Bedrijfsverhuizing

Euromovers, uw partner voor elke bedrijfsverhuizing.

Een bedrijfsverhuizing is een groot project. Aandacht voor elk detail en goede coördinatie is belangrijk. Wij plannen alles nauwkeurig en zorgen voor een zorgeloze afhandeling. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf of overheidsinstelling probleemloos wordt verhuisd. Euromovers leden hebben ervaring met complexe verhuizingen en voldoen aan alle kwaliteitsnormen.

Het grote voordeel van Euromovers is dat leden altijd kunnen terugvallen op hun netwerk, in binnen- en buitenland. WIj werken samen en komen zo nooit capaciteit tekort. Voor bijzondere situaties heeft elk lid direct de beschikking over de expertise van collega's. Hierdoor kennen onze leden ook elke lokale situatie en adviseren zij u hier graag over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing!

Bedrijfsverhuizing met Euromovers

Bedrijfsverhuizingen moeten snel en nauwkeurig verlopen. Daarom zetten wij bij complexe en grotere bedrijfsverhuizingen altijd een vaste projectmanager in. Deze zal samen met u het gehele verhuisstraject doorlopen en u adviseren over de beste aanpak. Door het grote netwerk van Euromovers kan elke verhuizer bij bijzondere situaties terugvallen op de expertise van collega's.

 

Raamcontracten: aantrekkelijke kortingen

Heeft u regelmatig met een bedrijfsverhuizing te maken? Met onze raamcontracten krijgt u aantrekkelijke kortingen op de verhuisprijs en voldoende keuzemogelijkheden. Euromovers levert kwalitatief hoge diensten. Deze zijn met een Euromovers raamcontract toch betaalbaar!

 

 

Onze projectmanager regelt uw verhuizing

Projectmanagers helpen u met de planning en begeleiden u tijdens de verhuizing. Ook zorgen zij na afloop voor een goede nazorg. De projectmanager van uw zakelijke verhuizing zorgt voor: 

  • De afstemming met leveranciers, bouwondernemers etc;
  • Het bepalen van de looproutes tijdens de verhuizing;
  • De kamerinrichting van het nieuwe pand;
  • Het schoon opleveren van het nieuw te betrekken pand;
  • Het schoon opleveren van het oude pand na verhuizing.
Voorbeeld hoe projectverhuizingen er uit kunnen zien

Projectverhuizing

Een projectverhuizing vergt een bijzondere aanpak. Bijvoorbeeld het verhuizen van werkplaatsen, laboratoria, (deel)kantoren of productie-eenheden. Vaak wilt u dat uw organisatie blijft doordraaien terwijl er wordt verhuisd. Dat regelen wij! Euromovers zorgt voor een goed bruikbare planning en een efficiënte werkwijze. Uw productieproces is snel weer op gang. 

Euromovers maakt samen met u een gedetailleerd draaiboek. Hierin wordt er duidelijk omschreven wat er wanneer plaatsvindt. Wij beschikken over creatieve medewerkers die de meest complexe verhuizingen kunnen uitvoeren. Ook beschikt elke Euromover verhuizer over de modernste technieken, waardoor uw verhuizing snel en efficiënt zal verlopen.

Wilt u met uw bedrijf blijven produceren en tegelijkertijd verhuizen?

Neem contact met ons op!

Speciale verhuisdiensten 

Euromovers biedt meer dan gewone verhuizers. Met ons (internationale) netwerk kunnen wij overal de juiste expertise inzetten. Zo is uw bijzondere verhuizing of speciaal transport in goede handen. Denk bijvoorbeeld aan machineverplaatsing, ICT-diensten of het vervoeren van kunst. Ook kunnen wij een facilitair manager leveren, die u ook na uw zakelijke verhuizing van dienst kan zijn. Euromovers leden werken nauw samen zodat er altijd beroep kan worden gedaan op elkaars specialisme. Interesse? Lees verder voor alle speciale verhuisdiensten waarbij wij u van dienst kunnen zijn.

Personeelsverhuizing

Wij werken voor bedrijven én particulieren. Daarom zijn wij de ideale partner voor uw personeelsverhuizingen. Wij werken met raamcontracten. Hierin worden de regels en prijsafspraken nauwkeurig vastgelegd. Zo is het voor uw medewerkers duidelijk wat zij wel of niet door u vergoed krijgen. Daarnaast schept het duidelijkheid over wat zij eventueel zelf kunnen afnemen en tegen welke tarieven.

Door ons internationale netwerk zijn personeelsverhuizingen van en naar het buitenland geen probleem. Ook een verhuizing in het buitenland regelen wij. Wij zoeken voor u uit wat de meest geschikte buitenlandse Euromover is. Door onze internationale standaarden leveren wij tegen zeer gunstige tarieven kwalitatief hoogwaardige diensten.

Met Euromovers heeft u als werkgever een betrouwbare verhuispartner die uw belangen goed aanvoelt en zorgt voor probleemloze personeelsverhuizingen. Zo heeft u er verder geen omkijken meer naar! Wilt u een goed geregelde bedrijfsverhuizing van uw personeel?

Vraag dan nu een offerte aan

Personeel verhuizen is meer dan alleen de personen verhuizen

Instellingen verhuizen

Het verhuizen van onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen vereist de nodige voorbereidingen en aanpassingen. Zo is er bij een onderwijsinstelling beperte verhuistijd, heeft een zorginstelling behoefte aan extra sociale betrokkenheid en wil een overheidsinstelling een op maat gemaakte aanpak. Lees verder voor meer informatie over onze verhuisaanpak per instelling.  

Onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen moeten vaak in de korte periode van een schoolvakantie verhuizen. Dit vereist zorgvuldige voorbereiding. Wij verhuizen regelmatig onderwijsinstellingen. Zowel grote als kleine instellingen, of van verschillende locaties naar één nieuw gebouw. Door ons sterke samenwerkingsverband zetten wij overal personeel in dat volgens dezelfde voorgeschreven manier werkt. Dat voorkomt misverstanden en zorgt voor een adequate afhandeling van de verhuizing.

Euromovers verhuizers weten hoe belangrijk het is grotere 'just in time' verhuizingen correct af te wikkelen. In een vroeg stadium wordt er een draaiboek opgesteld om elk detail in te plannen. Bij kleine verhuizingen stellen we geen draaiboek op, maar spreken we vooraf duidelijk af wat, wanneer, waarheen verhuisd moet worden.

 

Zorginstelling

Het verhuizen van een zorginstelling is mensenwerk. Binnen ons team is er een specifieke groep die veel ervaring heeft met het verhuizen van een zorginstelling. Denk hierbij aan een ziekenhuis, verpleeg- of verzorgingstehuis, maar ook instellingen voor jeugd- of geestelijke gezondheidszorg. Wij leveren niet alleen een verhuisdienst, maar zijn ook sociaal betrokken. Dit zorgt voor een prettige verhuizing, ook voor uw clienten. 

Overheidsinstellingen

Euromovers heeft een veelzijdig pakket aan verhuisdiensten samengesteld voor overheidsinstellingen. Per individuele opdrachtgever (landelijk, provinciaal of gemeente) wordt invulling gegeven aan de uiteindelijke omschrijving van onze werkzaamheden. Door haar veelzijdige netwerk zijn wij bij uitstek de partij om mee samen te werken. Ook medewerkers van deze opdrachtgever kunnen profiteren van de samenwerking.

Staat er een verhuizing in de planning?

Vraag nu een offerte aan