Piano verhuizen

Uw piano verhuizen met Euromovers

Wilt u op een veilige en vertrouwde manier uw piano verhuizen? Dan helpt Euromovers u hier graag bij! Piano's, vleugels, antiek en andere kostbare voorwerpen zijn gevoelig voor veranderingen in klimaat (luchtvochtigheid). Wij beseffen daarom erg goed dat het extra belangrijk is om voorzichtig met het voorwerp om te gaan. Piano’s zijn vaak moeilijk te hanteren en lopen snel kleine beschadigingen op. Wilt u dus uw piano verhuizen en er zeker van zijn dat hij geen schade oploopt? Huur dan een professioneel verhuisbedrijf in!

Piano verhuizen
piano's vervoeren

Piano vervoeren

Het vervoeren van een piano wordt vaak als lastig ervaren omdat het een groot en massief object is. Een piano past ook vaak niet in de auto waardoor er een groter voertuig nodig is om het voorwerp te verplaatsen. Wij beschikken over het juiste vervoer en zorgen ervoor dat uw piano op een veilige manier op de juiste locatie terecht komt. Zo beschikken wij over verschillende verhuiswagens om al uw objecten en waardevolle artikelen te vervoeren. Daarnaast leveren wij altijd optimale service en denken wij van begin tot eind met u mee tijdens de verhuizing!

Piano’s vanaf grote hoogte?

Woont u in een flat of appartement met meerdere verdiepingen? Dan is het vaak niet gemakkelijk om een piano te verplaatsen of te verhuizen. Wij helpen u graag in alle mogelijke situaties en daarom beschikken we over een verhuislift. Onze verhuislift heeft een maximale hoogte van 9 verdiepingen en is geschikt voor maximaal 400 kilo. Het huren van een verhuislift kan een hoop gesjouw en rugklachten schelen dan wanneer u zelf met een piano door het trappenhuis gaat slepen. Daarnaast is het vervoeren van een piano veiliger omdat hij minder snel beschadigd zal raken. 

Onze ervaring met het verhuizen van piano’s

Met jarenlange ervaring in het verhuizen, hebben wij de kennis en kunde in huis zware en kostbare objecten te verhuizen. De leden van Euromovers zijn veelal oude familiebedrijven die al tientallen jaren ervaring hebben met het verhuizen van deze meubelstukken. Het vakmanschap, de kennis van het verhuizen van deze speciale meubelstukken is steeds weer overgedragen, zodat de ervaring voor het perfect omgaan met uw specifieke meubelstuk gewaarborgd is. Uw piano verhuizen is geen gedoe meer. 

Overtuigd?

Voordelig uw piano verhuizen doet u bij ons! Wij bieden een optimale prijs-kwaliteit verhouding zodat u zorgeloos uw piano kan verhuizen. Wilt u uw piano met onze hulp laten verhuizen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op om alle opties te bespreken.

Offerte

ervaring met paino's verhuizen