Huis kopen (om te verhuizen)

Wij van Euromovers zijn experts in het verhuizen van uw bestaande woning naar uw nieuwe paleisje! Voor een verhuizing aanbreekt en u onze vakkundigheid nodig hebt, is het belangrijkste onderdeel van het proces natuurlijk het vinden van een nieuw koophuis of huurhuis. In dit blog werken wij samen met de expert in het kopen en huren van huizen: ZoekVraag.nl. De innovatieve ZoekVraag tool matcht het aanbod van verschillende (regionale) makelaars met uw woonwensen, zo versnellen we uw huizenjacht en kunnen we sneller gaan euromoven!

Wanneer u een huis wilt kopen maakt uw eigen vermogen een groot verschil in hoeveel hypotheek een bank u kan verstrekken voor uw koophuis. Lopende leningen en andere factoren hebben hier ook effect op. Misschien is het mogelijk dat uw ouders u hierbij financieel ondersteunen, het is belangrijk om dit tijdig met hen te bespreken. In sommige gevallen is het mogelijk om een Starterslening aan te vragen - ontdek of uw gemeente de Starterslening uitgeeft op de website van SVn

Schakel vervolgens ook een aankoopmakelaar in, deze zal u in het koopproces ondersteunen. Om het zoekproces sneller te laten verlopen, kan u zelf ook op zoek gaan met uw zoekvraag op websites zoals Funda en ZoekVraag.

Om uw huizenjacht met nog meer succes te laten verlopen kunt u ook uw persoonlijke netwerk inschakelen. Deel uw woonwensen op diverse sociale media, wellicht is er iemand in uw omgeving die er aan denkt om zijn of haar huis in de verkoop te zetten of te verhuren. Wanneer dit het geval is, valt er voor beide partijen een hoop gedoe rondom verkoop of verhuur weg.

ZoekVraag.nl helpt met uw woonwensen!

Wanneer uw woonwensen in kaart zijn gebracht meldt u uw woonwens aan bij een woning zoekmachine zoals ZoekVraag. Zij matchen uw woonwensen met verschillende beschikbare woningen in hun databank. ZoekVraag is actief in het gehele land en heeft veel connecties met makelaars binnen de randstad. Kopen of huren in Rotterdam via ZoekVraag wordt dan ook een stuk gemakkelijker gemaakt!

BEZOEK DE WEBSITE VAN ZOEKVRAAG.NL