Verhuislift huren Barneveld

Verhuislift huren Barneveld

Wilt u een verhuislift in Barneveld huren? Wanneer u gaat verhuizen naar een appartement en er geen lift aanwezig is kunt u het verhuizen alsnog makkelijker maken door een tijdelijke lift te huren.

Verhuislift huren Barneveld

Het voorkomt veel sjouwwerk (en is dus beter voor uw rug) en het is natuurlijk een stuk veiliger. Een bank of kast door een krap trappenhuis naar boven dragen zorgt voor een verhoogde kans op beschadigingen zeker wanneer het maar net past. Het kan zelfs voorkomen dat een meubelstuk er helemaal niet doorheen past. Met een verhuislift heeft u deze problemen niet, ze kunnen aansluiten op uw galerij, balustrade, balkon of zelfs uw raam, en dat tot en met de 9e verdieping! 

verhuislift huren barneveld

Om schade aan uw pand, items en de lift te voorkomen worden de verhuisliften bediend door onze professionals (die in het bezit zijn van een VCA). U heeft dus uw handen vrij om de spullen erop te zetten en er boven weer af te halen, dit scheelt u ook nog eens veel tijd! 

Het huren van een verhuislift heeft een aantal voordelen:

 • Het verhuizen gaat gemakkelijker, u hoeft niet de trap op en af met zware spullen, dit spaart u energie en gaat ook nog eens sneller.
 • Het efficiëntst is het om daarbij verschillende personen te laten opladen en afladen, zo hoeft er zelfs niemand de trap op en af.
 • Uzelf, uw meubels en het trappenhuis lopen veel minder risico op beschadigingen
 • U hoeft niet moeilijk te doen om uw inboedel boven of beneden te krijgen
 • U kunt ook grote objecten verhuizen, ook al past het niet door het trappenhuis

Waar moet u rekening mee houden?

Waar moet u rekening mee houden tijdens het gebruik van een verhuislift. Er zijn natuurlijk dingen waar u aan moet denken, hieronder zijn de belangrijkste uitgelegd:

 • Ontheffing, u kunt bij uw gemeente navragen of er een vergunning nodig is voor het gebruik van een verhuislift. Wanneer dit zo is, moet u deze tijdig aan te vragen met de geplande verhuisdatum in gedachte.

 • Het meubilair en de overige spullen dienen wel goed ingepakt te zijn, het wordt alsnog verplaatst en is natuurlijk ook buiten, bijvoorbeeld in verhuisdozen. 

 • De plek waar de verhuisladder neergezet moet worden. Deze kan tot maximaal 10m van het pand geplaatst worden, er kunnen geen auto’s onder staan en de verhuislift kan alleen op de straat geplaatst worden (dus niet op het gras). Ook moet er rekening gehouden worden met de vrije parkeerplekken, zo moet u op om en nabij 10m2 rekenen, u moet er namelijk ook omheen kunnen lopen om de spullen te kunnen opladen. Een handigheid hierbij is uw eigen auto parkeren op de plaats die u nodig heeft, hierdoor weet u zeker dat de plek leeg is wanneer u deze nodig heeft. 


verhuislift-huren-barneveldverhuislift-huren-barneveld

 • Er mogen geen lantaarnpalen, reclameborden, of bomen in de weg zitten. Houdt er dus rekening mee dat de lift inclusief het meubilair langs alles kan.

 • Het raam of de deur moet open of verwijderd kunnen worden en de objecten moeten erdoorheen passen, meet dit dus van tevoren op! 

 • Het hefvermogen van de lift moet voldoende zijn voor de zwaarste spullen. De sterkste lift heeft een capaciteit van maximaal 400 kg.

 • Er zit een maximum aan hoeveel u kunt verplaatsen in een bepaalde tijd, zo staat een uur met de verhuislift ongeveer gelijk aan 10m3. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe hoog u moet zijn, heeft u dus veel spullen te verhuizen, dan zult u de lift langer nodig hebben.

Voor uw zekerheid hebben we een checklist opgesteld zo bent u er zeker van dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing.

Bekijk de verhuischecklist

Verhuislift

Hefvermogen:

400 kg

Maximale hoogte:

12e verdieping

Ladder lengte: 27 meter
Gewicht lift: 3000 kg
Afmetingen laadplatform: 200 x 150 cm *kan opengeklapt worden
Keuring: Jaarlijks

huur verhuislift barneveld

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Barneveld, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Barneveld en omgeving.
ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd