Wasmachine verhuizen

De voorbereidingen voor het verhuizen van een wasmachine

Voordat de verhuizers van Euromovers bij u op de stoep staan, is het slim om alvast de volgende stappen te maken, zodat ze meteen aan de slag kunnen.

  • De wasmachine loskoppelen: het is belangrijk dat allereerst de stroom en het water worden losgekoppeld. Houd daarbij een emmer of een teiltje bij de hand voor het geval er nog water in het systeem van de wasmachine zit. Het beste is als u dit al de dag van tevoren doet zodat de waterafvoer genoeg tijd heeft om volledig leeg te lopen.
  • De trommel vastzetten: een van de kwetsbaarste delen van de wasmachine is de trommel. Daarom is het belangrijk dat deze goed wordt vastgezet met de daarvoor bestemde pinnen of beugels.  
  • Bescherming: om eventuele beschadigingen aan uw wasmachine te voorkomen is het belangrijk dat u uw wasmachine goed beschermd. Dit kunt u doen door uw wasmachine in te wikkelen met speciale beschermfolie zoals bubbeltjesplastic. Euromovers biedt ook de extra service aan voor het leveren van dit soort verhuishulpmiddelen
  • Neem de afmetingen op: om te voorkomen dat u er halverwege de verhuizing achter komt dat de wasmachine niet door de deur of het trapgat past, is het slim om vooraf de afmetingen van deze doorgangen na te gaan.

Hoe verhuis je een wasmachine

Bekijk ook eens onze pagina met tips voor koelkast verhuizen!

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf? Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland als over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag. Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Erkende project verhuizers Erkende verhuizers