Partners

De Wit Euromovers | Verhuisbedrijf Haarlem

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Haarlem

Verhuisbedrijf De Wit | Euromovers is een ervaren en professioneel verhuisbedrijf uit Haarlem. Wij bieden een breed scala van verhuis- en facilitaire diensten aan voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. De Wit is al meer dan 50 jaar een betrouwbare en ervaren verhuispartner. Naast verhuizen leveren wij ook andere diensten zoals opslag, kunsttransport, archiefbeheer en handymanwerkzaamheden. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Haarlem? Neem contact op met ons!

De Wit Euromovers winter De Wit Euromovers Containers Verhuisbedrijf Haarlem


Diensten

Verhuisbedrijf De Wit in Haarlem heeft jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van verhuizen. Naast partucliere verhuizingen, biedt De Wit ook dienstverlening aan voor zakelijke verhuizingen, opslag, kunsttransport, archiefbeheer en handymanwerkzaamheden.

Gelegen in het industriegebied de Waarderpolder in Haarlem en met de mogelijkheid om binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam te zijn, is het niet verrassend dat onze klanten voor ons kiezen.

Neem contact met ons op!

Zakelijk verhuizen

Het verhuizen van een organisatie of bedrijf vergt een uitgebreide voorbereiding en een doelgerichte aanpak. Geen verhuizing is hetzelfde en er moet rekening worden gehouden met de specifieke eigenschappen van het bedrijf en de situatie om zo een passende oplossing te bieden. Een efficiënte planning en een secure werkwijze staan bij ons voorop. Daarnaast werkt De Wit samen met het Euromovers partner netwerk waardoor de krachten gebundeld worden voor een soepele en professionele verhuizing.

De Wit is al meer dan 50 jaar actief in de omgeving en kent hierdoor de lokale situatie als geen ander. Wij adviseren u graag over de optimale oplossing voor uw zakelijke verhuizing. Heeft u binnenkort een complexe, zakelijke verhuizing gepland en bent u op zoek naar een professionele partner die u hierin begeleidt? Neem dan snel contact op met verhuisfirma De Wit in Haarlem.

Particulier verhuizen

De Wit heeft al ontelbare particuliere verhuizingen succesvol afgerond en is dus expert op het gebied van verhuizingen. Wij bieden meerdere diensten aan om uw verhuizing soepel, efficiënt en snel te laten verlopen. Als lokale specialist, kennen wij de omgeving en woonplaats goed en kan hier goed op ingespeeld worden. Een verhuizing vergt veel planning en voorbereiding, en zonder ervaring en kennis kan het overweldigend zijn. Wij bieden hierin de passende oplossing door als waardevolle partner alle zorgen uit handen te nemen. Uiteraard bieden wij ook een verzekering op waarde van uw inboedel inclusief garantiecertificaat. 

Bij De Wit bepaalt u zelf hoeveel hulp u inschakelt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen enkel het zware meubilair te laten verhuizen of de hele verhuizing inclusief verpakkingsmateriaal, verhuislift, chauffeur en handyman uit handen te geven. Wij geloven niet in standaardoplossingen en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen aan. Vraag nu een offerte aan!

Bel ons

+31 (0)23 531 04 04

 

Opslag

De Wit biedt ook diverse opslag- en beheeroplossingen, zowel zakelijk als particulier. Bent u bijvoorbeeld tijdelijk aan het verbouwen en heeft u hiervoor extra opslagruimte nodig? Wij bieden (tijdelijke) opslag en beheer oplossingen, voor zowel zakelijke als privéklanten. Als u een betrouwbare partner zoekt die uw archief en inventaris in beheer neemt, bent u bij De Wit tevens aan het goede adres! Ons verhuisbedrijf is officieel partner van het Euromovers netwerk, waardoor er altijd eenopslagruimte bij u in de buurt is. 

Naast meubelopslag, kunt u ons ook inzetten voor archiefopslag. Uw archief wordt in een elektronisch bewaakte ruimte opgeslagen en is enkel toegankelijk door geautoriseerd personeel. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Vraag nu een offerte aan

Kunst en antiek

Het vervoeren en opslaan van kunst en antiek vraagt om ervaren professionals. Euromovers biedt geconditioneerd transport over heel de wereld en beschikt over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen. Door de jarenlange ervaring is het partnernetwerk Euromovers, waar De Wit onderdeel van uitmaakt, in staat uw waardevolle bezitting door experts te verhuizen. Heeft u een vraag op dit vlak, dan zijn wij u graag van dienst. Neem geen risico, neem contact op en schakel een expert in!

Nationaal en internationaal

Naast lokale en nationale verhuizingen is De Wit tevens gespecialiseerd in verhuizingen van- en naar het buitenland. Waar u ook heen verhuisd, wij bieden met behulp van het internationale Euromovers partner netwerk lokale experts. Dankzij de samenwerking met onze partners zijn wij op de hoogte van de lokale situatie. Ook voor verhuizingen buiten de EU bent u bij De Wit aan het goede adres. Gaat u emigreren? Van of naar het buitenland? Kies voor ons en verhuis snel en vakkundig! 

Euromovers combineert zoveel mogelijk transport om zo efficiënt mogelijk te werken en hierdoor zeer gunstige tarieven aan te kunnen bieden. Met deze Powerlanes combineren wij verschillende verhuizingen in wekelijkse ritten. Eventuele problemen bij de grensovergang lossen wij direct op met onze lokale douane experts. Staat er bij u binnenkort een verhuizing op de planning? Vraag nu een offerte aan

De Wit Euromovers Haarlem De Wit Euromovers bedrijf

Waarom De Wit | Euromovers?

Het team van De Wit bestaat uit vakmensen met een jarenlange staat van dienst. Wij zijn flexibel, servicegericht, inventief, secuur en komen met adequate oplossingen. Daarnaast geloven wij simpelweg niet in standaardoplossingen in deze branche en geven daarom altijd passend advies op basis van de behoeften per klant.

Wij differentiëren ons ten opzichte van concurrenten door diverse extra diensten aan te bieden. Vertrouwen in uw verhuizer is van groot belang. Wij doen daarom altijd ons uiterste best om u als klant op uw gemak te stellen en zo goed mogelijk met u mee te denken. Het feit dat wij dit al jarenlang, consistent doen heeft ervoor gezorgd dat wij een trouwe klantenkring hebben opgebouwd. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Haarlem? Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

ISO9001.jpg  
      

De Wit Euromovers | Verhuisbedrijf Haarlem

Wateringweg 64
2031 EJ Haarlem
+31 (0)23 531 04 04
info@dewitverhuizingen.nl

Werkgebied

Haarlem