Piano verhuizen

Wilt u uw piano verhuizen?

Piano's, vleugels, antiek en andere kostbare voorwerpen zijn gevoelig voor veranderingen in klimaat (luchtvochtigheid). De voorwerpen zijn moeilijk te hanteren en lopen snel kleine beschadigingen op. Wilt u dus uw piano verhuizen? Huur dan een professioneel verhuisbedrijf in!

De leden van Euromovers zijn veelal oude familiebedrijven die al tientallen jaren ervaring hebben met het verhuizen van deze meubelstukken. Het vakmanschap, de kennis van het verhuizen van deze speciale meubelstukken is steeds weer overgedragen, zodat de ervaring voor het perfect omgaan met uw specifieke meubelstuk gewaarborgd is. Uw piano verhuizen is geen gedoe meer. 

Vindingrijk en oplossingsgericht

Voordat wij de opdracht uitvoeren wordt ter plekke de situatie opgenomen om het verplaatsen zo slim en goedkoop mogelijk, maar wel vakkundig en betrouwbaar, uit te voeren. Vindingrijkheid en oplossingsgericht zijn daarbij de sleutelwoorden.

Euromovers beschikt over modern, professioneel, materieel dat daarbij behulpzaam kan zijn. Zo wordt uw piano, vleugel, antiek en andere kostbare voorwerpen zonder beschadigingen vervoerd.