen u graag uit hoe wij een verhuizing aanpakken, zodat er zonder stress verhuisd kan worden. Ons bezoek is gratis en vrijblijvend. Bel C.J. Van den Berg & Zn. Euromovers!

C.J. van den Berg Euromovers verhuisbedrijf Nijmegen

Diensten

C.J. Van den Berg biedt een verscheidenheid aan diensten aan. Van particuliere verhuizingen tot kantoorverhuizingen, binnen en buiten Nederland. Wij vinden het als familiebedrijf ontzettend belangrijk dat u vlug en veilig kan verhuizen. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij ons op elk vlak ontwikkeld tot expert, en kunnen wij een vertrouwelijke en professionele service aanbieden.

Zakelijk verhuizen

Zakelijke verhuizingen vereisen een goede gestructureerde planning. Om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen stellen wij daarom een team van professionals samen, die de verhuizing van A – Z uitvoert en in goede banen leidt. Wij verdiepen ons in uw bedrijf en garanderen een efficiënte aanpak en afhandeling. Door te luisteren naar uw wensen en de mogelijkheden ontstaat er bij C.J. Van den Berg een helder verhuisscenario, dat als basis voor een gedetailleerd draaiboek dient ook wel verhuisplan genoemd.

In ons 80 jaar bestaan hebben wij met succes vele zakelijke verhuizingen afgerond. Door ons specialisme in zakelijk verhuizen binnen en buiten Nederland, kennen wij de lokale situatie als geen ander. Daarnaast kan u de inventaris van uw bedrijf ook tijdelijk bij ons opslaan in ons 6000m3 inboedelopslag. Voor de aanvraag voor een vrijblijvend gesprek of voor eventuele andere vragen over de verhuizing van uw project of kantoor kunt u bellen naar 024 – 378 1243.

Particulier verhuizen

Omdat er bij een verhuizing veel komt kijken is het van belang dat u goed wordt ondersteund. Wij helpen u bij het maken van een plan van aanpak. Daarnaast komt onze verhuisadviseur bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen. Verhuis je liever zelf, maar wel met hulp van onze ervaren verhuizers? Geen probleem! Laat het zware werk aan ons over. Al jaren verhuizen wij zorgeloos piano’s, grote meubelen, en complete inboedels naar het binnen- en buitenland. Wij zorgen ervoor dat u veilig en vlug kan verhuizen!

Door een nauwe samenwerking met lokale douane-experts kunnen we u wegwijs maken in de ingewikkelde douane-belastingregels. Daarnaast is C.J. van den Berg aangesloten bij een Europees netwerk van verhuizers: Euromovers. Hierdoor worden verhuizingen van en naar elke plaats in Europa met dezelfde service en hoge kwaliteit voorbereid en uitgevoerd. Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland, als ook over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag. Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan! 

Bel ons

+31 (0)24 378 12 43

Opslag

C.J. Van den Berg heeft voor elke situatie de juiste opslagruimte. Gebruik voor een tijdelijke opslag van uw inboedel onze verschillende opslagboxen (8,5m3, 17m3 of 33m3). De opslagloods is volledig geklimatiseerd, zodat altijd dezelfde temperatuur en vochtigheid is geregeld. De opslagboxen zijn zowel particuliere als zakelijke beschikbaar.  Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Kunst en antiek

Het verhuizen van kunst en antiek vraagt om een bepaalde expertise. Bij C.J. Van den Berg willen we dat u vlug en veilig kan verhuizen. Zo verhuizen wij al jaren zorgvuldig de kunst en antiek voor vele klanten. Door onze speciale klimaatbeheersingssystemen in de opslagloods en geconditioneerde transport verhuizen wij uw kunstwerken in een maatverpakking veilig de hele wereld over. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

Nationaal & internationaal

C.J. Van den Berg is niet alleen expert in het verhuizen binnen Nederland, maar ook daarbuiten. Met behulp van het internationale Euromovers partner netwerk bieden wij al jaren plaatselijk experts. Omdat wij de lokale situatie van uw nieuwe woonomgeving kennen, kunnen wij veel voor u betekenen. Omdat er bij een internationale verhuizing ook veel administratie bij komt kijken gaat onze service verder dan enkel het vervoeren van meubilair. Wij adviseren u graag over uw nieuwe woonomgeving en helpen u bij het afhandelen van het papierwerk. 

Door het transport te combineren kunnen wij efficiënt werken en zeer gunstige tarieven vragen. Met deze Powerlanes combineren we verschillende verhuizingen in wekelijkse ritten. Al onze internationale auto’s worden bemand met twee ervaren chauffeurs. Ze hebben een opbouwlift bij zich die tot de 3e verdieping reikt, dekens, rollend- en verpakkingsmateriaal en als nodig oprijplaten voor het vervoer van personenauto’s. Onze lokale douane experts kunnen u daarnaast te hulp schieten bij eventuele problemen bij de grensovergang. Wij zijn door onze jarenlange ervaring goed op de hoogte van de ingewikkelde douane- en belastingregels. Staat er bij u binnenkort een (internationale) verhuizing op de planning? Vraag nu een offerte aan!

Waarom Gebr. Van den Eijnden | Euromovers?

Bij C.J. Van den Berg onderscheiden we onszelf door verder te gaan dan andere in dienstverlening en customer service. Daarnaast bieden wij een verscheidenheid aan extra diensten aan, zoals de samenwerking met onze partners, uitgebreide verhuiswinkel, vakkundig kunst- en antiektransport en het inschakelen van een handyman. Dit zorgt ervoor dat er voor elke verhuizing een passende oplossing wordt gevonden. De vergunningen zijn altijd op orde en de verzekering garandeert u veiligheid. 

Om het risico op schade te minimaliseren gebruiken wij bij C.J. Van den Berg enkel kwalitatief hoogstaande verpakkingsmaterialen. Wij zijn ons, samen met alle andere partners van Euromovers, erg bewust van het belang van een vakkundige en delicate afhandeling van een verhuizing. Ben jij op zoek naar een verhuisbedrijf in Nijmegen, die gespecialiseerd is in particulier en zakelijke verhuizingen? Neem dan contact op of vraag direct een offerte aan! Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden.

C.J. van den Berg Bedrijf en verhuis auto

C.J. van den Berg & Zn. Euromovers | Verhuisbedrijf Nijmegen

De Vlotkampweg 64
6545 AG Nijmegen
+31 (0)24 378 12 43
euromoversvandenberg@hetnet.nl

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in: Nijmegen, Groesbeek, Ubbergen, Gennep, Wijchen, Beuningen, Druten, Overbetuwe, Bemmel, Tiel, Buren, Kesteren, Culemborg, Neerijnen, Zaltbommel, Maasdriel, Oss, Grave, Ravenstein, Maasdonk, Lith, Venray, Boxmeer, Sint Anthonis, Bergen, Wanssum, Horst, Maas, Arnhem, Renkum, Rheden,Brummen, Doesburg