Koelkast verhuizen in Vlaardingen

Koelkast laten verplaatsen in Vlaardingen

Je bent van plan om naar Vlaardingen te verhuizen, nu moet je koelkast alleen nog mee. Wij bieden professionele hulp voor het verhuizen van een koelkast.

Hoe kan ik mijn koelkast het beste vervoeren als ik ga verhuizen?

Hieronder staan een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je besluit om je koelkast te verplaatsen.

koelkast verhuizen vlaardingen

Maak de koelkast eerst goed schoon met voldoende warm water en zeep

Als je besluit om je koelkast mee te nemen, adviseren wij deze altijd goed schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat je koelkast mooi schoon en fris aankomt op de bestemming. Ook adviseren wij om de losse onderdelen zoals plankjes en lades ook mee te nemen in deze schoonmaak.

Zet alles van en aan de koelkast bijzonder goed vast

Vandaag de dag bevatten koelkasten veel beweegbare onderdelen zoals plankjes en lades. Om schade aan de koelkast of muren te voorkomen, adviseren wij om deze onderdelen altijd te verwijderen uit de koelkast. Als deze onderdelen niet uit de koelkast gehaald kunnen worden, is het raadzaam om deze tijdelijk vast te plakken met tape. Ook de deur is een onderdeel van de koelkast wat beschadigd kan raken tijdens de verhuizing. Daarom adviseren wij altijd om de deur tijdelijk dicht te plakken met tape of om er een voorwerp tegenaan te zetten.

Vriezer vervoeren of verhuizen

Als je in plaats van een koelkast een vriezer hebt, kunnen we deze ook voor je verhuizen. Wij adviseren ook om de vriezer, net als de koelkast, eerst goed schoon te maken voordat je deze gaat verhuizen.

Handige tips bij de verhuizing van de koelkast

Hieronder staan enkele handige tips die je kan gebruiken bij het verhuizen van je koelkast.

#1: Zet de koelkast minstens een dag van tevoren uit

Zorg ervoor dat je de koelkast tenminste 24 uur van tevoren uitzet. Dit komt de levensduur van de koelkast ten goede.

#2: Maak de koelkast goed schoon

We bespraken het al, maar het schoonmaken van je koelkast is heel belangrijk bij een verhuizing. Zorg er ook voor dat je de koelkast zowel binnen als buiten goed schoonmaakt. Dit zorgt ervoor dat je koelkast weer schoon en fris aankomt op bestemming.

verhuislift-huren-eindhoven


verhuislift-huren-eindhoven

  #3: Verwijder beweegbare voorwerpen uit de koelkast voor de verhuizing

  Om schade aan de koelkast of aan de omgeving te voorkomen, adviseren wij om de koelkast altijd helemaal leeg te maken voordat je deze gaat verplaatsen. Hierdoor kunnen de onderdelen in de koelkast niet voor schade zorgen en schade aanbrengen aan de muur.

  #4: Zorg dat de deuren van de koelkast goed vastgeplakt zijn

  Net als de onderdelen in de koelkast kan de deur ook voor schade zorgen aan de koelkast en de omgeving. Zorg er daarom voor dat de deur van de koelkast goed vastgemaakt is voordat je deze gaat verplaatsen. Over het algemeen werkt tape heel goed, maar een band aanbrengen werkt meestal ook goed.

  Om zeker te zijn dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing kunt u de verhuischecklist gebruiken.

  Bekijk de verhuischecklist

  Professionele hulp van Dijkshoorn Euromovers

  De verhuizers van Dijkshoorn Euromovers. Wij staan voor je klaar met raad en daad. Neem daarom vandaag contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  koelkast verhuizen in vlaardingen

  Veelgestelde vragen over het verhuizen van een koelkast:

  Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die we ontvangen over het verplaatsen of het verhuizen van een koelkast.

  Mag je een koelkast liggend vervoeren?

  We krijgen veel vragen over het wel of niet liggend vervoeren van een koelkast. Ons advies is dat je een koelkast prima liggend kan vervoeren. Wel moet je oppassen dat je nergens tegenaan stoot, dit kan namelijk voor schade zorgen aan de koelkast of de muur.

  Mag je en koelkast meteen aansluiten na verplaatsing?

  Nee, wij adviseren een koelkast of een vriezer altijd minimaal 24 uur rust te geven als deze verplaatst is. Hierdoor is alle vloeistof weer tot rust gekomen en ontstaan er geen problemen als je de koelkast weer aanzet.

  Mag je een diepvries aanzetten na vervoer?

  Nee, wij adviseren een vriezer altijd 24 uur rust te geven als deze verplaatst is. Dit zorgt ervoor dat de olie weer volledig in de compressor is gezakt. Als je de vriezer toch eerder aanzet, kan dit voor vervelende problemen zorgen.

  Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Vlaardingen, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
  Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

  Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

  Werkgebied

  Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Wateringen, Delft, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Naaldwijk, De Lier, Monster, 's-Gravenzande, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Ridderkerk, Barendrecht, Maassluis, Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Oud-Beijerland, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.