Verhuisbedrijf Geleen

Soons Verhuizingen Euromovers | Verhuisbedrijf Geleen

Gaat u binnenkort naar of van Geleen verhuizen, of daar ergens in de buurt? Via Euromovers krijgt u hulp van hét verhuisbedrijf uit Geleen: Soons Verhuizingen. Niet alleen heeft u daardoor een verhuisbedrijf voor u klaarstaan dat al meer dan 80 jaar actief is - u krijgt er de medewerking van het gehele partnernetwerk van Euromovers bij! Euromovers bundelt namelijk de krachten van verschillende Nederlandse en internationale verhuisbedrijven, waardoor er altijd genoeg mankracht en materiaal voor handen is! Benieuwd naar onze diensten? Neem dan even contact op!

Neem contact op

Verhuisbedrijf Geleen

Soons Verhuizingen | Euromovers is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Geleen. Soons Verhuizingen heeft al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van kleine en grote verhuizingen. Al onze werkzaamheden worden enkel door vakmannen uitgevoerd en gecoördineerd. Daarnaast beschikken wij over een modern transport en grote opslagplaatsen, waarmee wij u een complete dienstverlening kunnen aanbieden. Bij Soons Verhuizingen zijn we vakman op het gebied van kleine en grote verhuizingen, voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, voor nationaal en internationaal transport en voor ruime en zekere opslag van uw goederen.Dus, mocht u een verhuisbedrijf zoeken in Geleen: bel Soons Verhuizingen!

Verhuisbedrijf Geleen - Soons Euromovers

Particulier verhuizen

Voor al uw particuliere verhuizingen kunt u goed terecht bij Soons Verhuizingen. Samen met u bepalen wij hoe de verhuizing eruit komt te zien. Als lokale specialist kent Soons Verhuizingen de woonplaats door en door. Door samen te werken met een specialist worden er veel zorgen uit handen genomen voor u. Bij Soons Verhuizingen helpen wij u ook graag met de voorbereiding. Zo hebben wij een speciale lijst met tips en richtlijnen voor u samengesteld die we samen met u zullen doorlopen. 

Van het inpakken van uw porseleinen vaas tot het zorgvuldig monteren van uw kast na de verhuizing, wij doen alles met uiterste zorg. De professionele verhuizers van Soons Verhuizingen zorgen ervoor dat de verhuizing soepel verloopt zodat u onbezorgd de laatste voorbereidingen in uw nieuwe woonomgeving kunt treffen. Daarnaast krijgt u door het garantiecertificaat een verzekering over de hele waarde van uw inboedel. Dat biedt extra zekerheid! Soons Verhuizingen staat bovendien open voor al uw wensen - zo doen we naast gehele verhuizingen ook naar gewens van de klant slechts delen van een verhuizing. Alleen de kostbare of zware spullen door Soons Verhuizingen laten verhuizen? Of heeft u meer behoefte aan een algehele verhuisservice inclusief moderne verhuislift, extra stevige verhuisdozen en chauffeur? Wij denken graag met u mee en komen met een aanbieding op maat.

Vraag nu een offerte aan

Zakelijk verhuizen

Een bedrijfsverhuizing is vaak een zeer ingewikkeld proces. Soons Verhuizingen is bekend met het verhuizen van kleine en grote bedrijven. Dit doen we snel, efficiënt en vakkundig. Hierbij is het van belang dat er een duidelijke planning aanwezig is. Om dit te kunnen bewerkstellen staan wij voor de verhuizing begint al voor u klaar om u juist te adviseren. Vanwege de verbintenis met het partnetwerk van Euromovers, waarin verhuisbedrijven uit het hele land (en daarbuiten) elkaar helpen en inspringen waar nodig, zijn er altijd genoeg verhuis professionals en materiaal om alles soepel en effeciënt te laten verlopen.

Soons Verhuizingen kent de situatie in Geleen en omstreken ontzettend goed, waardoor we zeer specifiek advies kunnen geven over uw situatie. Wij beschikken voor (speciale) verhuizingen over de juiste experts die ervoor zullen zorgen dat uw inrichting snel en veilig op de plaats van bestemming komt. Komt de verhuizing van uw bedrijf of organisatie eraan en zoekt u nog professionals om dit geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen? Neem dan nu contact op!

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland als over de grens, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

Bij het verhuizen naar een ander huis of kantoor is het van belang dat u genoeg opslagruimte heeft. Want, wat gebeurd er als de nieuwe locatie nog niet helemaal klaar is terwijl u de oude al moet verlaten? Soons Verhuizingen biedt opslagruimte voor elke situatie, zowel particulier als zakelijk. Wij kennen als erkend verhuisbedrijf een droge, verwarmde en motvrije opslagplaats waar uw goederen een tijdelijk onderdak kunnen vinden in afgesloten opslagcontainers. Heeft u een tijdelijke opslagplaats nodig voor uw inboedel? Geen probleem! Wij laden de containers vakkundig in voor uw deur, en pakken ze zorgvuldig uit in ons opslagpand.

Kunst en antiek

Euromovers biedt wereldwijd een geconditioneerd transport aan. Naast dit transport beschikken zij tevens ook over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssysteem. Dit zorgt ervoor dat ze waardevolle bezittingen vakkundig kunnen verhuizen. Al jaren lang hebben zij ervaring in het verhuizen van onder andere kunst en antiek. Als u dus geen risico wilt nemen met uw kunst en antiek, schakel dan een van onze professionals in!

Neem contact op

verhuisbedrijf opslagruimte geleen euromovers

Waarom Soons Verhuizingen | Euromovers?

Soons Verhuizingen onderscheid zich op verschillende manier van andere verhuisbedrijven. Wij bieden naast onze verhuisservice ook nog tal van andere diensten, zoals: de samenwerking met onze partners, het aanbieden van een handyman, een uitgebreide verhuiswinkel met kwalitatieve verhuismaterialen en een vakkundig kunst- en antiektransport. Omdat wij een zo goed mogelijke service willen leveren hechten we veel waarde aan het intern opleiden van onze medewerkers. Wij kunnen op deze manier garanderen dat onze verhuizers met een brede kennis zijn opgeleid. Doordat onze vergunningen altijd op orde zijn en wij werken met een verhuisgarantie, kunt u ons met een gerust hart aan het werk laten. 

Verhuisbedrijf Soons in Geleen - Euromovers

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Geleen, gespecialiseerd in zowel zakelijke als particuliere verhuizingen? Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Met ons vakkundig, professioneel en vriendelijk verhuisteam nemen wij al uw zorgen uit handen.

Vraag nu een offerte aan

Soons Verhuizingen Euromovers | Verhuisbedrijf Geleen
Kampstraat 46
6163 HG Geleen

Werkgebied

Geleen, Sittard, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Valkenburg, Eijsden, Meerssen, Brunssum, Landgraaf, Roermond, Kerkrade, Margraten, Vaals en Limburg.