Wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Hoe een wasmachine verhuizen? 

Gaat u binnenkort een wasmachine verhuizen en kijkt u nu al op tegen al het werk wat het met zich mee brengt? Lees hier dan de belangrijkste tips. Een verhuizing kan veel tijd en moeite kosten, vooral het overplaatsen van zware objecten kost veel inspanning. De verhuisdozen en andere woondecoratie kunt u vaak met alle gemak verplaatsen en vervoeren maar bij het grotere huishoudelijk witgoed wordt dit vaak als lastiger ervaren. Vooral het vervoeren van een wasmachine is een moeilijke klus zeker als deze via de trap naar zolder moet. Een wasmachine is namelijk heel zwaar en onhandig in het vastpakken en dragen. Daarbij komt ook nog is kijken dat u niet zit te wachten op beschadigingen aan uw wasmachine, auto of woning. Ziet u er ook al tegen op om hier allemaal over na te denken? Euromovers helpt u graag bij het verhuizen van uw wasmachine.

Neem contact met ons op 

De voorbereidingen voor het verhuizen van een wasmachine

Voordat de verhuizers van Euromovers bij u op de stoep staan, is het slim om alvast de volgende stappen te maken, zodat ze meteen aan de slag kunnen.

  • De wasmachine loskoppelen: het is belangrijk dat allereerst de stroom en het water worden losgekoppeld. Houd daarbij een emmer of een teiltje bij de hand voor het geval er nog water in het systeem van de wasmachine zit. Het beste is als u dit al de dag van tevoren doet zodat de waterafvoer genoeg tijd heeft om volledig leeg te lopen.
  • De trommel vastzetten: een van de kwetsbaarste delen van de wasmachine is de trommel. Daarom is het belangrijk dat deze goed wordt vastgezet met de daarvoor bestemde pinnen of beugels.  
  • Bescherming: om eventuele beschadigingen aan uw wasmachine te voorkomen is het belangrijk dat u uw wasmachine goed beschermd. Dit kunt u doen door uw wasmachine in te wikkelen met speciale beschermfolie zoals bubbeltjesplastic. Euromovers biedt ook de extra service aan voor het leveren van dit soort verhuishulpmiddelen
  • Neem de afmetingen op: om te voorkomen dat u er halverwege de verhuizing achter komt dat de wasmachine niet door de deur of het trapgat past, is het slim om vooraf de afmetingen van deze doorgangen na te gaan.
wasmachine trap op
verhuizen wasmachine met lift

De voordelen voor het inschakelen van hulp bij het vervoeren van de wasmachine

  • Het is efficiënter, het scheelt namelijk een hele hoop gedoe met dit zware object.
  • U hoeft u geen zorgen te maken over vervoer. Bent u bang dat de wasmachine niet in uw auto zal passen? Door het inschakelen van een verhuisbedrijf hoeft u zich hier niet druk over te maken.
  • Geen beschadigingen aan uw wasmachine of woning. Uw wasmachine zal worden vervoerd door echte vakmannen, waarbij uw wasmachine in goede handen is.
  • Door het inschakelen van een verhuisbedrijf verlaagt u kans rugklachten. Omdat u zelf de zware wasmachine niet hoeft te tillen, loopt u ook niet het risico om door uw rug te gaan.

Uw wasmachine kunt u eenvoudig verhuizen met Euromovers

Wij bieden verschillende diensten aan waarbij we particulieren helpen met verhuizen. Onze verhuizers kunnen de zorg volledig voor u uit handen nemen. Wij bieden daarbij hulp tijdens verschillende situaties. Bekijk alle mogelijkheden hier. Wij bieden service aan binnen heel Nederland. Door het inzetten van een professioneel verhuisbedrijf vergemakkelijkt u het verhuisproces. Of huur bij ons hulpmiddelen om u het verhuizen makkelijker te maken. Zo is er een speciale zak om de wasmachine mee te verhuizen, kunt u gebruik maken van een traploper, 

Vraag nu een offerte aan