Verhuislift huren Haarlem

Verhuislift Haarlem

Bent u op zoek naar een verhuislift in Haarlem om te huren? Woont u in een flat, of verhuist u juist naar een appartement? Wanneer er geen lift aanwezig is zal de verhuizing u veel moeite kosten, en zelfs voor appartementen met een lift kan een verhuislift u veel moeite besparen. De zware en grote spullen zullen ook naar boven (of beneden) moeten, u moet dan meerdere trappen op en af zowel met spullen als met lege handen. Om nog niet te spreken over smallen gangen of trappen wat het verhuizen extra moeilijk maakt (denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan uw spullen). Dit kan veel gemakkelijker door een verhuislift te huren. Of u nou op de derde of de negende verdieping woont, de lift is groot genoeg en haalt uw galerij, balkon, balustrade of uw raam met gemak.

Om schade aan uw pand, items en de lift te voorkomen worden de verhuisliften bediend door onze professionals (die in het bezit zijn van een VCA). U heeft dus uw handen vrij om de spullen erop te zetten en er boven weer af te halen, dit scheelt u erg veel tijd. 

Door het huren van een verhuislift heeft u een aantal voordelen:

  • Het is sneller en efficiënter, u loopt niet naar boven en beneden met alle spullen.
  • Uw meubels raken niet beschadigd en daarnaast zal het trappenhuis ook geen schade oplopen.
  • U ondervindt geen problemen aan uw lichaam door vreemde manoeuvres op de trap.
  • Grote objecten kunnen ook naar uw nieuwe woning gebracht worden, ook al is het trappenhuis of uw voordeur te klein.
  • Het is een stuk veiliger, u hoeft niet op een onveilige manier uw spullen naar boven te sjouwen.

Een verhuislift huren in Haarlem kan gemakkelijk bij Euromovers

Wij hebben verschillende liften geschikt voor de verhuur (waaronder ladderliften), deze zijn op veel locaties inzetbaar. Wanneer u een lift huurt krijgt u daarbij ook de professionele bediening zo weet u zeker dat alles verloopt volgens plan. Ook kunt u gebruik maken van extra’s zoals: Verhuishondjes, Spanbanden en Verhuisdekens. Een verzekering tegen schade aan het pand of de inboedel zit er automatisch bij. 

U maakt het uzelf makkelijk door een verhuislift bij ons te huren. De lift kan gebruikt worden voor alle inboedel zoals: Kasten, witgoed, grote bedden, een piano, een bankstel, fitnessapparatuur en tafels. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk een lift te huren als u een nieuwe bank gekocht heeft en deze niet tot in uw woonkamer bezorgd kan worden. Waar mogelijk leveren wij ook verhuisliften met spoed.

Vraag nu een offerte verhuislift huren aan
Verhuislift huren
Verhuislift verhuur Haarlem

Waar moet u rekening mee houden tijdens het gebruik van een verhuislift?

Er zijn natuurlijk dingen waar u aan moet denken, hieronder zijn de belangrijkste uitgelegd:

Ontheffing, u kunt bij uw gemeente navragen of er een vergunning nodig is voor het gebruik van een verhuislift. Wanneer dit zo is, moet u deze tijdig aan te vragen met de geplande verhuisdatum in gedachte. Het meubilair en de overige spullen dienen wel goed ingepakt te zijn, het wordt alsnog verplaatst en is natuurlijk ook buiten, bijvoorbeeld in verhuisdozen.

De plek waar de verhuislift neergezet moet worden. Deze kan tot maximaal 10m van het pand geplaatst worden, er kunnen geen auto’s onder staan en de verhuislift kan alleen op de straat geplaatst worden (dus niet op het gras). Ook moet er rekening gehouden worden met de vrije parkeerplekken, zo moet u op om en nabij 10m2 rekenen, u moet er namelijk ook omheen kunnen lopen om de spullen te kunnen opladen. Een handigheid hierbij is uw eigen auto parkeren op de plaats die u nodig heeft, hierdoor weet u zeker dat de plek leeg is wanneer u deze nodig heeft. Er mogen geen lantaarnpalen, reclameborden, of bomen in de weg zitten. Houdt er dus rekening mee dat de lift inclusief het meubilair langs alles kan.

Het raam of de deur moet open of verwijderd kunnen worden en de objecten moeten erdoorheen passen, meet dit dus van tevoren op!

Het hefvermogen van de lift moet voldoende zijn voor de zwaarste spullen. De sterkste lift heeft een capaciteit van maximaal 400 kg.

Er zit een maximum aan hoeveel u kunt verplaatsen in een bepaalde tijd, zo staat een uur met de verhuislift ongeveer gelijk aan 10m3. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe hoog u moet zijn, heeft u dus veel spullen te verhuizen, dan zult u de lift langer nodig hebben.

Voor uw zekerheid hebben we een checklist opgesteld zo bent u er zeker van dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing.

Verhuislift:

Hefvermogen:

400 kg

Maximale hoogte:

12e verdieping

Ladder lengte:

27 meter

Gewicht lift:

3000 kg

Afmetingen laadplatform:

200 x 150 cm *kan opengeklapt worden

Keuring:

Jaarlijks