Partners

Supermove Verkroost Euromovers | Verhuisbedrijf Leiden

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Leiden

Supermove Verkroost is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Leiden. Al sinds 1900 zijn wij gespecialiseerd in particuliere verhuizingen. Wij begrijpen daarom als geen ander dat verhuizen niet zomaar het tillen van goederen naar een andere plek is. Nee, verhuizen is vakwerk! Samen met onze verhuisexperts zorgen we ervoor dat al uw goederen op een efficiënte manier op de plaats van bestemming komen. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Leiden? Bel Supermove Verkroost!

Verhuisauto Supermove verhuisbedrijf Leiden

Diensten

Wij bieden bij Supermove Verkroost ontzettend veel verschillende diensten aan. Zo zijn wij al jaren een toonaangevende speler op het gebied van nationale verhuizingen, internationale verhuizingen, inboedel- en archiefopslag en facilitaire diensten. Ook op het gebied van zakelijke verhuizingen, opslagmogelijkheden en speciale verhuizingen zijn onze experts thuis. Kortom, Supermove Verkroost neemt al uw zorgen uit handen.

Neem contact met ons op!

Zakelijk verhuizen

Al jaren lang ondersteunen onze verhuisexperts verscheidene zakelijke verhuizingen. Bij Supermove Verkroost werken we met gediplomeerde vakmensen die zorgvuldig uw goederen verhuizen naar de nieuwe locatie. Omdat Supermove Verkroost is aangesloten bij het Euromovers partner netwerk, kunnen we ten alle tijden terugvallen op onze waardevolle partners die elkaar versterken. Zodoende kunnen wij u altijd goed adviseren over de nieuwe werklocatie.

 

Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Particulier verhuizen

Al sinds 1900 zijn wij bij Supermove Verkroost expert op het gebied van particuliere verhuizingen. Door de combinatie tussen ervaring en kunde weten wij bij Supermove ervoor te zorgen dat het verhuizen van uw inboedel perfect verloopt. Wij nemen al u zorgen met betrekking tot de verhuizing volledig uit handen wanneer u dit wenst. Hoe wij dit doen? Wij demonteren uw spullen, pakken het in en verplaatsen het. En natuurlijk zetten we het op de juiste plek weer in elkaar!

 

Bij Supermove Verkroost is de hele inboedel die wij verhuizen verzekerd met een garantiecertificaat. Maar het allerbelangrijkste? U bepaalt volledig zelf wat u allemaal uit handen wilt geven tijdens en rondom de verhuizing. Wilt u ook in één dag verhuisd zijn? Vraag nu een offerte aan!

Bel ons

071-541 44 14

Opslag

Heeft u ruimte te kort? Geen probleem! Bij Supermove Verkroost beschikken we over verschillende opslagcontainers en een veilige opslagloods. Wij hebben deze loods voorzien van een goede klimaatregeling. Hierdoor kunnen al uw goederen dus netjes en droog in onze opslagloods worden opgeslagen. Onze opslag is zowel voor zakelijke als particuliere doeleinden. De opslag voor de zakelijke boedel is onderverdeeld in een archiefopslag, meubel- en goederenopslag.

 

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Kunst en antiek

Supermove Verkroost heeft in de afgelopen 100 jaar ook veel ervaring opgedaan in speciale verhuizingen. Wij begrijpen goed dat kostbare bezittingen, zoals kunst, antiek en een vleugel, met veel zorgvuldigheid moeten worden verhuist. Daarom biedt Euromovers een wereldwijd geconditioneerd transport en beschikken we over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

Vraag nu een offerte aan

Nationaal en internationaal

Al vanaf het begin verhuist Supermove Verkroost inboedels naar het buitenland. Door meer dan 100 jaar ervaring kan u dus met een gerust hart uw inboedel door ons laten verhuizen. Met behulp van het internationale Euromovers partner netwerk zetten wij plaatselijk experts in die uw nieuwe woonomgeving door en door kennen. Hierbij combineren we zoveel mogelijk transport om zo efficient mogelijk te kunnen werken. Daarnaast worden alle auto’s bemand met twee chauffeurs, en beschikken ze over een opbouwlift bij zich die tot de 3e verdieping reikt, voldoende dekens, rollend- en verpakkingsmateriaal en als nodig oprijplaten voor het vervoer van personenauto’s.

 

Met onze ervaren agenten, tussenpersonen en douane experts lossen wij eventuele issues bij de grensovergang direct op. Wij zijn door meer dan 100 jaar ervaring goed op de hoogte van de ingewikkelde douane- en belastingregels. Gaat u emigreren? Van of naar het buitenland? Kies voor Euromovers en verhuis snel en vakkundig! Vraag nu een offerte aan.

Waarom Supermove | Euromovers

Verhuizen met Supermove Verkroost biedt u vele voordelen ten opzichte van andere verhuisbedrijven. Wij zijn een Erkend verhuizer, waardoor u gegarandeerd bent van kwalitatieve verhuizers. Daarnaast heeft u bij Supermove Verkroost ontzettend veel zekerheid. De hele inboedel die u door ons laat verhuizen is namelijk tot €100.000 verzekert.

 

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Leiden, gespecialiseerd in zowel verhuizingen als opslag, nationaal en internationaal? Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Supermove verhuiswagen

Supermove Verkroost Euromovers | Verhuisbedrijf Leiden

Bedrijvenweg 28
2351 BC Leiderdorp
071-541 44 14
info@supermove.nl

Werkgebied

Katwijk, Waddinxveen, Leidschendam, Ter Aar, Bodegraven, Montfoort, Uithoorn, Noordwijk, Utrecht, Roelofarendsveen, Voorschoten, Boskoop, Delft, Nieuwegein, Leimuiden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Zoetermeer, Leiderdorp, Hoofddorp, Woerden, Gouda, Amstelveen