Koelkast verhuizen in Leiden

Koelkast laten verplaatsen in Leiden

Ga je verhuizen naar het mooie Leiden en wil je je koelkast meeverhuizen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Er komen namelijk enkele belangrijke punten kijken bij het verhuizen van je koelkast. Deze nemen we graag met je door.

Hoe kan ik mijn koelkast het beste vervoeren als ik ga verhuizen?

Hieronder staan enkele punten die we graag met je doornemen die je kunnen helpen met het verhuizen van je koelkast.

koelkast verhuizen leiden

Maak de koelkast eerst goed schoon met voldoende warm water en zeep

Ons eerste advies voor het verplaatsen van een koelkast is deze altijd goed schoon te maken. Hierdoor ruikt de koelkast weer helemaal schoon en fris en komt deze ook schoon aan op de plek van bestemming.

Zet alles van en aan de koelkast bijzonder goed vast

Er zitten behoorlijk wat beweegbare onderdelen aan een moderne koelkast. Dit is natuurlijk superhandig, maar kan ook schade aanbrengen tijdens de verhuizing. Daarom raden wij altijd aan om alle onderdelen uit de koelkast te halen. Als dat niet lukt, adviseren wij deze altijd vast te plakken met tape om beweging te voorkomen. Als extra tip raden wij altijd aan om ervoor te zorgen dat de koelkastdeur goed vast zit. Dit kan gedaan worden door er iets voor te zetten of om deze vast te plakken. Hierdoor neemt de kans op schade verder af.

Vriezer vervoeren of verhuizen

Heb je een losse vriezer of een koelkast met ingebouwde vriezer? Ook die kunnen we voor je verplaatsen. Ons advies is om deze vriezer, net als bij een gewone koelkast, eerst goed schoon te maken.

Tips bij het verhuizen van een koelkast

Hieronder staan enkele tips die je kan gebruiken bij het verhuizen van je koelkast.

#1: Zet de koelkast minstens een dag van tevoren uit

Het is van cruciaal belang om een koelkast minstens 24 uur voor de verhuizing uit te zetten. Ook raden wij iedereen altijd aan om deze 24 te laten rusten voordat je deze weer aanzet. Dit heeft een positieve uitwerking op de levensduur van de koelkast.

#2: Maak de koelkast goed schoon

Het is belangrijk om de koelkast altijd goed schoon te maken voordat je deze gaat verplaatsen. Vergeet ook vooral niet de filter goed schoon te maken en al het stof te verwijderen.

verhuislift-huren-eindhoven


verhuislift-huren-eindhoven

  #3: Verwijder beweegbare voorwerpen uit de koelkast voor de verhuizing

  Als de koelkast veel bewegende onderdelen bevat, is het altijd aan te raden om deze goed vast te maken. Dit zorgt er namelijk voor dat deze tijdens de verhuizing niet gaan bewegen en schade veroorzaken aan de koelkast of aan de muren. Indien het mogelijk is om de onderdelen tijdelijk te verwijderen uit de koelkast, geniet dit altijd onze voorkeur.

  #4: Zorg dat de deuren van de koelkast goed vastgeplakt zijn

  De deur is ook een belangrijk onderdeel van je koelkast wat schade kan veroorzaken aan muren of aan de koelkast zelf. Daarom adviseren wij deze altijd goed af te sluiten en deze ook tijdelijk vast te plakken met tape. Op deze manier zal de deur niet opengaan wanneer deze in de verhuiswagen zit.

  Om zeker te zijn dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing kunt u de verhuischecklist gebruiken.

  Bekijk de verhuischecklist

  Professionele hulp van Supermove Verkroost

  Wanneer u naar Leiden verhuist, bent u bij Supermove Verkroost aan het juiste adres. Wij beschikken over voldoende kennis van verhuizen en kunnen u daarbij helpen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

  koelkast verhuizen in leiden

  Veelgestelde vragen over het verhuizen van een koelkast:

  Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die we ontvangen over het verplaatsen of het verhuizen van een koelkast.

  Mag je een koelkast liggend vervoeren?

  We krijgen veel vragen over het wel of niet liggend vervoeren van een koelkast. Ons advies is dat je een koelkast prima liggend kan vervoeren. Wel moet je oppassen dat je nergens tegenaan stoot, dit kan namelijk voor schade zorgen aan de koelkast of de muur. Als de koelkast op de plek van bestemming aan is gekomen, adviseren wij deze altijd 24 uur rustig te laten staan voordat je de koelkast of vriezer weer aanzet.

  Mag je en koelkast meteen aansluiten naar verplaatsing?

  Nee, wij adviseren een koelkast of een vriezer altijd minimaal 24 uur rust te geven als deze verplaatst is. Hierdoor is alle vloeistof weer tot rust gekomen en ontstaan er geen problemen als je de koelkast weer aanzet.

  Mag je een diepvries aanzetten na vervoer?

  Nee, wij adviseren een vriezer altijd 24 uur rust te geven als deze verplaatst is. Dit zorgt ervoor dat de olie weer volledig in de compressor is gezakt. Als je de vriezer toch eerder aanzet, kan dit voor vervelende problemen zorgen.

  Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Eindhoven, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
  Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

  Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

  Werkgebied

  Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Weert, Heusden, Sint-Michielsgestel, Boxtel,Uden, Cuijk, Mill, Veghel, Bernheze, Veldhoven, Eersel, Bladel, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Geldrop, Nuenen, Best, Helmond, Son en Breugel, Someren, Laarbeek, Deurne, Gemert, Helden, Sevenum, Horst, Cranendonck, Thorn, Haelen, Roggel, Neer en Heythuizen.