Verhuisbedrijf Vlaardingen

Dijkshoorn Euromovers | Verhuisbedrijf Vlaardingen

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Vlaardingen

Dijkshoorn | Euromovers is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Vlaardingen. Met deze vestiging bedienen wij klanten in groot Rotterdam, ofwel Rijnmondgebied. Dijkshoorn is opgericht in 1952 en heeft door de jaren heen een zeer goede naam opgebouwd. Dit is mede dankzij de flexibiliteit van de dienstverlening en het nakomen van afspraken. Wij voeren zowel nationale als internationale verhuizingen uit voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor opslag van uw meubels in onze moderne opslagloodsen. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Vlaardingen? Bel Dijkshoorn!

verhuisbedrijf-vlaardingen-dijkshoorn-euromovers

Particulier verhuizen

Dijkshoorn biedt persoonlijke diensten aan voor alle mogelijke particuliere verhuizingen. Deze diensten worden gemakkelijk en vertrouwelijk uitgevoerd. Als lokale specialist, kent Dijkshoorn de woonplaats door en door. 

Wij helpen u met het inpakken, het aanleveren van kwalitatief materiaal (verhuisdozen), transport, technische oplossingen en zelfs eventueel met het uitpakken. U kunt er ook voor kiezen om uw meubels door ons te laten (de)monteren en wij leveren zelfs een handyman om bijvoorbeeld uw elektra aan te sluiten. Ook verhuizen wij uw wasmachine naar zolder eventueel door middel van een verhuisliftDe professionele verhuizers van Dijkshoorn zorgen ervoor dat de verhuizing soepel verloopt zodat u onbezorgd de laatste voorbereidingen in uw nieuwe woonomgeving kunt treffen. Wilt u ook in één dag verhuisd zijn? 

Vraag nu een offerte aan

Zakelijk verhuizen

Een bedrijfsverhuizing is een complexe aangelegenheid. Elke verhuizing heeft specifieke kenmerken waar rekening mee gehouden dient te worden. De planning is daarbij van groot belang om een soepel en punctueel project te kunnen garanderen. Dijkshoorn werkt samen met het Euromovers partner netwerk, waardoor er altijd teruggevallen kan worden op waardevolle partners die elkaar versterken. Alle partners werken nauw samen waardoor er nooit een capaciteitstekort is.

Dijkshoorn kent de lokale situatie als geen ander en adviseert u hier graag over! Voor speciale verhuizingen beschikken wij over de expertise van onze collega’s waardoor elke zakelijke verhuizing probleemloos verloopt. Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing!

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland, als ook over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

Dijkshoorn biedt opslagruimte voor elke situatie. U kunt bij ons terecht voor het huren van een tijdelijke opslagruimte en verschillende beheer mogelijkheden, zowel particulier als zakelijk. Heeft u bijvoorbeeld ruimte nodig voor het tijdelijk opslaan van inboedel tijdens een verbouwing?  Dijkshoorn maakt onderdeel uit van het Euromovers partner netwerk, met altijd een opslagruimte bij u in de buurt! Ook bieden wij een tijdelijke inboedelverzekering als uw huidige verzekeraar dit niet dekt.

Op zoek naar een opslagruimte voor uw archief? Archiefopslag bij Dijkshoorn vindt plaats in elektronisch bewaakte ruimtes die enkel toegankelijk zijn door geautoriseerd personeel. 

Kunst en antiek

Het vervoeren en opslaan van kunst en antiek vraagt om experts. Euromovers biedt (wereldwijd) geconditioneerd transport en wij beschikken over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen. Door de jarenlange ervaring is Euromovers in staat uw waardevol bezit vakkundig te verhuizen. Heeft u een vraag op dit vlak, dan zijn wij u graag van dienst. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

verhuisbedrijf-opslagruimte-vlaardingen

Waarom Dijkshoorn | Euromovers?

Dijkshoorn onderscheidt zich ten opzichte van andere verhuisbedrijven door nét dat stapje verder te gaan in dienstverlening en customer service. Door de extra diensten wordt er voor elke verhuizing de passende oplossing gevonden. Wij doen altijd ons uiterste best om u als klant op uw gemak te stellen en uw vertrouwen te waarborgen. Deze jarenlange aanpak heeft ertoe geleidt dat wij een brede, vaste klantenkring hebben opgebouwd die niet voor niets Dijkshoorn | Euromovers als partner betrekken voor terugkerende verhuis- en opslagprojecten. 

verhuisbedrijf-opslagruimte-vlaardingen-euromovers-dijkshoorn

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Vlaardingen, gespecialiseerd in zowel zakelijke als particuliere verhuizingen? Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden.

Vraag nu een offerte aan

Dijkshoorn Euromovers | Verhuisbedrijf Vlaardingen
Trawlerweg 8
3133 KS Vlaardingen

Werkgebied

Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Wateringen, Delft, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Naaldwijk, De Lier, Monster, 's-Gravenzande, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Ridderkerk, Barendrecht, Maassluis, Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Oud-Beijerland, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.

QSS 14001 QSS 9001 VCA logo erkende verhuizers logo faim logo erkende verhuizers AEO logo