Verhuislift huren Eindhoven

Verhuislift huren in Eindhoven

Wilt u een verhuislift in Eindhoven huren? Woont u nu in een woning op hoogte, of verhuist u daar juist naartoe? Als er een lift in het gebouw ontbreekt kan een verhuizing u veel moeite kosten.

Verhuislift huren in Eindhoven

U zult de grote en zware spullen (het bankstel, de koelkast of de wasmachine) naar boven of beneden moeten dragen, dit betreft vaak meerdere verdiepingen en dus trappen. Zo kan een verhuizing veel tijd en moeite kosten. Na drie keer naar boven en beneden lopen merkt uw lichaam de moeite goed. Ook kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de grote meubels niet of moeilijk door het trappenhuis gaan. Dit maakt de kans op beschadigingen aan uw spullen of het trappenhuis groter. Gelukkig is er voor dit alles een oplossing, namelijk een verhuislift huren. Heeft u een balustrade, galerij, balkon of raam wat eruit kan? Dan kunnen uw spullen naar boven gebracht worden. De grootste verhuisliften gaan tot en met de 9e verdieping.

verhuislift huren eindhoven

Om schade aan uw pand, items en de lift te voorkomen worden de verhuisliften bediend door onze professionals (die in het bezit zijn van een VCA). U heeft dus uw handen vrij om de spullen erop te zetten en er boven weer af te halen.

Het huren van een verhuislift brengt een aantal voordelen met zich mee:

 • Het is efficiënter en sneller, u loopt niet naar boven en beneden met alle spullen.
 • Uw meubels raken niet beschadigd en het trappenhuis loopt ook geen schade op.
 • U zult geen last van uw rug krijgen door vreemde manoeuvres op de trap.
 • Grote objecten kunnen ook naar uw nieuwe woning gebracht worden, ook al is het trappenhuis of uw voordeur te klein.
 • Het is een stuk veiliger, u hoeft niet op een onveilige manier uw spullen naar boven te sjouwen.

Waar moet u rekening mee houden?

Waar moet u rekening mee houden tijdens het gebruik van een verhuislift. Er zijn natuurlijk dingen waar u aan moet denken, hieronder zijn de belangrijkste uitgelegd:

 • Ontheffing, u kunt bij uw gemeente navragen of er een vergunning nodig is voor het gebruik van een verhuislift. Wanneer dit zo is, moet u deze tijdig aan te vragen met de geplande verhuisdatum in gedachte.

 • Het meubilair en de overige spullen dienen wel goed ingepakt te zijn, bijvoorbeeld in verhuisdozen.

 • De plek waar de verhuisladder neergezet wordt. Deze kan bijvoorbeeld tot maximaal 10m van het pand geplaatst worden, er mogen geen auto’s onder staan en de lift kan alleen op de straat geplaatst worden. Ook moet er rekening gehouden worden met de vrije parkeerplekken, zo moet u op om en nabij 10m2 rekenen, u moet er namelijk ook omheen kunnen lopen om de spullen te kunnen opladen. Een handigheid hierbij is uw eigen auto parkeren op de plaats die u nodig heeft, hierdoor weet u zeker dat de plek leeg is wanneer u deze nodig heeft.

verhuislift-huren-eindhoven


verhuislift-huren-eindhoven


 • Er mogen geen lantaarnpalen, reclameborden, of bomen in de weg zitten. Houdt er dus rekening mee dat de lift inclusief het meubilair langs alles kan.

 • Het raam of de deur moet open of verwijderd kunnen worden en de objecten moeten erdoorheen passen, meet dit dus van tevoren op.

 • Het hefvermogen van de lift moet voldoende zijn voor de zwaarste spullen. De sterkste lift heeft een capaciteit van maximaal 400 kg.

 • Er zit een maximum aan hoeveel u kunt verplaatsen in een bepaalde tijd, zo staat een uur met de verhuislift ongeveer gelijk aan 10m3. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe hoog u moet zijn, heeft u dus veel spullen te verhuizen, dan zult u de lift langer nodig hebben.

  Om zeker te zijn dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing kunt u de verhuischecklist gebruiken.

  Bekijk de verhuischecklist

  Verhuislift

  Hefvermogen:

  400 kg

  Maximale hoogte:

  12e verdieping

  Ladder lengte: 27 meter
  Gewicht lift: 3000 kg
  Afmetingen laadplatform: 200 x 150 cm *kan opengeklapt worden
  Keuring: Jaarlijks

  huur verhuislift eindhoven

  Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Eindhoven, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
  Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

  Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

  Werkgebied

  Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Weert, Heusden, Sint-Michielsgestel, Boxtel,Uden, Cuijk, Mill, Veghel, Bernheze, Veldhoven, Eersel, Bladel, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Geldrop, Nuenen, Best, Helmond, Son en Breugel, Someren, Laarbeek, Deurne, Gemert, Helden, Sevenum, Horst, Cranendonck, Thorn, Haelen, Roggel, Neer en Heythuizen.