Erkende Verhuizers

Waarom kiezen voor een erkende verhuizer?

Een verhuizing is natuurlijk een hectische gebeurtenis in uw leven, het zorgt vaak voor stress. Met een vakman die de verhuizing voor u regelt hoeft dat niet, wij zijn aangesloten bij de organisatie voor Erkende Verhuizers en kunnen u dus perfect bijstaan. Het branchekeurmerk Erkende Verhuizers heeft een aantal kwaliteitseisen voor de deelnemers dit garandeert u een vakkundig uitgevoerde en zorgeloze verhuizing.

 

Wat zijn de voordelen van een Erkende Verhuizer?

Er zijn een aantal duidelijke voordelen namelijk:

  • Altijd een vakman, waardoor u vakkundig en vriendelijk advies krijgt door verhuisspecialisten.
  • Vertrouwen op garanties en een professionele zorgeloze verhuizing
  • Geen vervelende situaties zoals: Uitloop in tijd, schade, geen schadedekking, extra kosten en discussies.
  • Het branchekeurmerk heeft een aantal eisen op het gebied van kwaliteit, consumentenvoorwaarden, veiligheid en milieu.
  • Aangesloten bedrijven (zoals wij) worden onafhankelijk getoetst.

 

De Organisatie van Erkende Verhuizers biedt daarnaast enkele belangrijke waarborgen namelijk: Een passende verzekering van uw inboedel, bekwaam personeel, toegang tot de onafhankelijke geschillencommissie, met de consumentenbond overeengekomen algemene voorwaarden (AVVV/AVBV) en de naleving van de Cao en Arboregels voor verhuizers.

Erkende verhuizers

Wat te doen bij schade?

Wij zijn als Erkende Verhuizers natuurlijk specialisten, maar verhuizen blijft altijd mensenwerk en een schade kan een keer voorkomen. Hier onder leest u hoe wij omgaan met een schade.

Het belangrijkste is dat de schade zo snel mogelijk gemeld wordt, bij voorkeur schriftelijk of per email doe dit inclusief foto’s van de schade. Het Garantiecertificaat dat je gekregen hebt bij het sluiten van de verhuisovereenkomst is uw verzekeringsbewijs.

Op basis van de schademelding zal beoordeeld worden of de schadeafwikkeling direct plaatsvindt of door een schade-expert. De expert rapporteert aan de verzekeraar en deze beslist, kiest deze voor uitkeren zal dat eerst aan ons gedaan worden waarna wij het binnen redelijke termijn uitkeren aan u.

Schade bij verhuizing