Opslagruimte Rotterdam

Opslagruimte Rotterdam

Op zoek naar een opslagruimte in Rotterdam? Bij ons kunt u zowel particulier als zakelijk terecht om een opslagruimte te huren. Euromovers biedt een opslagruimte aan voor elke situatie. Gaat u bijvoorbeeld binnenkort verbouwen en zoekt u een tijdelijke opslagplek voor uw inboedel? Sla uw inboedel bij ons op! Ook wanneer u uw inventaris wilt opslaan en uw archieven wilt laten beheren in onze elektronische beveiligde ruimtes, dan bent u bij ons aan het juiste adres! In de omgeving van Rotterdam bundelen wij onze expertise met verhuisbedrijf Dijkshoorn.

Tijdelijke opslagruimte huren

Bent u van plan binnenkort te verhuizen? Of gaat u verbouwen en heeft u een opslagruimte nodig? Bij ons is het ook mogelijk om uw inboedel tijdelijk op te slaan, zowel zakelijk als particulier. De opslag vindt altijd plaats in verwarmde en beveiligde ruimtes.

Hoe werkt het?

Maak gebruik van onze flexibele opslagfaciliteiten, welke voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. Uw spullen worden door onze medewerkers opgehaald en vervolgens in de container(s) geplaatst. De containers zullen wij vervoeren naar een beveiligde opslagfaciliteit. In onze opslagruimtes werken we met een speciaal klimaatbeheersingssysteem zodat uw spullen onder de juiste omstandigheden worden bewaard. Nadat de opslagperiode voorbij is, zal de container weer bij u worden afgeleverd en uitgeladen. 

opslagruimte rotterdam

Archief opslag

Bij Euromovers is het mogelijk om uw archief op te slaan. Wij zullen uw archief opslaan in onze elektronische bewaakte ruimtes, welke alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde personen. De opslag van de archiefdozen gebeurt in de daarvoor speciaal ingerichte containers, deze zijn ingericht op locatienummers. Op deze manier is uw archief altijd binnen handbereik. Ons archiefbeheer houdt onder andere in:

 • Het dagelijks op afroep opzoeken van dossiers;
 • Indien gewenst, het digitaliseren van dossiers;
 • Het afleveren van archieven bij uw bedrijf of instelling;
 • Het innemen en correct archiveren.

opslagruimte-rotterdam-archief

Onze specialisatie

 U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
 • Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
 • Digitalisering
 • Archiefvernietiging (gecertificeerd)
 • Archiefverhuizing
 • Tijdelijke opslag
 • Inboedelopslag

Euromovers werkt samen met partners in heel Nederland om klanten zoals u te helpen bij het opslaan van hun goederen. Zo is er altijd een opslagbox bij u in de buurt.  

opslag huren rotterdam

Bent u overtuigd van onze opslagruimte in Rotterdam? Euromovers werkt in heel Nederland samen om klanten te helpen bij het opslaan van hun goederen. Zo is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt.

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Rotterdam en omstreken.